reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wielki Styczniówkowy Zlot

Kochane nikt nie kaze nam isc w góry. Droga na Morskie oko jest asfaltowa i nie stroma wiec z wózkiem ne ma problemu, widziałam tam mnóstwo wózeczków. Byłam tam w 6 miesiącu ciąży z pokaźnym brzuszkiem. Jezeli chodzi o ceny to jest tak jak wszędzie czyli grupowo jest taniej

reklama
Boszkowo fajne jest :)
jak chodzi o Zakopiec - bedziemy codziennie wchodzic asfaltówka nad Morskie Oko i siedzec cały dzien w schronisku z dziecmi? Trasa nie jest trudna, ale moze sie znudzic nie?
Poza tym zalezałoby nam (tak mi sie zdaje) zeby mieszkac w miare w jednym miejscu, a gdzie w Zakopcu znaleźć taki tani ośrodek?
Wg mnie odpada.

Jezeli chodzi o Boszkowo moi tesciowie maja tam dzialke:-D,wiec ja sie pisze:-)

Oooooooooo! My w Boszkowie spędzamy wiekszość wakacyjnych dni. Co do dojazdu to nie jest trudno tam trafić. A ośrodki Pana Johna są naprawdę duże i na pewno byśmy się pomieściły!:tak: Zaraz obok mojego domu (leśniczówka) jest tzw. Bacówka, zadaszone miejsce z wodą prądem, miejscem na ognisko i duzy grill. Jest to własność tutejszego koła łowieckiego którego prezesem jest mój Tata więc jak byście zdecydowały się przyjechać to Tatko na pewno by nam to udostępnił za darmo (może naciągnęłabym go na sponsoring typu - kiełbaski soczki i słodycze :tak:). Jest dużo miejsca na na zabawę dla dzieciaków. Co roku robimy tam pikniki rodzinne i jest super. Mogłybyśmy spędzić tam z dzieciaczkami jeden cały dzień :-) Załatwiłabym też jakieś bryczki na przejażdżki po lesie :tak:. Wklejam wam parę zdjęć naszej Bacówki z tegorocznego pożegnania lata. Jeśli chcecie to jutro podjadę z wózkiem i pstryknę cały obiekt.

1. Ten siwy groźny pan to mój Tata
2. Kuzynka z mężem, synkiem i Mamą (swoją - siostra mojej Mamy)
3. I moja bratowa Basia a w tle mój brat częstuje "wodą ognistą";-)

Boszkowo mi również pasuje i to jak najbardziej:tak::-) Jest tam superr:tak: wokoło las więc mikro klimat, dużo miejsca dla nas wszystkich i dla dzieciaczków jak najbardziej :tak::-) Ja się pisze na boszkowo na cały tydzień lub nawet dłużej jeścli mąłż bedzie maił więcej urlopu:tak:

reklama
Elu powiem Ci ze nieznajdziemy miejsca gdzier karzdy bedzie mial bliziutko :no: np. do Lodzi ja mam prawie 400km, a na dodatek musialabym sie tluc pociagiem lub pks. A dobrze by było znalesc takie miejsce gdzie naprawde mogly bysmy wypoczac,zebysmy sie wszyscy pomiescili i zeby dzieci mialy gdzie sie wylatac :tak: Napewno bedzie zawsze komus niepasowała odleglosc, ale jesli chcemy sie spotkac no to trzeba sie poświęcić;-):-) I najlepiej abysmy sie w miartwe szybko zdecydowały co do daty i miejsca, zeby mozna bylo juz po woli cos zarezerwować, jakąś zaliczke wpłacić ni i zeby sie zgrac z urlopami:tak:

Do góry