reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wielki Styczniówkowy Zlot

JA TO MOGE POMAZYC O ZLOCIE :-(NIESTETY NIE BEDZIE MNIE W LIPCU:no:I WOGOLE NIE WIEM KIEDY PRZYJADE DO PÒLSKI:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::-:)-:)-(ALE ZA TO BEDE Z WAMI TUTAJ NA FORUM:-):tak:

reklama
Przepraszam że się nie odzywałam ale byłam w Polsce i nie miałam dostępu do neta ale już jestem:) i będe już regularnie obiecuje A co do tego zlotu to hmm ja będe we Włocławku w lipcu tak że mama nadzieje że tez mi sie uda z wami być.

Mail od Xandii mi wrócił :wściekła/y: a pamiętam, że coś źle podała do listy ....

Ja zdaje się poprawiłam jej adres na swojej liście. Mam coś takiego Xandii1@ (reszty nie podaję, wiesz co dalej jest). Masz taki sam początek jej adresu?

NO TO JA TEZ POPROSZE ADRES SKLEPU BO MNIE ROWNIEZ BY SIE PRZYDALA:-p:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Mnie też by się czasem taka smycz przydała :tak:;-)

Ja na pewno piszę się na weekend, a co do dłuższego czasu to jeszcze nie wiem. Nie mam żadnych zastrzeżeń co do terminu w lipcu. Jak na razie każdy weekend mi pasuje.

W koncu dotrwalam do konca:-D.
Termin mi odpowiada,z mezem mamy duzo czasu i raczej nie bedzie problemu z urlopem(maz).Narazie planujemy wyjazd zima,wiec jeszcze niewiem na jak dlugo zawitamy do Polski latem.Napisze wam ze jak narazie pisze sie na weekend a jezeli chodzi o wiecej dni to jeszcze niewiem.

reklama
cześć wy moje kobitki kochane! dołączam się do achów i ochów na temat pomysłu zlotu, fajnie, że wpadłyście na ten pomysł już teraz, bo będę sobie mogła zaplanować urlop w tym terminie.

MARIOLKA- dla Ciebie siarczysty buziak za pamięć o mnie!!!!!

u mnie teraz urwanie pimpka w pracy- robię plany finansowe na następny rok i idzie mi jak po grudzie. Nie będę was zanudzać szczegółami, powiem tylko, że już nie wiem jak się nazywam..... Plany muszę oddać do wtorku, więc już w środę będę miała w miarę luz i wszystko sobie doczytam. Póki co to trzymajcie za mnie kciuki, żebym nie padła z nerw na zawał serca....

Do góry