reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wielki Styczniówkowy Zlot

JA TO MOGE POMAZYC O ZLOCIE :-(NIESTETY NIE BEDZIE MNIE W LIPCU:no:I WOGOLE NIE WIEM KIEDY PRZYJADE DO PÒLSKI:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::-:)-:)-(ALE ZA TO BEDE Z WAMI TUTAJ NA FORUM:-):tak:

reklama
Przepraszam że się nie odzywałam ale byłam w Polsce i nie miałam dostępu do neta ale już jestem:) i będe już regularnie obiecuje A co do tego zlotu to hmm ja będe we Włocławku w lipcu tak że mama nadzieje że tez mi sie uda z wami być.

Mail od Xandii mi wrócił :wściekła/y: a pamiętam, że coś źle podała do listy ....

Ja zdaje się poprawiłam jej adres na swojej liście. Mam coś takiego Xandii1@ (reszty nie podaję, wiesz co dalej jest). Masz taki sam początek jej adresu?

NO TO JA TEZ POPROSZE ADRES SKLEPU BO MNIE ROWNIEZ BY SIE PRZYDALA:-p:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Mnie też by się czasem taka smycz przydała :tak:;-)

Ja na pewno piszę się na weekend, a co do dłuższego czasu to jeszcze nie wiem. Nie mam żadnych zastrzeżeń co do terminu w lipcu. Jak na razie każdy weekend mi pasuje.

W koncu dotrwalam do konca:-D.
Termin mi odpowiada,z mezem mamy duzo czasu i raczej nie bedzie problemu z urlopem(maz).Narazie planujemy wyjazd zima,wiec jeszcze niewiem na jak dlugo zawitamy do Polski latem.Napisze wam ze jak narazie pisze sie na weekend a jezeli chodzi o wiecej dni to jeszcze niewiem.

reklama
cześć wy moje kobitki kochane! dołączam się do achów i ochów na temat pomysłu zlotu, fajnie, że wpadłyście na ten pomysł już teraz, bo będę sobie mogła zaplanować urlop w tym terminie.

MARIOLKA- dla Ciebie siarczysty buziak za pamięć o mnie!!!!!

u mnie teraz urwanie pimpka w pracy- robię plany finansowe na następny rok i idzie mi jak po grudzie. Nie będę was zanudzać szczegółami, powiem tylko, że już nie wiem jak się nazywam..... Plany muszę oddać do wtorku, więc już w środę będę miała w miarę luz i wszystko sobie doczytam. Póki co to trzymajcie za mnie kciuki, żebym nie padła z nerw na zawał serca....

Do góry