reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wielki Styczniówkowy Zlot

reklama
Niestety moje kochane choc bardzo bym chciala sie z wami spotkac to nie jest to mozliwe w przyszlym roku. Z racji tego ze mam najdalej a sptkanie gdzies posrodku miedzy wami a mna nie wchodzi w rachube z przykroscia musze odmowic ze wzgledow finansowych (chyba ze bilety beda o polowe tansze to kto wie:-)). Ale na pewno bede z wami na bb i trzymam kciuki zeby wszystko sie udalo;-). My ewentualnie planujemy pobyt na przyszle Boze Narodzenie ale nie tez co z tego wyjdzie.

Xandii ......... super że się odezwałaś ... maile mi wracały (własnie, prześlij mi na priv twój własciwy mail), więc chyba sms dotarł :-) już zapisuję na listę. A co papitów to wiem o czym mówisz - mam męża księgusa-miętusa ;-):-D

antenka ... a nie bedą tańsze jak już zabukujesz ?

Niestety MariaOla nie beda czasami jest tak ze jak czekasz prawie do ostatniej chwili to uda sie kupic cos taniej tak bylo tym razem. Zaoszczedzilismy prawie 300 dolcow. Moze sie cos zmieni jak wejda tansze linie lotnicze ale to ma byc dopiero w przyszlym roku i nikt nie wie ile moga potaniec:-(

Mariola szok szok:-D:blink:jesuu no sledze sledze;-)ale coz mam powiedziec:-p Ja mam wolne cale dwa msce, maz raczej nie pojedzie bo zaczniemy wtedy budowe...a ja nie wiem czy bym chciala caly tydzien zajmowac sie sama dwojka dzieci....Ale maz chetnie by nas odwiozl i sie pozbyl;-)
A najchetniej bym widziala weekend w Zwardoniu;-)to by mi pasowalo;-)

Kochane a nie pomyślałybyście o Zakopanym. Czyste powierze,piękne widoki, wspólna wyprawa na Morskie Oko,Dolina Kościeliska, Gubałówka, jakiś fajny penonat z placem zabaw.... raj na ziemi

reklama
Do góry