anowi82
Fanka BB :)
cz
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to ze matka na negatywnw nastawienie do ex,nie musi oznaczac,ze przelewa to na dzieckodziewczyny a tak spoza tematu pieniążków choć wiadomo one sa bardzo ważne.......
nie znam waszych sytuacji i nie wiem jak wam się układa z byłymi....ale jaki facet by nie był to on tez jest swiadom tego ze jest przede wszystkim ojcem! i nie wierze w to ze jest w stanie na zawsze odciąć się od dziecka i zapomnieć o jego istnieniu....
a nastawienie niektórych z was jest naprawdę bardzo negatywne a to przede wsztystim zle odbije się w przyszłości na dziecku....jeżeli nastawienie kobiety będzie ze tatuś jest PSEUDO tatuskiem to w niczym nie pomoze a sprawi ze facet naprawdę będzie się tak zachowywal!!
i to wiem bo widze jak mój maz się zachowywal kiedyś a jak zachowuje teraz....jak była zona ciagle się go czepiala ciagle były klutnie ciagle czegos od niego wymagala to on w pewnym momencie się wycofal i nie miał ochoty przyjezdzac do syna bo wiedział czym to się konczy...i był okres ze się nie odzywal nawet i pol roku...a jak matka odpuscila bo wkoncu cos jej zaswitalo w glowie to i maz chętniej odwiedza małego...i trzeba było naprawdę sporo czasu żeby sytuacja zaczela przypominać normalna....bo można powiedzieć ze prawie 5 lat....ale to nie zależy tylko od ojca...a przede wszystkim od obojga.... teraz sytuacja wygląda tak ze maz sam pyta czy może wpadac częściej do małego bo chce więcej czasu z nim spedzac....dlatego nie możecie się nastawiac wrogo tylko dlatego ze wasza duma jest urazona...bo tu jest ważne dobro dziecka....a ojciec to zrozumie...tylko potrzebuje czasu ....i zycze wam żeby wasze dziecko za jakiś czas miało super kontakt z tata bo to ono jest tu ważne.....