ania jestem w prawie w18 tygodniu ciązy i takich objawów jakie opisałaś do teraz nie mam.MNie brzuch bolał jak na @,bylam pewna ,ze zaraz przyjdzie co 5 min latałam do kibelka by sprawdzić czy przyszła.No ale sie nie pojawiła.Minął termin @ a ona dalej sie nie pokazywała.PO 5 dniach zrobiłam test i wyszly 2 grube krechy.Typowych objawów ciązy do teraz nie mam.Radzę uzbroić się w cierpliwość lub lecieć na bete.
reklama
jestesaniolkiem
Nikodemowa mama '10
wg mnie pierwsze mozliwe symptomy ciazy sa identyczne jak okresu i nie ma co szukac na sile.....
najlepiej isc na badanie beta....
lub przeczekac i zrobic kolejny test ciazowy !!!
najlepiej isc na badanie beta....
lub przeczekac i zrobic kolejny test ciazowy !!!
dokładnie, u mnie też innych objawów nie było, tylko te normalne wskazujące na zbliżającą się miesiączkę. Chociaż o ciąży wiedziałam od pierwszego dnia w którym powinna zjawić się miesiączka, bo zawsze dostawałam okresu o tej samej porze niemal co do godziny. Więc jak jej nie było, to już przypuszczałam że jestem w ciąży. Ale test to wykazał dopiero po paru dniach, i to w dodatku kreska druga była ledwie, ledwie widoczna.
jestesaniolkiem
Nikodemowa mama '10
ja tez zawsze rankiem dostawalam okres, ale moj kochal sie spozniac....dokładnie, u mnie też innych objawów nie było, tylko te normalne wskazujące na zbliżającą się miesiączkę. Chociaż o ciąży wiedziałam od pierwszego dnia w którym powinna zjawić się miesiączka, bo zawsze dostawałam okresu o tej samej porze niemal co do godziny. Więc jak jej nie było, to już przypuszczałam że jestem w ciąży. Ale test to wykazał dopiero po paru dniach, i to w dodatku kreska druga była ledwie, ledwie widoczna.
wiec nawet nie bralam pod uwage ze wpadlam..... zwlaszcza ze objawy miesiaczkowe... wiec tymbardziej sie nie spodziewalam....
ale u mnnie jak dwie krechy wyskoczyly, to nie wiedzialm co robic, obie tak mocne ze nie dalo sie ich nie zobaczyc ...
Dziewczyny, ja to chyba mam cos z glowa jak tylko przestalam myslec czy jest ciaza czy nie, to wszystko jak reka odjal odeszlo... tylko ta pachwina nadal boli.
Zastanawiam sie nad temperatura, tak dla siebie mierze i w zeszlym tyg mialam srednio 37 i 37,1 a w tym 36,8 i 36,9'C.
Nadal boli mnie brzuszek tak jakbym miala @.
Wiem ze musze jeszcze poczekac z testem, ale sie strasznie niecierpliwie.
Tylko czy taki test po 30min czekania nadal jest wiarygodny? przeciez pisza ze wynik juz po 3min. a potem to juz moze byc falsz.
Zastanawiam sie nad temperatura, tak dla siebie mierze i w zeszlym tyg mialam srednio 37 i 37,1 a w tym 36,8 i 36,9'C.
Nadal boli mnie brzuszek tak jakbym miala @.
Wiem ze musze jeszcze poczekac z testem, ale sie strasznie niecierpliwie.
Tylko czy taki test po 30min czekania nadal jest wiarygodny? przeciez pisza ze wynik juz po 3min. a potem to juz moze byc falsz.
jestesaniolkiem
Nikodemowa mama '10
kochana na okres tez sie zmienia temp. ciala...
no bez paniki....
no bez paniki....
Cześć Dziewczyny:-)
Od jakiegoś czasu mam mdłości(wieczorne). Kłade się spać a tu mnie mdli. No i jakieś 2 tygodnie przed spodziewaną miesiączką pojawiły się bóle podbrzusza jak właśnie w dniu miesiączki. Wczoraj zdecydowałam się zrobić test. Zrobiłam strumieniowy Quixx jakos przed godziną 10 rano. Około godziny 6 rano było pierwsze siku a te o 10 było drugie. No i test początkowo wiadomo jedna kreska a później się przyjrzałam a tu taka blada druga kreska (kolor jasny róż). Po godzinie czasu ta jasna kreska zmieniła się w normalną kreske. Nie wytrzymałam o 18:40 zrobiłam drugi test tym razem płytkowy(Amil)- a tam nic .Nie ma drugiej kreski. Miesiączke mam dostać we wtorek... ,któremu testowi wierzyć?? Zrobić test jutro rano? Jesli tak to jaki?
---
Brzuch nadal boli... :-(
Od jakiegoś czasu mam mdłości(wieczorne). Kłade się spać a tu mnie mdli. No i jakieś 2 tygodnie przed spodziewaną miesiączką pojawiły się bóle podbrzusza jak właśnie w dniu miesiączki. Wczoraj zdecydowałam się zrobić test. Zrobiłam strumieniowy Quixx jakos przed godziną 10 rano. Około godziny 6 rano było pierwsze siku a te o 10 było drugie. No i test początkowo wiadomo jedna kreska a później się przyjrzałam a tu taka blada druga kreska (kolor jasny róż). Po godzinie czasu ta jasna kreska zmieniła się w normalną kreske. Nie wytrzymałam o 18:40 zrobiłam drugi test tym razem płytkowy(Amil)- a tam nic .Nie ma drugiej kreski. Miesiączke mam dostać we wtorek... ,któremu testowi wierzyć?? Zrobić test jutro rano? Jesli tak to jaki?
---
jestesaniolkiem
Nikodemowa mama '10
kochana wierzyc kazdemu ale po czasie, czyli po spodziewanej @... nie warto robic testu przed @... !!!!Cześć Dziewczyny:-)
---
kochana wierzyc kazdemu ale po czasie, czyli po spodziewanej @... nie warto robic testu przed @... !!!!
Ja już tak schizuje że szok...
reklama
jestesaniolkiem
Nikodemowa mama '10
kochana.... jezeli jestes w ciazy to takie niepotrzebne schizowanie i nerwowanie strasznie szkodzi babelkowi....
kochana ale ze chcialabys czy nie bardzo??
kochana ale ze chcialabys czy nie bardzo??
Podziel się: