reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wiarygodność testu ciążowego

No byłoby super :) byłoby jak domino hehe :) wierze że się uda Aniu :* i będziemy się bardzo cieszyć wszystkie razem :*
troszkę szybciej mi serducho bije ;)

co masz na mysli z sercem,ze Ci szybciej bije?na ta mysl,ze moglabys byc w ciazy,czy ogolnie teraz Ci serce szybciej bije?bo ja mialam tak na poczatku i az lekarzowi powiedzialam o tym,bo az czulam doslownie pulsowanie w glowie,on powiedzial,ze to normalne w ciazy.

reklama
ja zauważyłam że Ania jest pesymistyczną osobą ale widzę że mimo to ma nadzieje i to jest dobre bo nie poddaje się tak łatwo :) Aneczko nie poddawaj się i myśl pozytywnie! Nie myśl o kolejnej owulce skoro nie zakończyłaś tego cyklu..!
Tak jak Karwiczki mówi, powinnaś dostać klapsy w pupe i to porządne!

Dziewczyny ja idę się pouczyć na egzamin jutrzejszy :) ..

Jutro dam Wam znać :*

Buziaki

Karwiczki, czasami mam tak że słyszę jak serce bije, ciężej mi się oddycha :) i trochę się szybciej męczę choć wydaje mi się że to przez pogodę. Jak wcześniej pisałam nie doszukuje się żadnych objawów więc takie rzeczy mi ulatują :]

Serce również przyśpiesza jak pomyśle o jutrze ;)

Ostatnia edycja:
to zycze Ci powodzenia na egzaminie i rowniez za to trzymam kciuki!

wyspij sie tez dobrze,zebys jutro byla w formie :)

Aniu uwazaj,bo zbierzemy sie z Natkusia i dostaniesz dopiero mega lanie!!! ;-)

Dobranoc Wam,ja tez sie pojde kapac i poprzytulac z kotami,bo maz dopiero za 2,5 godziny wraca :p

buziaki!

Natkusiu,ja na poczatku tez zadyszke mialam przy najmniejszych czynnosciach domowych,teraz albo juz tego nie zauwazam albo juz sie przyzwyczail organizm do hormonow

Zrobiłam ten suwaczek, ale teraz się zorientowałam, że bezmyślnie :) Przecież ja nadal wierze, że mi się udało :) A wiecie co jest najlepsze? Że wśród przyjaciół jestem najbardziej optymistyczną, żywiołową osobą:) Wszyscy zawsze mówią, że czerpią ode mnie pozytywną energię:) Ale moi znajomi nie wiedzą, że staramy się o dzidzie bo ja nie chce zapeszać i nie widzą jak tu marudzę heh :)

No pewnie, że wierzę przecież jak nie ten cykl ( o ile już się nie udało ) to następny :) Po prostu od kilku dni taka płaczliwa jestem i marudna (jak na @ ) . Na studiach miałam to samo - wracałam z egzaminów i już ryczałam, że mi nie poszło a później dostawałam 5-tki :D Ale w innych zawsze wierze, ja wierze w ludzi :) W siebie też wierze choć są momenty, że ta wiara się zatraca np. jak ktoś rok szuka pracy w zawodzie. Jestem prawnikiem i ten rynek bez znajomości jest zamknięty, nie jest łatwo. Ale mam swoje pół etatu chociaż w domu, ale jest. Jestem osobą bardzo wierzącą i wiem, ze Bóg ma dla mnie swój plan :) I będzie tak jak na górze chcą by było :)

Całus

DZIEWCZYNY !! DZIŚ 11 DPO . SKusiło mnie zrobić test i są !!! DWIE KRESKI !!! ALBO MNIE WZROK MYLI ALBO JE WIDZĘ !!!! Chyba , że test zepsuty bo jua przecież nic nie czuje. Zaraz pobiegnę na BETE !!ZDJĘCIA NIE WKLEJE BO MI NIE DZIAŁA KABEL OD APARATU !!

U mnie wynik bety: <1,2 (tak podany)
więc ciąży brak.. zastanawiamy się czy nie zrobić jeszcze raz w innym laboratorium.
Jesteśmy w lekkim szoku po wyniku.......

Aniu gratuluje :*

O KURDE!!! Natkusia a może te testy ACON są wadliwe? Ja pierdziu....robiłam też QUICK VUE i jest cień cienia dosłownie bo to 3-5 dni przed okresem. Boję się cieszyć...Ja idę zataz na bętę ale też moim zdaniem jest zbyt wcześnie...Może u CIebie Natkusia też za wcześnie co? U mnie druga czerwona krecha pokazała się po 10 minutach tak jak kazali odczytać. Jezzuu nie wiem co myśleć teraz. Wynik będę miała już dziś na 16....

do mojej bety jakoś mam niewiarygodne podejście..
Za dużo faktów, i nadal nie mam @ a dziś 37 dc więc coś w tym musi być!! Dzisiaj spróbuje się na szybko dostać do lekarza..
Nie chce nam się wierzyć temu testowi.. Po lutce musiałam dostać @ tym bardziej że prolaktyna w normie..
Sama nie wiem.. zobaczymy co lekarz powie
Aniu trzymam kciuki :* będzie dobrze :))

reklama
Natkusia wiem, ze dziewczynom czasem późno beta wychodzi...Jednej kobitce 3 dni przed okresem ( czyli tak jak mi) też nie wyszła beta , dopiero w poniedziałek dzień po spodziewanym okresie wyszła druga blada kreska na aconie. Mi Quick Vue też pokazuje drugą jaśniutką krechę. Dziś o 16 wynik...to będą najdłuższe 4 godziny w moim życiu...ale nawet jak nie wyjdzie beta to jakoś wierze, że się udało ale boję się rozczarowania. I mam to samo co Ty wczoraj, niby loos choć ręcę mi się trzęsą a z drugiej strony boję się...Teraz to mnie nawet brzuch nie boli tylko od kilku dni kręgosup nic więcej

Natkusia ja też nie wierze Twojej becie...moim zdaniem najszybciej umów się na wizytę u lekarza:)

Ostatnia edycja:
Do góry