reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wiarygodność testu ciążowego

Natkusia kochana odpisałam Ci na staraczkach. Wynik po 3 godzinach jest niby nieważny Dlatego musisz powtórzyć test jutro z rana albo iść na betę :) Kurde byłoby cudownie jak Wam się udało !!! i to znaczyłoby, że jak się ma inne obowiązki to faktycznie łatwiej zajść :)

reklama
Tak zrobię jutro bete :)
Wynik odczytuje się do 10 min na teście który robiłam. Ja poczekałam może 3 min i poszłam dalej do łóżka spać i dopiero po 3 godz spojrzałam. Tylko z tego co wiem to taka różowa wyraźna kreska nie bierze się z niczego. A powiem szczerze że mam mieszane uczucia......
Oj na razie jestem sceptyczna a mój mąż się mnie pytał kiedy może wszystkim oznajmić hehe.
Jutro ide na badanie a we wtorek będę miała wynik.
@ nie ma tydzień i w ogóle się nie zapowiada.. zobaczymy..

Byłoby cudownie :) Też uważam, że z niczego się nie bierze taka wyraźna krecha :) Też mam test acon , ale będę testować chyba w dniu spodziewanego @ :) A miałaś lub masz jakieś objawy ciążowe Natkusia? Może faktycznie jak pisałaś, że troszkę odpuściłaś to się udało :D:D:D

Nie mam żadnych objawów, od 2 dni piersi mnie troszeczkę bolą przy dotyku. poza tym jestem rozdrażniona (wszystko mnie wkurza) i jestem bardziej płaczliwa. A tak to zupełnie nic i nie doszukuje się objawów :]
Aa i dosyć dużo śluzu.. Koleżanka dała mi namiar laboratorium że będę miała w tym samym dniu wynik :] więc jutro będę miała potwierdzone :)

Będę trzymała kochana kciuki !!!! Ale już jestem dobrej myśli :D:D:D Aż mi to dziś humor poprawiło. Bo od rana jakby mnie piorun strzelił, obudziłam się i płakałam bez powodu, później spałam aż do 14 bo nie mogłam się dobudzić przez tą pogodę !! ale już jest lepiej bo takiej wiadomości :) Czekam jutro na wieści :D Który to byłby cykl?

Pogoda jest straszna mi się dzisiaj w ogóle nie chciało wstać z łóżka..
Ciesze się że wynik będzie szybko, nie będziemy musieli tak długo czekać :] przy okazji zrobię sobie poziom prolaktyny też.
To byłby 2 cykl starań :] najlepsze jest to że w tym cyklu działaliśmy w dni płodne i po tych dniach razem podjęliśmy decyzje że przestajemy się starać przez moją prace na jakiś czas. I przestałam o tym myśleć.. Nawet teraz mam wewnętrzny spokój, tylko jak spojrzę na dzisiejszy test to uśmiecham się do siebie :D

Ale działaliście w dni płodne :D Tylko się nie nakręcałaś a byłaś zajęta swoimi sprawami i to właśnie będzie niespodzianka :D:D:D POWODZENIA i czekamy jutro na wieści :)

Oj niespodzianka na pewno będzie :) nie miałam czasu na myślenie. Dopiero koleżanka uświadomiła mnie że mogę być w ciąży a ja zupełnie o tym zapomniałam.. Teraz mam 34 dc więc zobaczymy :]
Jutro jak będę wiedzieć to na pewno dam znać :]

3majcie moOocno kciuki :] mimo wszystko chciałabym żeby było pozytywnie :]
I tak będzie dobrze i tak :]

reklama
Natkusia bedziemy trzymać kciuki a mam jeszcze pytanie jak zrobiłaś test to ile odczekałaś od momentu odczytania wyniku?? Odczytałas go odrazu czy poczekałaś chwilke ?? Pytam ponieważ mi kreska na teście nie pojawiła się odrazu tylko dopiero po krótkiej chwili tak akórat po około 3 minutach i tak miałam przy każdym teście

Do góry