karwiczki9
Fanka BB :)
Dzięki AGAGU . Kochana jesteś, że tak odpowiadasz na moje pewnie nudne pytania Wiesz doszukuję się a poza tym to ciekawi mnie to po prostu Podobno ten test ACON jest bardzo czuły, nie wiem czy wytrzymam do spodziewanej miesiączki, ale postaram się Chociaż jak pisałam chyba to tylko (albo aż) udało Nam się przytulać 3 razy w okolicach owulacji a właściwie wg mnie dzień przed, w sam dzień i dzień po Narazie oczywiście nic nie czuje bo to dopiero kilka dni po hehe Tylko jajnik czasem kłuje ale to różnie bywa po odstawieniu tabsów więc pewnie uczą się pracować samodzielnie
Uważajcie na siebie
Aniu
my sie kochalismy tylko raz jak juz wspominalam,byly to dokladnie 3 dni przed owulacja i sie udalo,takze uzbroj sie w cierpliwosc(wiem,ze to trudno!!)i czekaj do testu Jak wylicze to mi po 17 dniach po stosunku i w dniu spodziewanej miesiaczki test pokazal dwie bardzo wyrazne krechy,takze jesli masz ten czuly,to na pewno wynik bedzie wiarygodny juz nie moge sie doczekac,az zrobisz ten test!!!kiedy dokladnie spodziewasz sie miesiaczki?