karwiczki9
Fanka BB :)
Aniu-Aneczko ,witaj ,jak sie masz?pewnie meza wykanczasz na calego hehe jestem ciekawa czy sie tym razem Wam uda,trzymam kciuki!pytasz kiedy mnie piersi zaczely bolec,juz Ci mowie,ze nie od poczatku,powiedzmy,ze tak jakos w 4 tygodniu ciazy,bole brzucha sie zmniejaszaja,juz teraz nie sa takie czeste,ale sa bo to sie scianki macicy rozszerzaja,dlatego ten lekki bol,niczym na okres.Mdlosci mi dalej towarzysza,bylam u lekarza i mam zwolnienie na 2 tygodnie,powiedzial,ze najczesciej ustepuje z koncem 3 miesiaca,takze musze sie troche pomeczyc.Najgorszym zapachem,ktorego nie moge zniesc to lodowka,zmywarka(jak juz naczynia w niej troche poleza,kawa(a tak ja kochalam!!!) no i pare roznych jeszcze,apetyt jeszcze maly,jak zjem obiad okolo o 16,to pozniej do konca dnia juz nic w siebie nie moge wcisnac,ale lekarz powiedzial,ze apetyt jeszcze przyjdzie.27 w czwartek mam termin,juz sie nie moge doczekac!
Agagu
gratulacje jeszcze raz,widze,ze maluszek rosnie ja ide za tydzien na wizyte,bedzie to druga wizyta po 3 tygodniach,to pewnie tez juz troche podroslo
a jak jest w Polsce z USG?tutaj podczas ciazy 3 sa darmowe(1,2 i 3 trymestr) za kazde dodatkowe trzeba placic 10 euro.
Wiesz juz kiedy masz termin porodu?
pozdrowiam Was serdecznie!
Agagu
gratulacje jeszcze raz,widze,ze maluszek rosnie ja ide za tydzien na wizyte,bedzie to druga wizyta po 3 tygodniach,to pewnie tez juz troche podroslo
a jak jest w Polsce z USG?tutaj podczas ciazy 3 sa darmowe(1,2 i 3 trymestr) za kazde dodatkowe trzeba placic 10 euro.
Wiesz juz kiedy masz termin porodu?
pozdrowiam Was serdecznie!