reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wiarygodność testu ciążowego

Cześć dziewczyny :)

Ja właśnie wróciłam ze szkolenia z pracy, na razie mi się podoba ale zobaczymy potem :]

Karwiczki z tym chowaniem to właśnie o to mi chodziło :] u nas jest podobnie chociaż w Niemczech lepiej. U nas jest tylko 5 mcy macierzyńskiego no i nie masz takiej opieki położnej jak w Was a przydałaby się taka..

Kurcze dziewczyny dzisiaj mam 15dc a testy owulkowe od 9dc wychodzą negatywnie więc nie wiem o co chodzi.. Jutro zaczynam brać luteinę 2 razy dziennie aż do 25dc i zobaczymy co będzie.. Ale martwie się trochę, że będę miała problemy i do lekarza na badania :( lekarz mi powiedział, że jak nie dostane @ teraz to na szczegółowe badania mam przyjść oczywiście jak nie zajdę w ciąże..

Aniu fajnie że już wracasz :) a tęsknota przydaje się w małżeństwie, ja tam lubię zastęsknić z moim lubym :] a zdarza się to dość często hehe ;)

reklama
Hallo Hallo Natkusia ?? Ania ??
Mam dobre wieści byłam u gina :) 2 krechy nie kłamały jestem w 5 tygodniu :) ...
I jestem przeszcześliwa fasolka ma 4mm :) za 2 tygodnie nastepna wizyta ...
Mam nadzieje ze będzie wszystko w porzadku.
Pozdrawiam was gorąco

P.S. Co do pracy ja swojej kierowniczce powiedziałam ze jestem w ciaży i jest ok ;) u mnie już 3 dziewczyny razem ze mna biegają zaciazone ;) także bez strachu ...

Hallo Hallo Natkusia ?? Ania ??
Mam dobre wieści byłam u gina :) 2 krechy nie kłamały jestem w 5 tygodniu :) ...
I jestem przeszcześliwa fasolka ma 4mm :) za 2 tygodnie nastepna wizyta ...
Mam nadzieje ze będzie wszystko w porzadku.
Pozdrawiam was gorąco

P.S. Co do pracy ja swojej kierowniczce powiedziałam ze jestem w ciaży i jest ok ;) u mnie już 3 dziewczyny razem ze mna biegają zaciazone ;) także bez strachu ...

Aaaaa to GRATULUJE!!! Strasznie się cieszę z kolejnej fasolki :) :*
Teraz dbaj o maleństwo i o siebie :) dobrze, że masz taką wyrozumiałą kierowniczkę :] Odwiedzaj nas tu czasem

Aniu co tam słychać? :*

NATKUSIA dziękuje kochana za troskę:) U mnie super;) Byłam u rodziny, odzyskałam energię i naładowałam akumulatorki bo było mi ostatnimi czasy bardzo ciężko z kilku względów .

@ mi się już skończył i w przyszłym tygodniu powinny być dni płodne.Miałam wyluzować, ale myślę o tym i boję się trochę żeby wszystko poszło ok i żebym niczego nie przegapiła heh :) Kupiłam te paski owulacyjne, przyszły już dziś jeden wypróbowałam. Ciekawe czy na mnie też nie będą działać tak jak na Ciebie.
Ale dalej trzymam za Was kciuki :) Może t paski są zepsute?

Gratulacje Agagu!!!a wiesz juz kiedy bedziesz rodzic?

Natkusiu i Aniu,zycze Wam tych dni plodnych no i zeby wkoncu sie udalo!!!

U mnie dzis same dobre wiesci!wracam wlasnie od lekarzq,wszystko juz mam oficjalnie!Jestem w 7 tygodniu ciazy,termin porodu 30 maj 2012 :)) wyniki prawidlowe,lekarz powiedzial,ze wszystko wyglada bardzo dobrze i mam juz tak sie nie bac,tylko cieszyc sie ciaza :) nastepny termin mam za dokladnie 3 tygodnie.Wreszcie moge spac spokojnie!!

Jesli Wam sie rowniez szybko uda,to pojade do Polski i Was wysciskam osobiscie!!! ;)

Ja jestem w drodze do pracy,wieczorem sprobuje wstawic zdjecie mojego dzieciaczka :)

Buzka dla Was!!!

Karwiczki super! Będzie majowe maleństwo :) ciesze się razem z Tobą. Ajaj trzymam za słowo że wpadniesz do nas ;) Teraz tylko spokój :*

Aniu dobrze że odpoczęłaś i nabrałaś poweru :] czasami jest to człowiekowi potrzebne :] ja tez wyluzowałam przez ta nową pracę, nawet nie mam czasu za bardzo myśleć.
Wczoraj rozmawiałam z moim G i stwierdziliśmy że nie będziemy się starać na siłę tym bardziej że znalazłam nową pracę.. Nie będziemy liczyć dni płodnych, mierzyć tempki itd :] Ale nie chcemy też zrezygnowań ze starań.. Dlatego będziemy przytulać się kiedy chcemy i bez zabezpieczenia. I jak się uda to będziemy się bardzo cieszyć :) wydaje mi się że to najlepsze wyjście w obecnej sytuacji :]

Miłego dnia :*

NATKUSIA myślę, że to dobre podejście tym bardziej, że znalazłaś pracę czego jeszcze raz Ci gratuluje :) A jak te testy owulacyjne, nadal nic nie pokazują?
My zaczniemy dalsze staranka w przyszłym tygodniu, bo nam jednak zależy żeby się udało w najbliższym czasie bo to dla nas najbardziej odpowiedni moment na dzidzię:) Ale też bez mechanicznego nacisku. Zobaczymy co z tego będzie :)

Całuje

reklama
NATKUSIA myślę, że to dobre podejście tym bardziej, że znalazłaś pracę czego jeszcze raz Ci gratuluje :) A jak te testy owulacyjne, nadal nic nie pokazują?
My zaczniemy dalsze staranka w przyszłym tygodniu, bo nam jednak zależy żeby się udało w najbliższym czasie bo to dla nas najbardziej odpowiedni moment na dzidzię:) Ale też bez mechanicznego nacisku. Zobaczymy co z tego będzie :)

Całuje

Wczoraj robiłam testy i nadal negatywne, dzisiaj już nie robię a mam 17dc .. Zobaczę jak w tym cyklu będzie z @ mam nadzieje że normalnie przyjdzie a nie z jakimiś problemami :( Nam aż tak bardzo się nie śpieszy tak na gwałt chociaż wewnętrznie bardzo byśmy chcieli. Ja muszę się przyznać ze chciałam zrezygnować na jakiś czas ze starań ze względu na pracę bo bardzo mi się na razie podoba a potrzebuje czasu na wdrożenie. Jednak mój mąż nie chce zaniechać starań i postanowiliśmy wziąć to na luz i tak jak wcześniej napisałam przytulać się bez zabezpieczenia. I czekać co nam los przyniesie :)
Wy tam starajcie sie dokładnie :) mocno trzymam kciuki! :*

Do góry