reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wiarygodność testu ciążowego

Właśnie sama jestem ciekawa. Ja nie mam śluzu. Miałam kilka dni po stosunku taki jasny ciągnący się jak kurze białko ale wydaje mi się , że była to oznaka dni płodnych. Teraz takie nie mam choć mam uczucie też takie mokre i chodzę sprawdzać czy @ przyszedł a tam nic.

Natkusia to już jutro, odpręż się, wyśpij i będzie pozytywnie :) Nie chciałam tego pisać bo to robi nadzieje, ale mam co do Ciebie dobre przeczucie, oby mnie nie myliło.

reklama
Ja nie pamiętam żebym kiedykolwiek miała taki śluz heh mokro mi :D
Tak to chyba będzie najlepsze, odpocząć :)
Aniu, udam że tego nie przeczytałam żeby nie robić sobie nadziei ;) ale dziękuje bardzo :*:*

Trzymajcie się dziewczynki i do jutra :)

Dobrze, że mamy takich facetów :) podpora jest najważniejsza tym bardziej w tych sprawach ;)
Podobno się to czuję no ale zobaczymy, nie chcę się nakręcać ale to jest silniejsze ehh :D
Jutro jak tylko wróce od lekarza to dam Wam znać :)
a Ty kochaniutka czekaj na @ i oby ona nie przyszła!!
Feee feee odganiamy wredne miesiączki! A kysz!! :D

Karwiczki że się tak spytam, masz teraz jakiś śluz? Ciągle zastanawiam się nad nim. Normalnie jest mi ciągle mokro :D czytałam że podobno na początku ciąży jest duża ilość śluzu hmmmmmmmmm ..

wlasnie co do sluzu,to jest go jak na razie dosyc malo,teraz jest bialy,jakis tydzien temu byl troche zoltawy,ale nie bylo zadnej infekcji.Wczoraj mi go troche wiecej polecialo,az sie wystraszylam,ze to moze byc okres,ale na szczescie nic nie bylo.

Właśnie sama jestem ciekawa. Ja nie mam śluzu. Miałam kilka dni po stosunku taki jasny ciągnący się jak kurze białko ale wydaje mi się , że była to oznaka dni płodnych. Teraz takie nie mam choć mam uczucie też takie mokre i chodzę sprawdzać czy @ przyszedł a tam nic.

Natkusia to już jutro, odpręż się, wyśpij i będzie pozytywnie :) Nie chciałam tego pisać bo to robi nadzieje, ale mam co do Ciebie dobre przeczucie, oby mnie nie myliło.

A ja wlasnie mialam taki sluz,jak sie ostatnim razem kochalismy,to bylo dokladnie 2 i 3 wrzesnia,do tej pory,az wstyd sie przyznac,nie mielismy seksu,takze trafilismy akurat na "ten" dzien.Jesli sluz jest wlasnie jak kurze jajko to wlasnie tak jak mowisz,jest to oznaka dni plodnych

Dziś rozmawiałam z koleżanką i właśnie opowiadała, ze wiedziała już , że jest w ciąży i zrobiła test i wyszedł negatywny:)

Natkusio
skoro to czujesz to może intuicja jest lepsza niż testy :) Podobno kobiety to czują jak są w ciaży. Ja miałam wrażenie przez tydzień takie, ale to mi minęło.

Fajnie macie drogie koleżanki, że już jutro będziecie więcej wiedziały. Koniecznie kciuki razy dwa za Was :)

Mój mąż bardzo spokojnie do tego podchodzi. Na zasadzie, że będzie cudownie jak się uda za pierwszym razem, a jak nie za pierwszym to za drugim ;) Tak realnie raczej :) Ale to dopiero nasze pierwsze starania, bardziej chyba ja przeżywam a on mnie wspiera:)

Mi pozostaje czekać do końca tygodnia:)
Ania

I wlasnie dobre myslenie,jak nie za pierszym to za drugim razem,trzeba byc optymistycznym i byc dobrej mysli :)

Co do tego wlasnie,czy kobieta czuje,ze jest w ciazy - to cos chyba w tym jest,jak w zeszlym miesiacu okres spoznial mi sie o 4 dni,to nie zrobilam testu wcale,dopiero w ten dzien co juz mialam lekkie krwawienie,pomyslalam,a moze jednak,lecz oczywiscie byl negatywny.teraz jeszcze mi sie nie spoznial,tylko zrobilam w dzien spodziewanej miesiaczki i od razu byl pozytywny,mialam normalnie takie przeczucie,ze cos jest "nie tak" jak zawsze,ze inaczej sie jakos czuje.

Czy jednak coś w tym jest, że kobieta inaczej się czuje.
Ja w tym tygodniu jestem zadziwiająco spokojna. Ale nie będę się zastanawiać czy to źle czy dobrze bo zwariuje:)

A który byłby u Ciebie tydzień? Jutro macie wizyty to się wszystko okaże. Zazdroszczę :)

reklama
dzien doberek!!

ania-aneczka wedlug moich obliczen to dzis jest koniec piatego tygodnia (w internecie wyczytalam,ze lekarze licza takze te dwa tygodnie,zanim komorka jajowa zostala zaplodniona),ale moze sie myle...Temperatura z rana 37,1 to tez dobry znak...dzis bede wszystko wiedziala,teraz do pracy,wieczorem dam Wam znac kobitki!!!

oh,serce wali dzisiaj jakos mocniej....:happy2:

Do góry