karwiczki9
Fanka BB :)
Aneczko!ja Puchatka tez lubie:-) mam spiworek z nim i wanienka tez jest z tymi motywami,tak jak podrozna mata do przewijania )) sliniaczek tez z Kubusiem,hehe A Tobie polecam ta lampeczke zdecydowanie z Kubusiem!Gwiazdka tez ladna,ale Puchatek jeszcze lepszy,sama bym ja kupila :-) Moim zdaniem fajowe naklejki wybralas-takie dla dziewczynki i dla chlopczyka pasuja Jak bym miala dziewczynke to tez bym nie szalala z rozowym,oczoplasu mozna dostac,hehe
Ciesze sie,ze nasz kacik Ci sie tak podoba,wyslalam zdjecia mamie i tacie i tatko dumny byl,ze tak ladnie urzadzilam.U nas sypialnia sie jakos powiekszyla jak usunelam zbedne meble,ktore staly tam gdzie teraz mebelki Karmelka,mamy jedna wielka szafe na cala sciane na przeciwko lozka i maly stolik na komputer obok lozka z drugiej strony i to kompletnie wystarczy,wczesniej bylo tak zagracone,ze na serio sypialnia nasza byla jednym wielkim bunkrem,
Ciesze sie,ze nasz kacik Ci sie tak podoba,wyslalam zdjecia mamie i tacie i tatko dumny byl,ze tak ladnie urzadzilam.U nas sypialnia sie jakos powiekszyla jak usunelam zbedne meble,ktore staly tam gdzie teraz mebelki Karmelka,mamy jedna wielka szafe na cala sciane na przeciwko lozka i maly stolik na komputer obok lozka z drugiej strony i to kompletnie wystarczy,wczesniej bylo tak zagracone,ze na serio sypialnia nasza byla jednym wielkim bunkrem,