reklama
Tzn od 14stego listopada miałam 6 dni @ czyli standard u mnie, nie przejmowałam się jednak brakiem @ tak do stycznia/początku lutego (zazwyczaj mam regularny cykl 32-34 dni) ponieważ przedostatnio miałam spóźniony okres o miesiąc - własnie ten który miałam 14 listopada, i od tej pory nie mam wogóle. Wcześniej bałam się robić test bo nie wiem co zrobię jak się okaże, że nie jestem w ciąży a @ nie będzie nadal z innych przyczyn. Chyba bym tego nie wytrzymała.
Trochę masło maślane ale nie umiem tłumaczyć . Zazwyczaj miałam regularny ale zdarzały się np miesięczne, półtoramiesięczne spóźnienia ale to raz w roku. Góra dwa.
Trochę masło maślane ale nie umiem tłumaczyć . Zazwyczaj miałam regularny ale zdarzały się np miesięczne, półtoramiesięczne spóźnienia ale to raz w roku. Góra dwa.
Ostatnia edycja:
Z tym to trochę skomplikowane, ponieważ jestem na ubezpieczeniu mamy (bo się ucze i tak zadecydowałam że na razie może zostać) i nie chciałam jej denerwować, z resztą z nią sie nie da gadać (tak wiem piszę teraz jak 12letni smark który robi z igły widły i tak dalej), ponieważ kiedyś chciałam zaśięgnąć jej opinii na temat dobrego ginekologa w mojej okolicy - tak ot żeby wiedzieć bo chciałam coś skonsultować i powiedziała, że "Pomyślimy" i tak już czekam na to jej pomyślenie z rok (a jest osobą wykształconą, jest nauczycielką więc chyba cholercia powinna być bardziej odpowiedzialna) wg mnie ona totraktuje jak temat TABU i dlatego nie miałam ochoty jej mówić, żeby mi dała książeczkę żebym się mogła zarejestrować... I ot dlatego nie zawitałam jeszcze nigdy w gabinecie ginekologa.dziwie się że nie udałaś sie do ginekologa
i trzymam kciuki za dwie kerski powodzenie ))
Tobie życzę 2 kresek na teście daj znać co tam u ciebie będę czekać i trzymać kciuki żeby się udało ))
@Agagu87 miłego leżonka
DZIĘKUJĘ :*:*:* mam nadzieję, że będzie jak mi się marzy, jutro robię z samego rana - a jak nie to śmigam do gina tak czy siak bo zdrowie to podstawa.
Ostatnia edycja:
anulaa_ Kochana a ile Ty masz lat?? ze tak zapytam bo widzisz tu nawet nie chodzi o ciąze tylko o Twoje zdrowie współżyjesz już ze swoim partnerem powinnas już zawitać do ginekologa zbadać się bo tu chodzi o Twoje zdrowie jesli okaże się że jesteś w ciąży lekarza obowiązuje tajemnica a mamie na kłam jeśli się boisz :*:*:*:* życzę powodzonka i jutro napisz co i jak
22 i połowa . I oczywiście, że dam znać co i jak
Edit: Wiem, że powinnam, ale jakoś nie umiałam się zmotywować, a moja matka jest taka wścibska że szok. I ja nie umiem jej okłamać niestety pod tym względem, jeśli byłaby to błachostka to tak... ale nie lekarz bo miałam dawniej problemy z sercem i jest przewrażliwiona.
Edit: Wiem, że powinnam, ale jakoś nie umiałam się zmotywować, a moja matka jest taka wścibska że szok. I ja nie umiem jej okłamać niestety pod tym względem, jeśli byłaby to błachostka to tak... ale nie lekarz bo miałam dawniej problemy z sercem i jest przewrażliwiona.
Ostatnia edycja:
reklama
karwiczki9
Fanka BB :)
anula rob test i dawaj znac jak wyszedl,a potem smigaj do gina!!!jak bedziesz w ciazy,a moze juz nawet jestes to i tak bedziesz musiala na kontrole chodzic,takze przelam sie,powiedz mamie co i jak,powiedz,ze podejrzewasz ciaze i ze to wazne,na pewno to zrozumiemasz stalego partnera czy czemu tak obawiasz sie z mama porozmawiac?
a co z reszta dziewczyn?jak sie macie?
a co z reszta dziewczyn?jak sie macie?
Podziel się: