reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wiarygodność testu ciążowego

Sto lat, sto lat, niech Natkusia żyje nam
Sto lat, Sto lat, niech w zdrowiu żyje nam!!!
Natalko, życzę Ci dużo zdrowa i nieustającej pogody ducha, by życie zawsze było dla Ciebie przyjazne, a droga przez nie była prosta i bez wybojów.
Życzę Ci porodu szybkiego i prawie bezbolesnego
(jak mój), by Michaś przyszedł na świat wzdrowiuteńki i w terminie, byś spełniła się w roli Matki tak, jak spełniasz się w roli ciężarnej, oraz byś zawsze miała pomoc i oparcie w mężu. Dużo miłości i samych przyjaznych osób dokoła ciebie.

reklama
Dziękuję kochane za życzenia :*:*

Mój Michał wczoraj w prezencie dosłownie cały dzień mnie mocno kopał, że nawet goście mogli zobaczyć :shocked2::sorry2:

oo matko ale dzisiaj piękna pogoda! Wiosna już na dobre chyba zawitała :-)

Życzę Wam miłego dnia :*

witam po weekendzie :-)

wlasnie jestem po wizycie,wszystko jest w porzadku,krew i mocz wszystko w normie,ktg 30min bez zadnych niepokojacych oznakow,czyli serduszko Karmelka bije prawidlowo,a ja nie mam przedwczesnych skurczy :-) Moj chlopczyk wazy 1400g i mierzy 42 cm czyli wedle lekarki wszystko przebiega prawidlowo i to chcialam uslyszec!:-) Carmelo juz lezy glowka skierowana do dolu i lekarka powiedziala,ze raczej juz tak zostanie,ze zadko bywa,ze w tym stadium dzieci jednak sie przekrecaja,takze jestem dobrej mysli,powiedziala,ze nogi ma wlasnie kolo mojego zoladka,a ja od razu znalazlam wytlumaczenie na to czemu od 2 dni jest mi czasem chwilowo niedobrze..mala wredota daje mamusi popalic ;-) Szyjka jest w porzadku,macica w prawidlowej pozycji,jedyne zmartwienie to takie,ze grzyb dalej mnie nie opuscil,matko boska:wściekła/y: Znow krem dopochwowy,ktory i tak pewnie nie pomoze...:baffled:
A nastepna wizyte mam juz za 2 tygodnie we wtorek :-)

Natkusiu, jak tam po urodzinach,kaca dzis nie masz?:wink: :-p :-)

Anula to szybko zalatwiaj wizyte,musisz z mama porozmawiac,wyjscia innego nie masz,no i dawaj znac jak poszlo,a w razie czego to dalej probujcie jesli tak ogromnie zyczycie sobie maluszka :))

Ja uciekam sprzatac,ale najpierw podgladnie Tunie,moze juz wkoncu rodzi :-)

....juz podgladnelam,u Tuni nic sie jeszcze nie dzieje,ale jutro jedzie na wywolanie,biedna,a tak czekala na naturalne skurcze!

buziaczki!!!pappa!!!!

Ostatnia edycja:
Karwiczki to cudownie !!! Wspaniałe więsci :) kochany Karmelek, prosze dać mu buzi buzi od cioci :) Cieszę się tak bardzo:)
Ja niestety mam dwie gorsze noce za soba:( znowu bóle brzucha, żołądka, nawet mdłości. W nocy wzięłam prysznic , stwierdziłam że jak nie pomoże do jade do szpitala, ale zasnełam po tym nie wiem kiedy. Mam ogromne bóle krzyża:( nie sądziłam, że mnie to spotka. Chyba nerw kulszowy. no , ale trzeba przeżyć. A wizyta już w piątek !!! ODLICZAM!!!
Dziś odłozyłam na bok wszystko co miałam zrobić i siedzę sobie cichutko i odpoczywam i jest o niebo lepiej.
Dużo stresu mam ostatnio, to epwnie nasila wszystko.
Dzis byłam oddac mocz i krew i na toxo zrobić powtórkę. Jutro odbieram, mam nadzieje, że będzie w normie. Boje się tej toxo;/

Noo Karwiczki strasznie mnie dzisiaj suszy :-D to wszystko przez to piwo Karmi ;-)

Ania
<tulę> niestety coraz bardziej czuć, że jesteśmy w ciąży.. Odpoczywaj i nie przemęczaj się! A toxo nie martw się, będzie dobrze! Ja w tym tyg idę na glukozę a w przyszłym na toxo żeby były jak najświeższe do lekarza.. i powiem Ci, że też się obawiam toxo ale trzeba myśleć pozytywnie :-)

A co do uroków ciąży.. To u mnie też dzisiaj nieciekawie.. Boli mnie prawa i górna część brzucha tak jakby kolka i nie wiem co to.. Może Młody się rozpycha bo od rana się znowu wierci :sorry2:

Karwiczki gratulacje wielkie! Carmelek ładnie rośnie :-)

Ja mam wiadomości od Agagu: na razie opuszcza forum ze względu na złe samopoczucie.. Boli ją podbrzusze, brzuch jej się spina dlatego też stawia tylko i wyłącznie na odpoczynek. Z Kacperkiem wszystko ok, ciągle mamę kopie :-) także jest bardzo aktywny. Proszę trzymać kciuki, żeby złe dolegliwości przeszły i żeby Aga szybko u nas się zjawiła :-)

a Wam kochane życzę miłego dnia :*

oh,mam nadzieje,ze Agagu szybko poczuje sie lepiej,wyslij jej buziaki ode mnie!:-)

Aniu
ja jak dlugo siedze,to mam potem pare dni bol plecow,nie dosc,ze plecy to jeszcze miesnie brzucha bardzo bola,tak sie spinaja,takze staraj sie czesciej polozyc,nawet czasem na twardej podlodze,bo mi masaze nie pomagaja.

Natkusiu,
kolki to normalna rzecz w ciazy,tez je czasem mam,tyle ze po lewej stronie,jak jeszcze chodzilam do tego innego lekarza,to on twierdzil,ze to normalne:tak:

Witam się :-)

A ja dzisiaj miałam znowu aktywny dzień, nie umiem na dupie wysiedzieć :-D kupiłam sobie sandały i koszyczek z serwetkami na święta.. Cieszę się jakoś strasznie :-)

Byłam u cioci i dostałam kilka ciuchów ciążowych po kuzynkach i dostałam paczkę dla Małego :-)

Tylko mój małżonek pojechał na delegację :-( ale w piątek wraca..

a co u Was?

Ania Ty widziałam na lipcówkach, miałaś jakiś atak?

Trzymam &&&& za Tunie!

reklama
Do góry