reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wiarygodność testu ciążowego

Witam moje Ślicznotki ;)))))
U mnie dzisiaj piekna pogoda aż żal w domu siedziec :dry: do tego sama bo moje chłopaki w pracy są ;P
:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: KARWICZKI !!!!!!! Alez Ty masz brzuchol !!!!!! Faktycznie aż sie wyrywa do przodu !!!!! Jest piękny !!!!! mój chyba stanął w miejscu :confused: tak mi się wydaje za to waga leci w góre ale co to sie dziwić Kacperek mnie odrazu zaczyna kopać jak tylko zaczynam czuć małego głodka juz nie wspomne jak głodek jest większy okłada mnie ile wlezie aż mnie boli !!!!!

Natkusiu jak Twój Michaś jest piątkowy tak jak mój Kacperek to ja Cie ostrzegam że kopniaki będą coraz mocniej odczówalne i bolesne mnie juz wszystko boli :-p

reklama
wlasnie Agagu sama sie zdziwilam,ze taki wielki jak na zdjeciu zobaczylam!!:-p u mnie od ostatniej wizyty przytylam jakis kilogram,dzis jak sie wazylam to mam 13,5 na plusie,teraz jakos wolniej na wadze przybieram niz w ostatnie miesiace,moja lekarka mowi,ze u mnie normalnie bedzie jak przytyje od 11 do 16 kg,ale cos mi sie wydaje,ze przez te 2 miesiace jeszcze 16kg przekrocze,zobaczymy,nie wazne:tak:
A ogladalas porodowke w srode?ja tak i sie wzruszalam jak juz sie rodzily dzieciatka :))

Ja mam wizyte nastepna juz w poniedzialek o 9.15 ,tez juz ciekawa jestem jak Carmelo podrosl :))) a z Twoja szyjka jest na pewno wszystko w porzadku :))) jeszcze tylko jakies 7 tygodni i bedziesz mogla rodzic kochana! :))

Karwiczki no oglądałam i też się poryczałam a mój Arek mi mówi ze jak ja płacze jak obce kobiety rodzą i to w telewizji to co dopiero jak ja sama bede rodzic. Powiedziałam mu że to jest CUD i ze jak weźmie Kacperka na ręce to sam się popłacze ze szczęścia :-)
No wiem moja Kochana pani doktor mówiła mi tak " Pani Agnieszko cieszymy sie ze maluch jest aktywny !!!! I leżymy bo szyjka stroi fochy ale od 37 tygodnia odstawiamy wszystkie piguły zaczynamy uprawiać z partnerem sex byle porządnie i chodzimy na spacery żebym ja pani nie musiała nic podawać na wywołanie Pani Syn pięknie rośnie jest zdrowy wiec donosimy do 9 miesiąca a potem bedziemy rodzic "

Ja rodze u mojej pani doktor ufam jej i nie chce rodzić u kogoś innego ;)))))

A dzisiaj mi się śniło ze urodziłam i jak jechałam o szpitala to pisałam Natkusi że rodze był srodek nocy wiec moze coś proroczego ;))))

Jest tu Kto??
Kacperek się wierci ;))))
Aneczko wspominałaś że Emilcia jak jestes bardziej aktywna to śpi ;))) a jak ruchy coraz silniejsze??

Agagu ostatnio było znowu 2 -3 dni bardziej aktywna aż brzuszek lekko falować:) Szczególnie w wannie , pod wieczór i rano. Dziś od 7 się z nia bawiłam ;) Ale cały dzień chyba śpi a ja faktycznie dziś zabiegana:)
Agagu też chce od 37 tygodnia pić herbatkę z liści malin i pomolestować meża, może to przysieszy czy ułatwi poród:) Bo te liście malin nei tylko przyspieszają co ponoć szyjka się po nich ładnie rozpulchnia:)
Karwiczki no niezłe te gatki :D

Witajcie :-)

Czytałam wypowiedzi na temat Pretestu i gdy aptekarz mi dziś chciał go usilnie wcisnąć, bo jest tani podziękowałam i poprosiłam o inny hehe... nazywa się Quick Vue(z takim dzidziuniem kochanym w różowym ręczniczku na głowie :D) co o nim sądzicie? Jutro chwila prawdy, boję się żeby nie wyszedł negatywny bo bardzo chcę mieć maleństwo. No, a podstawy do tego żeby wyszedł pozytywny są, bo ostatnią @ miałam w listopadzie w połowie, a działania były oj były i nadal są z reszą. Potrzymacie jutro kciuki? Bo naprawdę załamię się jak wynik będzie nie taki jakiego oczekuję :-( . Jak słyszę, że ktoś się pozbywa dziecka albo klnie na to, że je będzie miał to mam ochotę temu komuś coś zrobić... (Sorki ale jestem nowa i trochę nie w temacie Waszych rozmów może :D).

No to super ze Emilcia sie wierci Kacperek od dłuzszego czasu nie daje mi spokoju wierci się i kopie jakby chciał mnie rozciągnąć troche boli ale jest ok

reklama
Do góry