reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wiarygodność testu ciążowego

reklama
Uciekam szykować się na urodzinki ;))) ja do końca mam jak Karwiczki same imprezy ;))))
Dzisiaj urodziny kuzynka ;)))
papatki Śliczne mamusie :*:*:*:* buziaki pozdrawiam

A ja dziś umyłam okna:) Ale się ciesze;) Tzn mam tylko 6 okien jak to w bloku no i zwykle myłam je w 3 godzinki razem z praniem i wieszaniem firanek:) A dziś zrobiłam salon i sypialni plus firanki się piorą:) A kuchnie już zostawię na jutro bo nie chce przegiąć i zrobić krzywdy sobie czy Emilci.
Emilka dziś ANI razu nie dała kopniaka...czyżby tak mocno spała po 2 dniach brykania?

Hello :-)

Już jestem.. Omg! Dzisiaj wysprzątałam cały dom :szok: ja nie wiem skąd mam energię :sorry2: wy zresztą też.. chyba przychodzi syndrom wicia gniazda :-D:-D

Agagu Już Ci pisałam smska.. Jeszcze raz napiszę: super, że wszystko oK i Kacper rośnie :*\

Karwiczki czekam na foto po remoncie :-)

witam dziewczyny,widze,ze przez 2 dni nic sie tu nie dzialo,pewnie wiosenne porzadki robicie :)
tu okropna i ciemna pogoda,dzis deszcz pada,a ogladam dzien dobry tvn i w Polsce taka fantastyczna pogoda!zazdroszcze Wam!!!
Ja dzis z mezem w domku takze pozniej pewnie juz nie zajrze :)
Zycze Wam milej niedzieli,buziaki w brzuszki i mam nadzieje,ze w tygodniu znajdziemy czas i cos wiecej popiszemy:tak::tak::tak:

Buziole kochane przyszle Mamusie!!!!!!:-):-):-)

a no nikogo nie ma,ale wydaje mi sie,ze porzadki wiosenne dziewczyny robia:tak:

Natkusiu Ty juz w 25 tygodniu :))) Gratulacje :))):-)

A ja nie wiem czemu w ciagu 2 tygodni wcale nie przytylam,kurcze nie powinien moj synek teraz na wadze przybierac????mam za tydzien wizyte to musze sie spytac koniecznie mojej lekarki czy to jest normalne,bo do tej pory tylam na potege,a teraz stoi w miejscu i dziwne mi sie to wydaje:baffled:

Po pomalowaniu sypialni stwierdzilam,ze tamto lozeczko,ktore chcialam zamowic bedzie zbyt ciemne i zdecydowalam sie na inne,ale tez bardzo ladne i jest cale z sosnowego drewna eBay: Neue und gebrauchte Elektronikartikel, Autos, Kleidung, Sammlerst�cke, Sportartikel und mehr � alles zu g�nstigen Preisen do tego komoda i jakis regal i bedzie pasowalo,dzis wszystko zamowimy zeby jak najszybciej przyszlo.

Jestem i ja :)

Wczoraj nie pisałam bo rano umyłam ostatnie okno i firanki a później pojechałam do teściów na ogródek poczytac książkę na słońcu, którego tak bardzo mi brakowało a wieczorem jeszcze godzinny spacer z koleżanka więc mega aktywny dzień miałam a pod koniec krzyż bolał:) Dziś też z rana na zakupy, kupiliśmy ostatnie ciuszki więc wyprawka ciuszkowa gotowa:) Ale wszystko na 62 oczywiście i trochę na 68.
Karwiczki śliczne to łóżeczko :) Ważne, że będzie Wam pasowało. A wagą się nie martw, może miałaś więcej ruchu? Może waga stanie już w miejscu? Z dzidzią na pewno wszystko jest dobrze:) Nie trzeba tydzień w tydzień tyć;) Ja mam w tym miesiącu kolejne 1 - 1.5 do przodu, ale do końca marca pewnie 2 - 2.5 :) Więc 6 m-c i jakieś 5-6 kg do przodu :) Ale dużo jadłam w ten weekend słodkiego :) Jem jk nigdy, jem rzeczy których wcześniej nie tykałam bo nie lubiłam słodkiego, jakieś delicje, wafelki :) Szok :) Ciekawa ile Nasza mała miss już waży no ale jeszcze 12 dni i się dowiemy :)

reklama
ja mycie okien jeszcze mam przed soba,ale dzis juz slonce swieci i tak tez ma zostac,takze pewnie w tym tygodniu sie zabiore :)
ciuszkow nie mam jeszcze przygotowanych,jak komody beda to posegreguje wszystko i zobacze co mi brakuje jeszcze i dokupie,a brakuje nam na pewno duzo rzeczy!
Co do mojej wagi to ruchu nie mialam wiecej,a wrecz przeciwnie,nie pracuje juz od prawie 3 tygodni to ruchu mam nawet mniej,ale jest na pewno wszystko w porzadku,a moj maluszek ma jeszcze ponad 2 miesiace na przytycie :-)

Kurcze Aniu,fajnie ze mozecie w niedziele skoczyc na zakupy!Tutaj w niedziele wszystko jest pozamykane:(

Do góry