reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wiarygodność testu ciążowego

Karwiczki oooo matko :szok: współczuje.. Ale kociaka masz zwinnego :-D

A ja wróciłam od przyjaciółki i .. dostałam 4 reklamówki ciuszków 56-74 haha :-D:-D a jeszcze mam się zgłosić do innej.. Chyba nie będę musiała w ogóle prać ;-)

reklama
Agagu jak tam po wizycie?napisz cos :tak: Pewnie Kacperek juz wiekszy :))) co do golenia,to ja robie to juz na oko:-p jak wyjdzie,tak wyjdzie,najwazniejsze zeby buszu nie bylo ;)))

Natkusiu brzuszek ladny urosl,faktycznie juz jest duzy,a teraz do 30 tyg.jeszcze szybciej podrosnie :)) na rozstepy to moim zdaniem duzo sie nie da zrobic,wydaje mi sie,ze kto ma je dostac to i tak dostanie:sorry2: u mnie jeszcze nie mam,ale mam przed soba jeszcze ponad 2 miesiace i wszystko moze sie zmienic.

Ja wczoraj usunelam wszystkie slady farby,kotkowi juz przeszlo,ale jeden dywan mam do wyrzucenia,zbyt duzo bylo na nim farby.
Tu dzis sloneczko i zapowiadaja 19 stopni,prawie wiosna :)))
Milego dnia Wam wszystkim!!!

Cześć :-)

U nas też też ładnie świeci słoneczko.. A w weekend ma być 20st :szok::-D

Karwiczki Dobrze, że się uporałaś z tym sprzątaniem hehe.. Ja się cieszę, ze już mam po remoncie :tak: powodzenia! Teraz robić kącik dla Małego :-)

Zastanawiamy się na łóżeczkiem i mamy dwa do wyboru
taki: Łóżeczko 140 X 70 CM Tapczanik + SZUFLADA Jardrew (2185359957) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
i taki: LOZECZKO TAPCZANIK SAFARI KLUPS BARTEK SZUFLADA (2203212986) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. i nie mam pojęcia który chociaż w sumie bardziej podoba mi się pierwsze łóżeczko hmm.. co myślicie?

A mnie dzisiaj Michał znowu obudził kopniakami.. Są coraz bardziej mocniejsze :unsure: a co będzie dalej? Już jest w stanie tak kopnąć w narządy (a mój pęcherz uwielbia), że mnie zaboli..

Miłego dnia Kochane :*

Ostatnia edycja:
Ja dzis sypialnie chyba skoncze,naklejki zamowilam,przyjda jak juz sciana calkiem sucha bedzie

Natkusiu mi osobiscie podoba sie to drugie lozeczko,jest takie weselsze,to pierwsze takie ponure,ale to moje zdanie,oczywiscie to drugie jest tez drozsze,daj znac na ktore sie zdecydowaliscie :)

No to super!

Ja bym je chciała obejrzeć jeszcze na żywo.. tylko w sklepach tych łóżeczek nie ma.. To pierwsze jest 80km ode mnie a to drugie 130km w drugą stronę a nie będziemy jeździć tyle km żeby obadać i muszę wybrać które bardziej mnie przekonuję hmm.. Jeszcze mam trochę czasu także będę myśleć. No mi się znowu wydaje, że to pierwsze jest solidniejsze a to jest łóżeczko do 7 lat a to drugie z tą żyrafą hmm .. ale dzięki :*

Karwiczki Ty już jesteś w 30 tyg :szok: nie umiem uwierzyć, że ten czas tak leci.. Jestem w szoku :-D

Ostatnia edycja:
To jesli na 7 lat to juz inna dyskusja :) a widze,ze tam tez jasniejsze kolory sa :)
czas leci Natkusiu,Ty tez juz za dwa dni 25 tydzien zaczniesz!Niedlugo bedziemy wymienialy sie poradami co do wychowywania dzieci :)

A mi sie dzis snilo,ze wczesniej urodzilam i Karmelo mial tylko 44 cm :szok: mam nadzieje,ze ten sen sie nie sprawdzi!!!

Karwiczki dobrze, że ten czas tak leci ale jestem w szoku.. Za chwilę Wy z Agagu będziecie rodzić a my z Anią miesiąc po Was :-D ale szOk! Nie wiem kiedy ten czas zleciał ale dobrze.. niech nadal tak leci :-)

Z tym łóżeczkiem to mi nie pomogłaś :sorry2::-p

Ale Ty masz sny :szok: pewnie, że się nie sprawdzi spokojnie tylko dbaj o siebie! A tak dla ciekawości to koleżanka z innego wątku urodziła niedawno w 30tyg córcie z wagą 1,5kg i ładnie Malutka rośnie i się rozwija.. Jak osiągnie 2kg to wracają do domu :-)

Natkusiu masz racje,kiepski doradca ze mnie:happy: ale z tym lozeczkiem to za wiele Ci poradzic nie moge,duzo tez w opisie nie jest napisane,np.z jakiego to drewna jest zrobione i takie tam,ja osobiscie dla dziecka wybrala bym to drugie z zyrafa,bo jest takie weselsze jak juz mowilam,my tez kupujemy podobne tylko z miskiem na boku,funkcja przerobienia lozeczka na lozko juniora u nas nie jest wazna,bo planujemy wiecej dzieci i wtedy jak juz Carmelek bedzie mial siostre albo brata to dla niego kupi sie inne lozko,a lozeczko bedzie nadal sluzylo dla drugiego dziecka,a potem trzeciego bo tyle planujemy :-)

Ja zjadlam sniadanko i uciekam do sypialni malowac,mysle ze dzis powinnam juz sie wyrobic(maz sie darl jak zobaczyl mnie na drabinie...chce sam pomalowac jak dzis bedzie mial przerwe,ale ja chce go wyprzedzic,tylko ani mru,mru :-p)

reklama
Pożyjemy zobaczymy z tym łóżeczkiem ;-) żeby nie było my też planujemy kolejne dziecko (nawet mój Grzegorz chcę dosyć szybko - oszalał) ale wydaje mi się dobre rozwiązanie z tym tapczanikiem no i moja siostra bardzo poleca.. Dobra już nie męczę hihi

Karwiczki Ty tam nie przesadzaj z tym malowaniem! Ja wiem, że Ty chcesz dobrze ale możesz sobie krzywdę zrobić a mąż ma całkowita racje! Daj mi do niego nr tel :-p I nie miej długo rąk w górze bo podobno na naszym etapie nie można mieć rąk w górze ze macica i więzadła się męczą.

Ostatnia edycja:
Do góry