reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wiarygodność testu ciążowego

Karwiczki nie przesadzaj z tym malowaniem!! Dlaczego my baby chcemy wszystko samwe robić i niecierpliwe takie jesteśmy...

Natkusiu mnie się też podoba bardziej to z żyrafą, ale patrze tylko na wygląd:) Musicie sobie odpowiedzieć na pytanie, które jest bardziej funkcjonalne, które Wam bardziej odpowiada, lepiej się zmieści do sypialni i jest lepszej jakości skoro ma być na dłużej:)

Karwiczki j€ż 30 tydzień :szok:

reklama
ah dziewuszki,gladko idzie z ta sypialnia,musze powiedziec,ze co raz lepiej wyglada,no ale jeszcze nie skonczylam calkiem,a numeru Natkusiu nie dostaniesz,hihi:-p
teraz czekam na meza i jedziemy kupic firanki i karnisze!buziaczki!!!

Witam ja się melduje z nowinkami po wczorajszej wizycie;))))
Tak wiec moje Kochane mój Syn ma już prawie 40cm i waży prawie 1,5kg ;)))
są to oczywiście wymiary na oko jak to mówi moja doktor ponieważ malucha nie da się już precyzyjnie zmierzyć tym bardziej że u mnie w przychodni nie dysponują zbyt dobrym sprzętem zmierzyła nóżke mu chyba i na tej podstawie obliczyła wymiary małego ;)))) Kacperek tez już sie odwrócił główką do dołu i najprawdopodobniej już tak zostanie do końca na usg widziałam pupe i buzie ładnie się obrucił mam jedno zdjęcie to wam wkleje właściwie to nie ja tylko mój Arek dostał ja zapomniałam zrobić ale kiepska jakość. wczoraj też słuchałam serduszka od mojego Kacperka 130 uderzeń na minutę super sprawa ;P zmierzyła mi też ciśnienie jest w normie 100/60.
I teraz najlepsze moja pani Doktor powiedziała że szyjka nadaj stoi w miejscu kurczy się i rozkurcza ale nic więcej żadnych milimetrów do przodu i mówi mi że Kacper musi być w brzuszku jeszcze 9 tygodni a potem odstawiamy leki i będziemy rodzić także z Kacperkiem wszystko dobrze tylko ja nadal z tą szyjką mam problem ale lekarka mówi ze wszystko rozwija sie prawidłowo syn rosnie zdrowo najpewnie mam słabą szyjkę i ciężar który na niej spoczywa jest za duży i nie daje rady utrzymać go na szczęście nie ma takiej tragedii i nie muszą mi zakładać tak zwanego " złotego szwu" (nie wiem czy dobrze napisałam) tabletki na podtrzymanie dają rade zaraz wam wrzuce to fotki mam dwie kopie starałam się żeby było wyraźne ale nie dało rady chyba

DSC0000017.jpgDSC0000018.jpg jakosc troche nie za bardzo ale jest hihi mój Synuś w 29 tyg.

Agagu
Rosnie Twoj maluszek niezle,juz pewnie dogonil albo nawet przegonil mojego Karmelka!!!Zdjecia slodziutkie,widac ladnie profil :) u mnie nie dalo rady tak zrobic bo sie chowal :) No a z szyjka Twoja to super,niech tak dalej bedzie,czas leci jak szalony to i te 9 tygodni jakos zleci :)))

Agagu ja wczoraj ja podgladywalam i pisala,ze ma skurcze,potem ze to chyba jednak falszywy alarm,a teraz wchodze na jej wpisy i i ostatni jest ten "Dziewczynki chyba jade zaraz do szpitala strasznie mnie boli w dole brzucha przestaje i znowu zaczyna juz sama nie wiem czy to skurcze czy nie ale ten bol sie nasila.....":-):-):-) Pisala o go polnocy takze moze wlasnie nasza Tunia juz rodzi!!!Ja trzymam za nia kciuki:-):-):-)

dodam,ze termin ma na 22 marca :)

Ostatnia edycja:
reklama
Aneczko zdjecie wkleje jak juz calkiem bedzie gotowa,karnisze nie sa jeszcze zamontowane,lozeczko i komody trzeba zamowic,tak pod koniec nastepnego tygodnia powinno wszystko stac i wtedy pokaze efekt koncowy.Co do firanek to wlasnie zaraz wychodze kupic,widzialam tez takie jak Twoje,ale nie jestem przekonana,kupie tradycyjnie :) juz takich dlugich nie chce bo koty zawsze sie za nimi chowaja i bawia sie,co potem konczy sie zaciagnieciami i dziurami,a tego w nowych firankach nie chce :)
Dzis przyszly tez naklejki,wygladaja bardzo ladnie :)))

a co do kopniec to jestem juz na takim etapie,ze czuje czasem nozke albo raczke,w kazdym badz razie wystaje co i rusz cos twardego z mojego brzuchola,ale swietne uczucie!!!

Do góry