reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wiarygodność testu ciążowego

To ja zacznę od końca, najpierw dodam zdjęcia, a później poczytam. Nie cierpię używać komórki do forum, bo już kilka razy pisałam, pisałam i skasowałam, nawet nie wiem jak :eek:
Kochane, poród wcale nie jest taki straszny (z ZZO), ale nie wiem, czy zasługi nie ma w moich herbatkach z liści malin, które zaczęłam pić 3,5 tyg przed porodem. W pudełeczku było ich 50, zostały 4 :) Było ekspresowo, no i tym razem moje Kochanie nie zawiodło, jak Go obudziłam, jakimś dziwnym sposobem od razu wiedział że to to!!!
Właśnie wyszłam z siebie i stanęłam obok. Chciałam polecić Wam stronkę przy okazji jak opisywałam CAŁY poród i 3/4 tekstu po linku znów mi uwaliło. Chyba nie powinnam opisywać porodu, czy co!!!:wściekła/y:

Ostatnia edycja:
reklama
hej Galway,ciesze sie ,ze porod nie byl taki straszny :) najwazniejsze,ze z Piotrusiem i z Toba wszystko jest w porzadku!
tak bym bardzo chciala zobaczyc zdjecia maluszka,wstaw jakos!

Galwaygirl ja też nie umiem się doczekać zdjęcia Piotrusia! ;-):-)
Ja zdążyłam wcześniejszy tekst przeczytać cały ale teraz zniknął :confused2:

Natkusia, nie mow ze u Ciebie wyświetlil sie cały tekst czy tylko do tego głupiego linka? Ja usunelam post bo nie miałam siły po raz kolejny pisać tego samego i Piotrus sie przebudzal. Idę teraz spac a zdjecia gotowe do wklejenia tylko komputer dziele Teraz z Mama ;)
Ps, znacie strone gdzie można na mecie ogladac m jak Milosc, pierwsza Milosc, itp?

Galway no czytałam długi tekst i na samym końcu był link :-D ale zdjęcia Piotrusia nie było :-( odetchnij od pisania i wróć :-p ciesze się, że miałaś szybki i mało bolesny poród aż jestem pod wrażeniem :-) ciekawe jak to będzie u Nas hihi .. Co do Twojego pytania to chyba w necie nie obejrzysz, ja kiedyś szukałam i nie umiałam znaleźć ale wpisz w wujka google to może coś znajdziesz :-) Ucałuj Piotrusia ode mnie :*

A moja przyjaciółka przyjechała z Wrocławia i idę dzisiaj w tany :-D tak więc nie będzie mnie już dzisiaj..

Do juterka moje drogie :*

DSC08557.jpg 29.02.2012 ​(Mamo, dobrze się spisaliśmy!?)

IMAG0058.jpg01.03.2012
DSC08574.jpg02.03.2012
DSC08592.jpg06.03.2012
DSC08602.jpg07.03.2012

Załączniki

• IMAG0070.jpg
    IMAG0070.jpg
    24,4 KB · Wyświetleń: 29
  • DSC08575.jpg
    DSC08575.jpg
    30,5 KB · Wyświetleń: 27
Galwaygirl!!!Piotrus jest PRZESLICZNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Udal Wam sie synek jak nie wiem co!!!!!!!!!Jest naprawde przepiekny!!!!!!A ile wloskow ma,swietny :-):-):-)
Moje gratulacje jeszcze raz dla mamy,taty i synka :-):-):-):-):-)
A jak z karmieniem,dlugo schodzi nim sie Piotrus naje?

Powiem Ci, że niby w środę urodzony, a jednak leniuszek, bo jak tylko do cyca to i spać mu się zachciewa. Muszę Go budzić na wszystkie sposoby, zwłaszcza w nocy, budzi się sam i słyszę że szuka, poje 10 minut i śpi. A dziecko powinno jeść minimum 15 minut jedną pierś by dostało tłustszy pokarm. Dziś w dzień z przysypianiem, odbijaniem i przewijaniem w trakcie zajęło to 60 minut :tak: Strasznie nie lubi przewijania, masakra jaka krzywda się dzieje Dziecku, no chyba że jest do syta najedzony i robi to Tata, bo Tata nie pachnie mu mlekiem :-D a jak mnie wyczuje to od razu Dzióbek otwiera jak ptaszynka.
Oj Dziewczynki, to jest cudowne, mieć taki Skarb przy sobie. A jak jeszcze patrzy tymi ślepkami i do tego się uśmiechnie (ponoć nieświadomie) to aż serce się rozpływa.
Jeszcze tylko kilka tygodni i będziecie tuliły maluchy w ramionach. Dbajcie o siebie by Maluszkom niczego nie brakło :*

reklama
Galwaygirl Piotruś jest CUDOWNY ŚLICZNY !!! Jest taki śliczny:) Uśmiecha się:) Gratulacje dla Was z całego serca!! Niedawno brzusio pokazywałaś, nie mogłaś się doczekać Piotrusia a już jest z Wami :) CUD normalnie:)
Najważniejsze, że masz mleko:*
Mnie zawsze zastanawia czy karmienie boli :)
A jak zdasz relację z porodu na lutówkach to daj znać:) Poczytamy sobie ;)
Jesteś bardzo, bardzo dzielna Galway !!!

Do góry