reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wiarygodność testu ciążowego

Gratuluje również dla Grześka:)
Łóżeczko stoi , no ale właściwie zostało zasłonięte komodą:) Zaszaleliśmy kurka wodna:) Daliśmy się ponieść emocjom wyprawkowym :) Nie wiem czy to szybko czy nie szybko :) Ale jest cudnie:) mały kącik Emilki, ale zawsze:) Tylko komodę pomaluje pod kolor łóżeczka bo takiej wąskiej innej nie znaleźliśmy:) To Nasza mała klitkowa sypialnia:) Tylko nie patrzcie na moje brudne firanki ;)

Załączniki

• łóżeczko (2).jpg
    łóżeczko (2).jpg
    16 KB · Wyświetleń: 35
reklama
No SUPER! Jak dla mnie rewelka! :-):-) aż mi też się zachciało ;-) Emilka będzie miała śliczny swój kącik! I powiem Ci, że mamy podobne myślenie ponieważ my też zdecydujemy się na takie naklejki z postaciami i akurat też Kubusia Puchatka bo uwielbiam tą bajkę a najbardziej Tygryska :-D Młody ma 4 body z postaciami z Kubusia i jestem w nich zakochana :-D

Natkuiu mój mąż kupił te naklejki :) Ale mnie się też bardzo podobają:) Niektórzy wolą księżniczki, lalki barbie , ale ja wole te:) Są ładne kolorowe) sami mamy bodziaki z Kubusiem, to piękna bajeczka:)
Fajnie, że Ci się podoba bo jednak każdy ma inni gust:)

Natkusiu nam też się wydawało, że zdala od różu, róż jest bee i fee i w ogóle:) A teraz co? połowa ciuszków różowych:) no bo inne ciężko dostać haha :) Ale róże, fiolety, seledyny, żółte na pewno będą górować;)

No niestety jak się wchodzi do sklepu na ubranka to dla dziewczynek zdecydowanie góruje róż, fiolet i jego odcienie.. Jak czasami widzę moje koleżanki jak ubierają córki to o zgrozo od stóp do głów fiolet z różem :szok: dlatego to jest jeden z kilku powodów z których moje serce się raduję, że będzie synuś :-D

hej,ale dalyscie czadu przez weekend,musialam niezle sie naczytac :)

Ja dziewczynki po wizycie kontrolnej,Carmelo ma juz 38cm i wazy 1070g,wszystko jest w normie,moja krew tez bez zarzutow,mocz w porzadku,mialam tez 30 minutowe sluchanie serca Carmelka i bije calkiem prawidlowo,nie ma powodu do zmartwien:-)skurczow przedwczesnych tez jeszcze nie mam takze moge spokojnie spac,spytalam tez lekarki czy moge dalej spac na brzuchu bo jeszcze mi nie przeszkadza ta pozycja,ale ona zrobila oczy i powiedziala,ze lepiej nie,na prawym i lewym boku to najlepsza pozycja,szczegolnie jesli chodzi o przeplyw krwi u malego,takze musze sie zmusic do spania na boku,dla synusia wszystko:-)

Agagu jak trzeba to sie oszczedzaj,najwazniejsze,ze z Kacperkiem wszystko ok :) A na Carmelo mozesz mowic Karmelek,sama tak mowie :) Chyba nie umiem wstawiac linka z video,nie wiem jaki blad popelnilam,bo ja jak patrze na ten post to da sie odtworzyc to video,ale coz,trudno.

Aneczko widze,ze u Was brakuje juz tylko Emilki,przynajmniej masz juz rozkladanie lozka z glowy,sypialnia Wasza jest rzeczywiscie mniejsza od naszej,ale lozeczko jak widze wcale nie przeszkadza i miejsce jeszcze macie,takze jest super:-) Ja za wszystko zabiore sie pod koniec kwietnia,jedyne co wczesniej bedzie zrobione to malowanie scian,zeby poprostu przewietrzal pokoj przez te trzy miesiace.

Natkusiu swietnie,ze Michalek juz tak o sobie daje znac,to juz inne uczucie jak mozna poczuc nasze Maluszki w brzuchu,nawet jak czasami przesadza z kopniakiem ;) co do rozu dla dziewczynek to to naprawde przesada,moja sasiadka ma corke i tam gdzie wspolnie wieszamy pranie to jej przedzial jest doslownie calkiem rozowy,az razi hehe,ale fakt,w sklepach jest tez prawie wszystko rozowe,fioletowe ,takze czasami nie ma wyboru i trzeba takie rzeczy kupic.

Kiedy macie wizyty?Ja nastepna 26 marca

Karwiczki SUPER !!!!Ale CI zazdroszcze:) Masz nawet następną wizytę szybciej od Nas :) My mamy 30 marca dopiero:) Raz w miesiącu mamy wizytę póki co :) Ciekawe czy mnie też już będą sprawdzać skurcze:)

reklama
No Karwiczki Carmelek rośnie i rośnie, już ma ponad 1kg :szok: super! A czujesz już takie kopniaki non stop? U mnie ostatnio Michał szaleje i raz na godzinę poczuję kopniaka, mój Grzegorz też już potrafi bez większych problemów wyczuć, chociaż jak kładzie rękę to musi poczekać bo Młody się chyba peszy trochę i nie zna tak dotyku taty jak mojego :tak:

Ja mam wizytę 13 marca czyli za równo tydzień :-)

Do góry