hej,ale dalyscie czadu przez weekend,musialam niezle sie naczytac
Ja dziewczynki po wizycie kontrolnej,Carmelo ma juz 38cm i wazy 1070g,wszystko jest w normie,moja krew tez bez zarzutow,mocz w porzadku,mialam tez 30 minutowe sluchanie serca Carmelka i bije calkiem prawidlowo,nie ma powodu do zmartwien:-)skurczow przedwczesnych tez jeszcze nie mam takze moge spokojnie spac,spytalam tez lekarki czy moge dalej spac na brzuchu bo jeszcze mi nie przeszkadza ta pozycja,ale ona zrobila oczy i powiedziala,ze lepiej nie,na prawym i lewym boku to najlepsza pozycja,szczegolnie jesli chodzi o przeplyw krwi u malego,takze musze sie zmusic do spania na boku,dla synusia wszystko:-)
Agagu jak trzeba to sie oszczedzaj,najwazniejsze,ze z Kacperkiem wszystko ok
A na Carmelo mozesz mowic Karmelek,sama tak mowie
Chyba nie umiem wstawiac linka z video,nie wiem jaki blad popelnilam,bo ja jak patrze na ten post to da sie odtworzyc to video,ale coz,trudno.
Aneczko widze,ze u Was brakuje juz tylko Emilki,przynajmniej masz juz rozkladanie lozka z glowy,sypialnia Wasza jest rzeczywiscie mniejsza od naszej,ale lozeczko jak widze wcale nie przeszkadza i miejsce jeszcze macie,takze jest super:-) Ja za wszystko zabiore sie pod koniec kwietnia,jedyne co wczesniej bedzie zrobione to malowanie scian,zeby poprostu przewietrzal pokoj przez te trzy miesiace.
Natkusiu swietnie,ze Michalek juz tak o sobie daje znac,to juz inne uczucie jak mozna poczuc nasze Maluszki w brzuchu,nawet jak czasami przesadza z kopniakiem
co do rozu dla dziewczynek to to naprawde przesada,moja sasiadka ma corke i tam gdzie wspolnie wieszamy pranie to jej przedzial jest doslownie calkiem rozowy,az razi hehe,ale fakt,w sklepach jest tez prawie wszystko rozowe,fioletowe ,takze czasami nie ma wyboru i trzeba takie rzeczy kupic.
Kiedy macie wizyty?Ja nastepna 26 marca