reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wiarygodność testu ciążowego

Natkusia no to dobrze, że wszystko ok :*:*:*:* Całuski dla ciebie i Michasia.

U Nas dziś smutna pogoda, głowa lekko pobolewa i gałki oczne:szok: ostatnie dwa miesiące jak szukałam projektu domu to siedziałam nawet po 8 h w internecie i musze odpuścić bo mi wzork padnie:)

A ja śmigam zaraz z teściową do kina na Spadkobiercy :)
Całuje Was i życze miłego dnia !!!

reklama
Halo Dziewczyny Witam :*:*:*:**:**
Natkusiu GRATULUJE siusiaka !!!!!!! Mały Michaś uparciuszek hehe jak mój Braciszek on też Michaś ;)))))
Kacperek szaleje od wczoraj, bo przed wczoraj miał spokojniejszy dzień aż się zmartwiłam ;-/ jednak nie potrzebnie bo juz mnie okopał od wczoraj także wiem że z moim Synusiem na pewno wszystko ok. A dzisiaj znowu wizyta teraz mam co dwa tygodnie ze względu na ta moją nieszczęsną szyjke mam nadzieje znowu usłyszeć o poprawie albo chociaż ze jest bez zmian byleby sie nie pogorszyło także trzymajcie Kciuki Kochane ja uciekam leżeć ;P

Pozdrawiam Buziaki :*:*:*:*:*:*:*

agagu powodzenia na wizycie:)

Natkusiu a ja sobie poczutałam forum od początku jak jesteśmy bo to w równym czasie;) Kurcze, ale to był emocje:) Ty to miałaś wtedy przeboje, matko jedyna:) Haha super sobie było to poczytać:) Karwiczki jak na mnie krzyczała kiedy straciłam wiarę, że się udało hihi :)

Natkusia - Myślałam, że może coś wczoraj wieczorem się zacznie, bo Piotruś szalał niemiłosiernie. Myślałam, że się tam pakuje i w nocy będzie się szykował do wyjścia, ale coś Ty, nawet mu się nie śni wychodzić. Na początku mówiliśmy, by poczekał, bo jest szaro, buro, zimno i ponuro za oknem, no ale zapomnieliśmy mu wspomnieć, że tak jest przez większość roku. Jakby czekał na ładną pogodę, to w niedzielę miał dzień do wyjścia, a teraz to trudno powiedzieć, kiedy znów słonko zaświeci.
Aneczka- ale Ty masz fajną teściową, już który raz piszesz że z teściową idziesz do kina. Ile ona ma lat, pewnie młodziutka jakaś Ci się trafiła.
Karwiczki, cieszę się, że na coś się przydałam. Ja bardzo bym chciała mieć szufladę, to by było super miejsce na trzymanie zapasu pampersów, pościeli na zmianę Młodego, itp, a tak to powiem Wam że strasznie się nam mieszkanie nagle skurczyło. Mamy koszyk Mojżesza, łóżeczko, leżaczek, wózek i pudełka na kółeczkach, teraz na ubrania do prasowania i poprasowane 3-6 Piotrusia a w przyszłości na Jego zabawki i apartament o połowę się zmniejszył. Oczywiście całą komodę wypełniły ubranka 0-3 więc musieliśmy sobie inne miejsce znaleźć, łatwo nie będzie.

Galway mam wspaniałą teściową. Fakt młodziutka. Ma dopiero 48 lat :) Jest pedagogiem, mądra i nowoczesna kobieta:) Nie narzucająca się w ogóle i nie wtrącająca , ale mająca swoje zdanie:) Kocham ją bardzo :) Faktycznie mąż ma cudownych rodziców:)
Do kino chodzimy w tym miesiącu już 4 raz, ale tak się trafiło, ze akuat same fajne filmy...Żelazna Dama, Spadkobiercy - nominowane do Oskarów, I że Cię nie opuszcze...Czasem są miesiące, że jest kilka fajnych filmów a czasem nic. Teściowa mnie wyciąga i dobrze bo mąż ze mną do kina nie pójdzie:) absolutnie nie lubi :)

galwaygirl z szuflada niezly pomysl,ale wydaje mi sie,ze i tak normalne kupimy,znaczy bez,maz stwierdzil,ze szuflada bedzie calkiem zbedna,poniewaz lozko bedzie stalo pomiedzy naszym lozkiem i sciana i nawet nie bedzie miejsca zeby ja wysuwac,w sumie ma racje,ja sie napalilam na to,a nie pomyslalam,ze moga byc problemy z jej otwarciem,hehe:rofl2:

aneczko tez raz poczytalam sobie poczatki naszych wpisow i choc wydaje sie to,ze niedawno pisalysmy,to minelo juz pol roku!pamietam jak "krzyczalam" na Ciebie,hihi :) a natkusia to juz w ogole nie chciala pod koniec bo postanowila pracowac,a jednak i jej sie udalo :)
a co do kina to ja nie znosze!hihi:-p

Karwiczki dokładnie :) Natkusia miała już wątpliwości a tu niespodzianka!!! i w brzusiu Michaś:) Sweet:)

No mój mąz też nie, dlatego nawet go nie zmuszam i nie robię wyrzutów. On mnie na mecze tez nie ciągnie;) Był ze mną raz w kinie na...SHREKU haha :) Ale to był wyjątek bo do pracy do Londynu wyjeżdżałam na wakacje hihi :)
Emilka dziś bardzo aktywna:) Chyba pierwszy raz tak. W kinie 15 minut dawała znaki :) I wczoraj jak wypiłam w laboratorium glukozę to też się wierciła:) FAJNIE :) Bo już jak dzidzia się rusza to człowiek tak nie czeka od wizyty do wizyty..tzn czeka, ale bez nerwów takich:)

Heja :-)

Ale Was wzięło na wspominanie :-p ale ja też jakiś czas temu sobie czytałam i płakałam ze śmiechu :-D super, że tak wszystko się potoczyło! I widzicie.. obiecałam Wam w jednym poście, że będziemy wszystkie razem z brzuszkami :laugh2: Lubię do tego wracać, ale fakt przeżyłam dużo wtedy.. ale teraz jesteśmy szczęśliwe przyszłe mamuśki :*

My z mężem uwielbiamy kino choć ostatnio się zaniedbaliśmy bo nie ma czasu :baffled: ale idziemy w marcu na film "Ostra randka" ponieważ moja najlepsza przyjaciółka gra tam jedną z głównych ról obok Pawła Wilczaka. I jestem tak strasznie z niej dumna, że muszę zobaczyć ją na wielkim ekranie :-):-)

Dziewczyny mi się coś popsuł laptop :confused: więc mogę być tu rzadko.. Choć będę starać się wpadać ;-)

Buziole

Witam, ja dalej melduję się w dwupaku, idę na spacer, bo nie pada, przynajmniej do póki nie wyjdę z domu ;)
Czuję się jakbym miała rodzić... za miesiąc :-D, Piotruś przestawia mi narządy w środku, no i chce wyjść górą zamiast dołem, ech...

reklama
Halo moje Kochane Mamusie ;****
Co u was jak Samopoczucie ??
Galway urodziłaś już Piotrusia ??
U mnie ok byłam w srode na wizycie ;) Kacperek ssał kciuka i tak na początku kopał że pani Doktor nie umiała zrobić mi usg a potem puszczał całuski do mamusi hehehe ;)))) przynajmniej tak to wyglądało mój Kochany Skarb waży już 1 kg i ma około 30cm ;))))). Moja szyjka się rozkurczyła i stoi w miejscu ale moja gin mówi że jest dobrze ale nadal mam się oszczędzać i leżeć i brać leki.
Jestem więc grzeczna i słucham mojej lekarki bo Kacperek najwazniejszy. A tak poza tym mam już ubranka dla mojego Syna wszystko co moge sobie zamarzyć są śliczne i co najwazniejsze nie zapłaciłam za nie ani grosza a są to 2 duze worki !!!! jestem z nich baaaardzo zadowolona ;P zostały się jeszcze do kupienia takie rzeczy jak pampersy pieluszki tetrowe butelki smoczki i pewnie dokupie jeszcze jakieś pościele i kocyki takze mimo ze muszę lezeć jestem bardzo zadowolona ponieważ za niedługo Tatuś z Wujkiem zaczną urządzać pokoik dla naszego małego Królewicza
Ja uciekam sobie poleżeć i poczytać czasopisma dla mam ;)))))
Buziaki moje Kochane uwazajcie na Siebie Pozdrawiam was i do następnego :*:*:*:*:*:*

Do góry