reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wiarygodność testu ciążowego

Tuniu to bardzo delikatne ruchy, takie pukanie od środka i rzadko kiedy :) Ale cudowne, cudowne:) Kurcze no nie moge się doczekać:) Luty jest najlepszy, nie czułam się lepiej niż teraz no i czas szybko ucieka bo mamy bardzo zajęty:) Ale jak ja wytrzymam od Marca do Lipca? No jak? :):):):)
To takie piękne, mając u boku mężczyznę swojego życia a w brzuszku nosić Nasz owoc miłości :)

Tuniu wyprawka gotowa? Natkusia się śmieje ze mnie, ale ja lubię tematy wyprawki :) Dopiero mam kilka ciuszków kupionych i to tak przy okazji jak idę do kina np :) ale lubię słuchać co kto kupuje, co się przydaje co nie :)

reklama
ania tak juz wszystko stoi i czeka wszystko mam juz poprane i poprasowane:-)
Poczekaj jeszcze troszke a juz nie dlugo tak jak ja nie bedziesz mogla wytrzymac od wciskania nozek pod zebra:-)wogole to wieczorami mam wrazenie ze chce mi wyjsc przez pepek:-Dczasami nawet boli no ale coz kruszek ma juz coraz mniej miejsca:-)

a ja wlasnie pomidorowke gotuje,przerabiam sobotni rosol :)

Tuniu super,ze wszystko ok,ja musze do majowek zawitac,popatrzec co tam u dziewczyn

Natkusiu to fajnie,ze wiara podtrzymuje Ciena duchu :-)

Aneczko a zebys wiedziala,ja choc mam ten detektor ktorym mozna sluchac serduszka to jestem jeszcze bardziej spokojna jak widze,ze maly koziolkuje i ma sie dobrze,nawet czasami 2-3 dni nie uzywam detektora,bo wiem,ze wszystko jest ok:-)
a co kupilas w Ikei?My wypatrzylismy tez juz dwie komody,zeby bylo gdzie ciuszki i rzeczy Carmelka schowac,u nas nie bedziemy duzo wymyslac bo i tak najpozniej za rok chcemy sie przeprowadzic,takze nie ma sensu kupowac wielu rzeczy,bo jak juz bedziemy mieszkali na wiekszym mieszkaniu to wtedy Carmelek bedzie mial swoj pokoj i wtedy sie go ladnie przyrzadzi.tu ta komoda MALM Kommode mit 6 Schubladen - Birkenfurnier - IKEA

a tu jeszcze moj aktualny brzuszek,wstawcie tez swoje :)
DSC03101kk.jpgDSC03100lok.jpg

Ostatnia edycja:
dzięki dziewczyny za miłe słowa:)) a więc pozostaje mi poczekać jeszcze 6 dni do@. testu jeszcze nie kupwałam, coby mnie nie korcił:O

Jagoda daj koniecznie znac,jak wyszedl test 19,jesli wyjdzie negatywny,powtorz jeszcze raz,bo jesli naprawde jestes w ciazy,to nawet 19 moze byc jeszcze za wczesnie i test moze nic jeszcze nie wykazac,powodzenia:-)

Aneczko a widzisz,brzuch rosnie jak na drozdzach,ale 5 tygodni temu nie byl taki wielgachny:-) czuje sie swietnie,bole w dole brzucha mi przeszly,ale i tak skontaktuje sie z lekarka bo mysle,ze dalej powinnam magnez brac.
Komoda,ktora wypatrzylas podobna do tej co my wybralismy :) W ikei mozna naprawde fajne rzeczy znalezc

Ja uciekam do pracy,do konca lutego juz nie duzo zostalo i wtedy bede miala calkiem wolne :)

Cześć dziewczyny :-)

Oczywiście dam znać bo wizycie co i jak ale mam ją dopiero o 17.40 ;-) zrobiłam też foto brzusia więc później też wrzucę.

Udanych walentynek :* do później

reklama
Ja Wam też wkleje zdjecie brzuchola:) Jedno z 18 tygodnia i drugie z 19 gdzie mam wrażenie , ze brzusio mniejszy, ale robiony z rana zawsze jest mniejszy a wieczorem bomba;)

Załączniki

• 18t5d.jpg
    18t5d.jpg
    18,1 KB · Wyświetleń: 38
  • 17t1d.jpg
    17t1d.jpg
    21 KB · Wyświetleń: 31
Do góry