reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wiarygodność testu ciążowego

Hej Dziewczyny ja tak tylko na sekundkę ;))))
U mnie ok Kacperek ruchliwy baaaardzo !!!!!!! czuję go pod ręką jak położe na brzuchu w nocy spać mi nie pozwala i nad ranem a potem cały dzień dopomina sie uwagi nie głaszcze go ale jak przyłoże rekę do brzucha odrazu reaguje ;)))) u mnie też dobrze choć boję się ruszać ;P ale juz mnie podbrzusze nie boli i plecy w nocy też juz nie męczą w dzień spokuj mam biorę lutkę 2x2 dziennie i nospe 3x1.
Tęsknie za wami 8.02 mam wizyte modlę sie zeby już było wszystko ok choć pani doktor już mi powiedziała ze zeru przytulanek aż do rozwiazania no i musze leżeć nudzi mnie to bo całe dnie jestem sama i wogóle ale Kacperek najważniejszy !!!!!
Moje Kochane dziekuję wam za wsparcie to dla mnie wiele znaczy na prawde !!!!!
Aneczko Kochana GRATULUJĘ córeczki !!!!! Emilka tak ?? Pieknę imię bardzo dziewczęce !!!!!
Kochane ja juz uciekam do łózeczka bo co za duzo to nie zdrowo ;)
Trzymajcie sie cieplutko bo strasznie zimno jest całuję was i gorące pozdrowienia ślę :*:*:*:*:*:*:*

reklama
karwiczki szykuje sie niezła impreza pewnie:)
U doktora byliśmy wczoraj:)Malenstwo mierzy 10mm ;)Wzruszeniom nie było końca...;D

a u nas jutro 13 stopni a w piatek 16;)

Hallo.

No samopoczucie już ok :-) z mężem pogadałam, popłakałam (chyba miałam na to ochotę :confused2:) i jest już dobrze niah. Dzisiaj sobie pojeździłam po sklepach znowu haha ale jest dobrze, potem sobie odpoczywam.. I powiem Wam że jakoś mam lenia pisać na forum :zawstydzona/y: wchodzę i czytam ale z pisaniem to już gorzej.. ;-)

Agagu Kochana super że jest dobrze! Oby tak dalej :* i trzymam &&&&&&&& żeby na wizycie było ok :*

Myrsini gratuluję z całego serducha! :*:*

A u reszty dziewczyn co tam słychać?

Ale zima przyszła.. u nas -16 i ma być zimniej brrrrrrrrr :szok:

Buziole

Natkusiu a masz ostatnio płaczliwy czas? Ja mimo, że super się czuje fizycznie to mam płaczka cały tydzień....No i wszystko mi leci z rąk i jestem niezdarna...dzis stłukłam piękną ramkę;/

Martuś !!!

Z okazji urodzin życzę Ci WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!
Dużo, dużo zdrowia, radości, spełnienia marzeń!
Żeby każdego dnia gościł na Twojej twarzy uśmiech i świeciło słońce! :*
Żeby Carmelek rósł zdrowo, poród był bezbolesny a potem były same małe-wielkie radości
i pociechy z Syna no i męża
;-)

I wszystkiego czego Ty sobie życzysz i czego pragniesz! :*:*

1oo lat, 1oo lat niech żyje, żyje Nam! :*:*:*

Załączniki

• bukiet.jpg
    bukiet.jpg
    43,3 KB · Wyświetleń: 12
Aniu ja też tak mam, czasami płaczę z byle powodu :confused2: ostatnio mój mąż swojej koleżance napisał komentarza na fb a ja zaczęłam płakać że jestem o niego zazdrosna :-D:-D więc hormony robią swoje hehe

A ja dzisiaj robię sobie bułkę z dżemem (dżem otwarty 4 dni temu i ciągle w lodówce).. Zjadłam pół bułki i robię sobie drugą połówkę, nabieram na łyżeczkę dżem i patrze a tam malutka zielona pleśń :szok::shocked2: i nie wiem czy na tej połówce co zjadłam była czy nie ale nic nie przykuło mojej uwagi :-( powiedzcie i pocieszcie mnie że to nic aż takiego strasznego?

Dołączam się do życzeń dla Karwiczki :)

Kochana życzę Ci dużo dużo radości z maleńkich rzeczy, samych pozytywnych ludzie wokół, słońca w sercu, spełnienia w każdym aspekcie życia, ale przede wszystkim dużo zdrówka zdrówka dla Ciebie i Carmelka i jak najmniej wątpliwości :)

karwiczki kochana, niech wszystko co najlepsze i najpiekniejsze spotka Cie w życiu!Przede wszystkim duzo zdrowia dla Ciebie i maleństwa a takze niech miłość w waszym małżeństwie nigdy nie zgasnie!!Życze Ci także bezproblemowej ciąży, szybkiego porodu i samych radości z bycia mama Carmelo i szcześliwą żoną;)

hej dziewczyny,dziekuje Wam serdecznie za zyczenia!!!wszystkie oryginalne i widac,ze od serca,dziekuje Wam baaardzo!!!!

natkusiu nie wydaje mi sie,ze troszke plesni mogloby maluszkowi zaszkodzic,nie boj sie :)
myrsini super,ze z maluszkiem wszystko dobrze,niech rosnie jak na drozdzach,a Ciebie mam nadzieje,ze omina mdlosci i bedziesz mogla delektowac sie ciaza :)

reklama
Martusiu, witaj wśród 30-tek :-)
Z okazji Twego święta, życzę Ci, byś była zawsze taka radosna i pozytywnie nastawiona do świata,
by wszystkie Twoje założenia i plany się spełniały, a życiowa droga pozbawiona była zakrętów,
by otaczali Cię tylko życzliwi Ci ludzie i byś zawsze mogła liczyć na swoich przyjaciół,
By Twój Karmelek
:-D dawał Ci wiele radości, by poród był w miarę bezbolesny oraz byś się czuła spełniona w każdym aspekcie Twego życia (w pracy, jako żona i jako Matka)
Happy Birthday Karwiczki
:biggrin2:

Do góry