reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wiarygodność testu ciążowego

reklama
Hallo Dziewczynki
Ja tylko na chwilkę zdac relacje z wczorajszej wizyty,,,
A więc tak skróciła mi sie szyjka macicy muszę brać nospe 3x1 tabletka magnez b6 3x2 tabletki witaminy calcium c i luteinę 2x2 tabletki dopochwowo za dwa tygodnie nastepna wizyta muszę leżeć tylko i zero seksu aż do rozwiązania jestem troche wystraszona naszczęscie z małym wszystko ok ;))) mam nadzieje ze za dwa tygodnie pani doktor bedzie miała dla mnie lepsze wieści troche sie boje ale ufam jej i wierze ze zrobi wszystko zeby było dobrze,,, dziewczynki zajrze do was za 2 tygodnie po wizycie teraz raczej nie moge siedzieć przy komputerze tymbardziej że nie mam możliwości wziaść go na kolana także przepraszam jak cos to na prv wysyłam mój numer jak bedę mogła to odpisze

Buziaki pozdrawiam i dbajcie o siebie

Agagu, łóżko to teraz Twój najlepszy przyjaciel, skrócona szyjka to nie żarty, ale skoro jeszcze nie mówili nic o zakładaniu szwu to tragedii nie ma, ale leżeć musisz koniecznie, bo niestety grawitacja działa. Teraz pranie, gotowanie i sprzątanie przejmuje mąż, a Ty masz leżeć, pachnieć i ładnie wyglądać. Ja bez przytulanek mniej więcej od tego samego tygodnia co Ty, Piotruś najważniejszy a my później nadrobimy :zawstydzona/y:. To teraz nadrobisz zaległości w czytaniu za wszystkie czasy. Pozdrawiam i dbaj o Was :*
Aneczka powodzenia jutro na wizycie i czekamy na relacje co i jak.

Aniu
powodzenia na wizycie,zdaj relacje jak juz tylko w domku bedziesz,czekamy :-)

Agagu oszczedzaj sie jak mozesz i glowa do gory,wszystko bedzie dobrze,buziaczek dla Ciebie :-)

ja do pracy,dobrze sie nawet czuje tylko pojawily sie bole podbrzusza,nawet przy sikaniu cisnelo jakos i bolalo,ale biore teraz dosc duzo magnezu ktory przepisala mi tamta lekarka i jest lepiej.
zycze Wam milego dnia!!!pa dziewczyny:-)

Aniu trzymam mocno &&&&&&&& za wizytę i czekam na wieści!! :* kurcze skasował mi się Twój nr kom :/ jak możesz to napisz mi nr na priv :)
Agagu kochanie.. Trzymaj się ciepło! Leż i odpoczywaj, pamiętaj że Kacper jest najważniejszy! Będziemy mieć kontakt przez kom :*
Galwaygirl napisz kiedy masz termin? Żebyśmy były przygotowane na Twoje zniknięcie :) oczywiście nie zapomnij o smsie jak Piotruś pojawi się na świecie :)
Karwiczki Miłego dnia w pracy, Ty uważaj na siebie i za bardzo się nie przepracuj ;)

A ja mam dzisiaj coś dobry humor.. I dzisiaj chyba zaczynam się już pomału pakować do przeprowadzki :-D:-D:-D

Oj kochane moje...Ja dzis od 6 na nogach bo spać nie mogłam...pewnie znowu emocje przed wizytą...wizytę mam na 15.30, ale będe dopiero pod wieczór...Natkusiu nie podawałam nigdy mojego nr telefonu:) Jedynie nr gg:) POdam Ci go na priv , bo nie wiem o który nr Ci chodz :)

reklama
Dziewczynki, termin wyprowadzki Piotrusia z Jego obecnego lokum jest przewidziany na 24.02 ale to On tu rozdaje karty, więc zobaczymy jaka data mu się spodoba.
Ja wznowiłam swoje konto na FB, więc jak coś to proszę na Priv kogo mogę zaprosić.
Aneczka, nie denerwuj się tak, już się nie mogę doczekać tych pozytywnych emocji, którą zawsze po wizycie tu wnosicie.
Natkusia, ale obiecaj, że z tą przeprowadzką nie będziesz szalała, proszę. Przerwa na kakao i ciastko mile widziana co pół godziny ;-) no i szejk na wzmocnienie też się przyda :-D

Do góry