reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wiarygodność testu ciążowego

Zakupiliśmy już w grudniu taki detektor tętna płodu:
DETEKTOR TĘTNA PŁODU z LCD NOWY +ŻEL, KURIER 0 zł (2021532438) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Ja kupiłam za 175zł więc taka najtańsza wersja :] i powiem Ci, że jeszcze nie miałam problemu ze znalezieniem serducha.. czasami tylko dłużej to trwa jak młody jest przekręcony (ale to jest b.rzadko), robię przerwę albo poruszam brzuchem i wtedy się przekręca :D Ja jestem z niego bardzo zadowolona a bez niego to chyba bym umarła ze strachu o Małego :] No już nie mówiąc, że sprawia i mi i mężowi radość ze słuchania bicia serduszka.

reklama
Jak pisałam Wam o tym detektorze, to bałam się, że pomyślicie, że reklamę chce sobie zrobić i Wam wcisnąć:zawstydzona/y: ale widzę, że nie żałujecie z Karwiczki wydanych pieniążków. Ja kupiłam trochę inny, ale to to samo: Digital Baby Fetal Doppler Angel Sound Heart Monitor New Boxed | eBay i też mnie nie zawiódł. Aniu, jak będziesz chciała sobie sprezentować, to zwróć uwagę, by to urządzenie które wybierzesz było czułe już od 14tc, bo są i takie, co dopiero po 20tc coś można podsłuchać. Mi koleżanka poleciła i są to bardzo dobrze wydane pieniążki, tyle nerwów zaoszczędzonych, że szok.
24.01.2012r.jpg a to my dokładnie miesiąc przed rozwiązaniem, 35tc4d, 54,5kg i 92cm w brzuszku

alez sie dziewczyny rozpisalyscie od wczoraj,sama pozytywna energia od Was wszystkich bije,tak trzymac:-)

galwaygirl,jak pieknie wygladasz!brzuszek masz nawet maly jak na miesiac przed rozwiazaniem,widac ze sie bardzo dobrze czujesz:-)

A jeszcze do tych uplawow,to tez macie je grudkowate?bo ja wlasnie takie mam,nie calkiem jak przy grzybicy,ale grudki sa.
Ja z tego detektora to tez jestem bardzo zadowolona,mam ten Sonoline A: Amazon.de: Elektronik ale jest bez wyswietlacza,choc w opisie inaczej bylo napisane,ale najwazniejsze ze bicie serca bardzo szybko wylapuje.Tez tak jak Ty Natkusiu nie mam zadnych problemow z wyszukaniem serca,najdluzej moze z minute szukalam,jest naprawde bardzo czuly i uspokaja mnie kiedy nasz Carmelo malo sie rusza,bo ma jeszcze takie fazy,ze spi caly czas,a ja w nocy to spie jak susel i nie budza mnie jego kopniaczki.Moj maz juz tez widzi i wyczuwa jego ruchy,super takie uczucie :-)

Jak tak czytalam na co macie smaki i jakie mieszanki czasem probujecie to dziekowalam,ze ja tak nie mam,hehe.Apetyt na slodkie zaczal spadac,jem dwa jablka wiecej i juz mnie tak nie ciagnie,Natkusiu !wcale sie Tobie nie dziwie,ze nie wytrzymalas z tym szejkiem!Ja juz wole nie czytac tych wczesniejszych postow,bo caly wieczor ostatnio o nim myslalam tak nabralam smaka!!!A moja siostra to w ciazy chleb z nutella i szynka jadla:szok: fujj!!!

ja uciekam i zycze Wam wspanialego dnia!!!buzka!!!

Galwaygirl prześliczny brzuszek!! :) no i jesteś bardzo atrakcyjną kobietką ;) super!

Co do detektora to Galwaygirl dziękuję za ten pomysł! Dla mnie to jest taka oaza spokoju :] Ja niestety jestem strachliwa a dzięki detektorowi to mam wieczny spokój i to jest cudowne :)) no nie mówiąc, że fajna jest zabawa :]

A ja się dzisiaj wyspałam mmmmm.. aż lepszy humor ;)

Miłego dnia :*

Karwiczki ja nie mam grudek.. ja mam bardziej ciągnący (jak płodny) śluz i czasami jest tego tyle że masakra.. Ale jak lekarz powiedział że ten śluz jest ok to nie martw się :]

Galwaygirl wyglądasz pięknie, promieniejesz;) Nie widać w ogóle kilogramów, chyba maleńko przytyłaś. Zresztą pisałaś, że mało:) Więc jednak to odmawianie słodkości dobrze na Ciebie podziałało haha;) Ja wczorajnie zjadłam lodów JUPI !! Pierwszy raz od miesiąca chyba hihi :) Stwierdziłam, że raz w tygodniu styknie słodkie, wcześniej w ogóle nie jadłam:) NO i brzusio masz cudowny!!!
Tuniu Ty również masz piękny brzusio, taki do wycałowania:)

Ja bym chciała taki detektor, ale chyba jednak jest za drogi;/ A boj się, że u mnie będzie w drugą stronę działało, ze się będe denerwować jak nie znajdę:) Ale chciałabym go mieć, maz tak średnio:)

No to Anula gratuluję niejedzenia lodów ;) hihi .. ja mam wielką nadzieje, że mi nie przyjdzie faza na słodycze bo będzie masakra ajj. Damy jakoś radę ;]
Aniu nie ma takiej opcji żebyś nie znalazła bicia :] my z karwiczki zastanawiałyśmy się nad tym przed kupieniem, że to może więcej nerwów nas kosztować i bałyśmy się tego.. Ale powiem Ci, że zero problemów ze znalezieniem - ja używam już miesiąc po 2-3 razy dziennie (zależy od dnia) i nigdy nie miałam problemów :] No to jest taki dodatkowy wydatek.. Ja sobie na to uzbierałam i mąż mi dołożył także mogłam sobie pozwolić..

jak się dzisiaj czujecie?

Witam Was moje Ślicznotki ;)))
galwaygirl
no co Ty mówisz ze Ty w 35 tygodniu ważysz 54 kg?? :o szok ja jestem w 21 jeszcze tylko dzisiaj i już waże ponad 58 kg a przed ciążą było 48 :p !!!!!
Wygladasz wspaniale !!!!!! PIOTRUSIU TWOJA MAMA TO PRAWDZIWA MISS !!!! Ale za niedługo się o tym przekonasz ;PPPP Galwy przekaż te słowa ode mnie Piotrusiowi ;)))).
Dziewczyny my tak o tych szejkach sobie piszemy że ja od wczoraj to juz dwa pochłonełam ;PPPPP
Aneczko a Ty Kochana w piątek wizyta :) juz nie moge się doczekać wieści od Ciebie .... po wizycie prosze zebys szybko nam streszczenie dała !!!!!

Tuniu piekny domek małego Kubusia !!!!!

Ja też bym wstawiła zdjecie niestety usb mi nie działa i nie mam ich jak wrzucić na kompa ale moze już dzisiaj będę miała zeskanowane zdjęcia mojego Kacperka to też odrazu sie wam pochwale ;))))))

reklama
A mnie bolą ostatnio zęby :( i to za każdym razem w innym miejscu :szok: Dzisiaj mąż wraca wcześniej z pracy i jedziemy do dentysty <boje się> :angry:

Potem pewnie pojadę do teściów i do mojej mamy tak więc będę wieczorem..

Buziaki

Do góry