reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wiarygodność testu ciążowego

Właśnie oglądam wyprawki dla Kacperka i aż podskakuje w brzuszku ;)))) w nocy skaczy i rano od 4.30 do 6.30 popołudniami śpi i o 18 się orzywia jak idę do teściów i wystarczy że mój A. sie odezwie i szaleje synuś tatusia mój A oczywiscie przeszczęśliwy gada do małego i trzyma rękę na brzuchu rzeby nie ominoł go rzaden fikołek naszego chłopaka ;)))) to takie wzruszające. Wracając do wyprawki NATKUSIU biorę z ciebie przykład ;)))) uważam że miałaś świetny pomysł z tą wyprawką na allegro wiec postanowiłam ze też sobie popatrze ;))) i muszę przyznać ze zestawy są piekne i w bardzo atrakcyjnych cenach ;)))))

reklama
Agagu jest tyle imion że szok.. Ja na początku wymyśliłam Igora a mój Kacpra, oczywiście od razu imię Igor został odrzucony przez wszystkich :] Kapcer to śliczne imię ale ja doszłam do wniosku że wolę imię pospolite i wymyśliłam którego dnia Michała. Mojemu mężowi się spodobało, dziadkom i reszcie również więc na razie jest Michaś :]
Ja jakoś nie mam takich strasznych mieszanych smaków.. Na początku jak jeszcze nie miałam ciąży potwierdzonej to miałam mieszankę smakową a teraz raczej nie :]
A co do ubranek to te zestawy to świetna sprawa. Mój zestaw wyszukała moja mama i jestem MEGA z niego zadowolona :) nawet na 1/4 nie byłoby mnie stać jakbym chciała takie firmówki nowe pokupować. A teraz zestaw sobie leży schowany u mojej mamy :) w maju go odbiorę i zacznę działać :) Ciesze się że mogłam dać Ci pomysł.
Tych wózków to jest pełno na rynku. ja sobie obiecałam, że wózek to jest jedyna rzecz na którą nie będę oszczędzać. Na razie bardzo ten nam się podoba i rewelacyjnie się nim jeździ. Z tym, że wózek będę kupować dopiero maj/czerwiec.

Ostatnia edycja:
Natkusia no dokładnie to samo pomyślałam z moim A. jak oglądaliśmy te zestwy wogóle ostatnio jak sie oglądałam za ubrankami dla małego to ceny powalają naprawde jeszcze wiadomo że żadna mama nie chce aby jej dzicko nosiło byle szmate a ubranka dla maluchów są wykonywane z materiałów najwyższej jakosci dlatego te ceny zwalają z nóg. Jeśli chodzi o wózek to wiadomo ze każdej z nas marzy sie ferrari dla malucha mnie niestety na takie ferrari niestac ja pracuję jako ekspedientka w sklepie obówniczym a mój A. jako informatyk nie mamy kokosów przyznam szczerze dlatego musze oszczędzać zeby mi na inne ważne rzeczy dla dziecka kiedyś nie brakło ;/ ale nie będę narzekać jak jest miłosc i szczeście w rodzinie to żadne przeciwności losu nie staną na drodze ja tak uważam bo wiadomo że przy wsparciu ukochanych osób zawsze jest łatwiej rozwiązywać problemy ;))))) A ja nie chwaląc sie mam cudownych teściów dwóch najcudowniejszych barci co prawda jeden to maluch ale i tak jak o nim mysle to aż mi lepiej i mam najkochańszego i najcudowniejszego faceta jakiego mogłabym sobie wymarzyć którego Kocham nad życie i spodziewam się wspaniałego syna wiec co tu duzo gadać musze byc szczęsliwa nawet bez kasy :):):):):):):)

Tuniu cieszę się, że wszystko ok:) Jejku Wy z Galwaygirl już tak bliziutko porodu :) będziemy czekały na wieści od Was:)
Agagu , ale od Ciebie radość bije po ostatniej wizycie:) Cudownie:) Już tak czujesz ruchy? Ale jakie to uczucie? Do czego można przyrównać?
Natkusiu super wózek:) My w piątek po wizycie jedziemy do takie hurtowni, gdzie mają WSZYSTKO :) Zobaczyć ceny, w ogóle oblukać co i jak :) Jejku nie moge się doczekać:) A dziś dostałam podwyżkę więc w ogóle od rana super humor, a pracuje nie wychodząc z domu. Tzn to praca dodatkowa, ale zawsze:) rozleniwiłam się na zwolnieniu jak cholerka;) Ale już by mi się nie chciało wracać do pracy :) A dziś idę z teściową do kina na RZEŹNIE więc sobie kupię coś ciążowego, narazie mam jedną tunikę z internetu, ale to za mało:) Może dostanę jakieś niedrogie spodnie czy getry choć ceny tych ciuchów ciążowych kolosalne;/
Całuje Was :*

Agagu pieniądze nie są ważne! To co najważniejsze to już masz czyli dużo szczęścia i miłości :) a reszta sama jakoś przyjdzie więc się nie martw :* Otrzymałyśmy od losu takie szczęście, że nie mamy prawa narzekać :)
Aniu no to super! A może coś już kupicie :) trzeba po sklepach pochodzić i pooglądać. Ja się wstrzymuję z zakupami bo czeka nas za niedługo przeprowadzka to nie ma sensu.. Ale potem będzie zakupowe Boom! ;)

Idę sobie zrobić pastę jajeczną bo dostałam takiego smaka, że mi ślinka cienie już ;)

Aneczko czuje juz ruchy do czego by je porównac hmm,,, ???? O to cos tak jak opisywała Karwiczki z tymi gazami hihi ;))) i troche jak skakanie nerwu przyjemne uczucie Ciebie i Natkusie za niedługo czeka to samo i uwierzcie mi Dziewczyny bedziecie wiedziały ze to na pewno wasze dziecko daje o sobie znać poza tym napewno zaówazysz jak podskakuje ci brzuch Karwiczki też tak na pewno ma poza tym nie da sie tego przeoczyć nawet w nocy gdy śpisz poczujesz ja przynajmniej tak mam. Jednak ciężko to porównać z czymkolwiek czujesz w brzuchu jak Ci sie ta mała dzidzia przesuwa i wody płodowe ale do łaskotek bym tego chyba nie porównała hmm ,,,

No to będziemy oczekiwać :))
Mój mąż każdego wieczoru przytula się do brzucha z nadzieją, że coś poczuję i go namawia i namawia a Młody uparciuch hehe..
Ale za niedługo z Ania na pewno dołączymy do Was :)

Dzisiaj coś mam kłucia w brzuchu i mnie pobolewa ale to nie macica, tylko wyżej i po bokach jakby kolka..

Natkusia mnie tez dzisiaj coś kłuje ale Kacperek fika koziołki bo czuje więc jest ok ;PPP

No z Aneczka już za niedługo połówkowe ale wy i tak macie sie dobrze bo już czujecie łaskotanie ja dopiero od niedawna czuję ruchy dziecka i nie jest to żadne łaskotanie tylko takie delikatne kopniaczki ;P aż mi brzuch podskakuje ;P

No ja dzisiaj słuchałam chyba z 3 razy serca i jeszcze mój mąż jak przyszedł z pracy to słuchał więc wiem że z Młodym jest ok :]

Na ruchach to nawet się nie skupiam bo to tylko stres.. Na pewno się pojawią i spokojnie sobie czekam :)

Ejj dziewczyny! Piszecie, piszecie.. narobiłyście smaka i mąż musiał mnie dzisiaj zawieźć do Mc na shake! :crazy: pyyyyyyyycha!! :-D

reklama
Do góry