reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wiarygodność testu ciążowego

reklama
Agagu dopisuje dopisuje:) Jakoś przestałam się tak denerwować:) Tydzień do wizyty:) Chyba przechwaliłam brak objawów bo w Sobotę mnie dorwały mdłości...na szczęście skończyło się tylko na "niedobrze mi" a nie na spotkaniu z kibelkiem, ale jakoś tak niedobrze mi to chyba mdłości:) Mam też tak, że do tej pory musiałam zjeść porządne śniadanie np chelebk razowy a teraz wstaje i nie chce mi się jeść bo mi niedobrze i wypije kefirek ale za dwie godzinki głodna się robię:)I nie mogę myśleć o kurczaku..dziś na obiadek krupnik:) Właśnie kończe pracę bo idę dziś do kina więc muszę się szybko z robotką wyrobić:)

hej Agagu

pewnie,ze jeszcze kupa czasu,ale czas tez szybko leci :) my po przygotowaniu mieszkania do dziecka,bedziemy myslec o rzeczach dla niego.Co do wypryskow to niestety tez bardzo duzo mam i jak u Ciebie pojawialy mi sie tylko przed okresem i to tez nie zawsze.Teraz mam nawet na dekolcie,na twarzy jeden zniknie to pojawia sie drugi,bez korektora na twasrzy nie wychodze z domu :)
Ale to normalne,hormony nam teraz szaleja :)

bidulko mam nadzieje,ze Cie szybko mdlosci opuszcza,wkoncu to juz 12 tydzien :)

ja sie jakos smarkam,mam nadzieje,ze sie nie przeziebie,ten maly co go pilnowalam w sobote mial zapalenie migdalow dopiero co mam nadzieje,ze ja sie nie zarazilam niczym od nniego.

tez pewnie czekasz na wiesci od Natkusi :)

Aniu,co w tym kurczaku takiego jest,bo ja jak mi niedobrze bylo to tez na niego patrzec nie moglam,a tak wogole to jednak nie ucieklas przed mdlosciami,ja tez nie zwracalam,ale mdlosci do przyjemnych nie nalezaly,kawa mi nie smakowala,lodowka smierdziala,apetyt uciekal,ale na szczescie teraz jest wszystko w normie i pewnie u Ciebie tez tak bedzie :) trzymam kciuki :)

Aniu to masz podobnie jak ja miałam na samym początku teraz obzeram sie w nocy :p

Karwiczki a wiesz ze to podobno na dziewczynke?? ;P Bo córa urode mamy zabiera ;))
Mnie wogóle od miesa odrzuciło !!!! także ja już od miesiąca to raczej przed kurczakiem uciekam :) czasami zjem jak mam taki lepszy dzień ale wogóle jak przezówam mięso to mi się " podnosi " u teściowej na obiad jak jest mięso to zjadam wszystko nawet dokładke biore byle nie mięso ;))))

A Lodówka to mi teraz smierdzi ;-/ wogóle najlepsze jest to śledź w sosie pomidorowym smierdzi a śledź bez sosu i dodatków nie heheheh wytłumaczcie mi to :p

kurcze Agagu,faktycznie :) duzo mamy wspolnego :) nawet w tym samym czasie zafasolkowalysmy,hehe.
Ja mieso juz znowu lubie,wlasnie dzisiaj bede smazyc schaba,ale bez panierki tylko tak z ziolami.Kawka tez juz smakuje,ale wystarcza mi tylko ta poranna i dobrze zreszta,bo za duzo kofeiny tez nie jest dobre.

Kurcze nasze fasolki zabieraja nam to co najlepsze :) to moze przeczucie mnie nie zmyli i faktycznie bedzie dziewczynka,ale szczerze mowiac to nie wierze w takie powiedzenia,np.mowi sie,ze jak sie ma zgage to bedzie dziecko mialo wlosy,moja mama miala wszystkie ciaze zgage a ja bylam lysa jak pala do 1 roku zycia,hehe.

ja w ciuchy sie jeszcze mieszcze,wczoraj jak sie wazylam to bylo na +2kg,dzis 0,5kg mniej niz wczoraj,czyli dalej na plusie 1,5kg.

A ty Agagu naprawde w nocy wstajesz i jesz?to jestes az taka glodna,ze sie budzisz,czy jak?

reklama
oj,to sama zostaniesz :(
ja tez ide robis tego schaba,bo maz przychodzi na przerwe z pracy i pewnie glodny bedzie jak zwykle :) buzka i do potem,ja pewnie bede po 18 jak maz znow do pracy pojdzie,pa!

Do góry