reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wiarygodność testu ciążowego

Hey dziewczyny troszkę was podpatrywałam z moim mężem staramy się o dzidzię od kilku miesięcy , nie ukrywam ze bardzo chcielibyśmy mieć dzidzię, robiłam jeden test cztery dni przed okresem pre-test i wyszedł negatywny. Mam okropne bóle piersi czego wczesniej nie miałam dzisiaj okres spóźnia mi się jeden dzień ale strasznie boję się zrobić test boję się tej jednej grubej i złowieszczej krechy, która kolejny raz krzyczy NIE . Doradzcie czy test mógł się mylić 4 dni przed okresem powiem że kochaliśmy się 15 października w dni płodne :cool:

reklama
Hej miernikstresu. oczywiście, że mógł się mylić. Mi akurat wyszedł ale miałam test bardzo czuły 10ml i sama się dziwie, że tak szybko wyszedł. Ale przeważnie robi się najwcześniej w dniu spodziewanego okresu więc śmigaj do sklepu bo jakiś dobry test np QUCIK VUE i pisz Nam wynik :) Trzymam kciuki

ania-aneczka napawasz mnie optymizmem już raz poroniłam w 10tc chciałabym żeby wszystko się udało i żebym zobaczyła ta drugą kreseczkę, tak w głębi serducha mam wrażenie że tym razem nam się udało ale z drugiej strony boję się że troszkę wariuję, chociaż za pierwszym razem nie przypominam sobie żebym miała jakies objawy ciąży a tym razem piersi są strasznie obrzmiałe i bolą przy dotyku może nie tak strasznie ale pobolewają, czy będzie różnica jak zrobię test popołudniu?

A tak poztym gratuluję fasolki:) mam nadzieję że też będę mogła dołączyć do was:)

Dziękuje CI :) Sama nie mogę w to uwierzyć i strasznie się boję o tę fasolkę tym bardziej, ze pierwsza wizyta dopiero za 3 tygodnie;/ Myślę, że lepiej jednak zrobić na czczo jak piszą na ulotce:) Zrób sobie jutro rano to będziesz wiedziała więcej :) POWODZENIA!!!

Witam moje Kobietki ;))))

Aniu przedewszystkim gratuluję ci z całego serduszka że Ci sie z męzem udało !!! Cięsze sie razem z Tobą ;)))

Mi moja ciaza daje nieźle popalic od jakichś 4 dni mam nudności i wymioty dlatego też nie odwiedzałam forum. W Środe mam nastepna wizytę jak zwykle się troche denerwuję, czy wszystko z moim małym serduszkiem jest ok ,,, i ciekawi mnie czy dużo urosła moja maleńka dzidzia od 17 :).

A co tam u was piękne Kobietki ??
Pozdrawiam was serdecznie :*:*:*:*:*

miernikstresu jak poszedł poranny teścik, czy może jeszcze się wstrzymałaś? Mi tydzień po spodziewanej @ domowy test wyszedł negatywny a tydzień wcześniej w dniu spodziewanej @ badanie krwi też mi nie potwierdziło Naszego Szczęścia. Dopiero 2 tygodnie po terminie @ pokazały się dwie kreski. Wiem co czujesz, Nasz Aniołek też odleciał w 11 tygodniu, ale do Ciebie też się uśmiechnie Szczęście i będziesz śpiewała "a teraz serca mam dwa"

Cześć dziewczyny :) !

Co tam u Was słychać? :*
Karwiczki, Agugu .. dacie radę z objawami ciążowy - przynajmniej wiece że jesteście w ciąży.. Nie wiem jak Was pocieszyć więc przesyłam pozytywną energię i moc buziaków :*:*

Aniu jak tam czujesz się w nowej sytuacji? :)

miernikustresu powodzenia! I daj znać jak tam teścik :]

U mnie hmmm.. Sama nie wiem o co chodzi :| Mam 41 dc i @ NIE MA, mało tego: nie zapowiada się na nią.. Temp od jakiegoś czasu mierze rano i mam zawsze ponad 37 :| Na ostatnim teście który robiłam 5 dni temu po kilku godzinach znowu wyszła druga jasno-różowa kreska i wydaje mi się że albo to jest zaciek albo taka mocna reakcja - sama nie wiem..
Aniu, brak @ to nie przez stres - nie mam żadnych stresów (no mąż mnie ostatnio denerwuję) .. więc powód musi być inny.
Codziennie wydaje mi się że przyjdzie wredota bo pobolewają mnie jajniki, podbrzusze albo piersi (przy dotyku) i codziennie się wkurzam że nie przychodzi :|
Zaczynam obawiać się czy nie jest to coś poważnego.. :( chociaż lekarz mnie badał i niby wszystko ok..
Chociaż w głębi siebie myślę o ciąży i nie wychodzi mi to z głowy.. W przyszłym tyg w piątek idę do lekarza jeszcze.

Buziaki :*:*

reklama
Natkusia no to idź do lekarza czym prędzej bo to nie jest normalne.

Dziękuje, że pytasz. Nadal do mnie nie dociera to szczęście:) Czuje się doskonale;) Trochę bardziej senna, brzusio czasem leeeciutko zaboli jak na @ no i piersi bolą ale równie delikatnie tylko przy dotyku więc prawie zero objawów, ale jest wcześnie jeszcze.
Tylko nadal mam problem i nadal zastanawiam się czy iśc do lekarza wcześniej czy nie ma sensu i lepiej poczekać do końca 7 tygodnia wtedy mam umówioną wizytę...

Do góry