reklama
Mitra
Polimama i Tytusa :)
Cześć pisze z telefonu który lubi zamieniać wyrazy wiec z góry worki jakby co.trudno tu podejrzec posta. Tytus urodził się wczoraj przez CC o 10.40. Ważył 4020,wysoki na 56cm. Dostał 10 pk. Szpital w Piasecznie jest super! Nie wiem czy Weronika już urodziła.ale jeśli chce żeby było tak jak kiedyś pisał to się dogada ,są mądrzy ,wyrozumiali ,szanują pacjentów. A rozkrecila mi się akcja dzień przed cc ,na stół jechałem w koszmarnych bólach ,nie zdecydowałam się na Sn bo postęp porodu był żałosny.wstalam 8 h po operacji i od tej pory biegam. Liczę na to ze nas wcześniej wypuszcza,ale dużo zależy od tego kiedy Tito przejdzie wszystkie badania.
"Ewa nie wiem czy będzie wielki dzień, wody suę sączą bóli jak na razie brak, zostałam na obserwacji i czekamy na akcję co dalej. Pewnie nie szybko bo dali mi śniadanie a rozwarcie na 1 cm. Pozdrów mamy ode mnie i odedzwę się wieczorem."
To przekazuję pozdrowienia od Kasi (siwa 79) Trzymamy kciuki kobieto!!!!
To przekazuję pozdrowienia od Kasi (siwa 79) Trzymamy kciuki kobieto!!!!
Paluszek_
Fanka BB :)
Info od M85!
Hej, w środę rano miałam CC, malutka ważyła 2650 kg, 52cm 10pkt!
Normalnie jestem przeszczęśliwa, nie da się opisać. W niedzielę mamy iść do domu. Pozdrawiam Was wszystkie i dziękuję za wsparcie! Odezwę się na forum jak będziemy w domciu.
Hej, w środę rano miałam CC, malutka ważyła 2650 kg, 52cm 10pkt!
Normalnie jestem przeszczęśliwa, nie da się opisać. W niedzielę mamy iść do domu. Pozdrawiam Was wszystkie i dziękuję za wsparcie! Odezwę się na forum jak będziemy w domciu.
mama2006
Wiadomości od Kitek:
Z wczoraj:
,,U mnie spokój, nic się nie dzieję, na razie nic mi nie podali na wywołanie, rano zrobili lewatywę. Dostałam pozwolenie na zjedzenie obiadu, to chyba się nie śpieszy...,,
I z dzisiaj:
,,Mam podłączoną kroplówkę z oxy i dostałam zastrzyk na powiększenie rozwarcia. Pewnie dzisiaj mała będzie po tej stronie brzucha ,,
Z wczoraj:
,,U mnie spokój, nic się nie dzieję, na razie nic mi nie podali na wywołanie, rano zrobili lewatywę. Dostałam pozwolenie na zjedzenie obiadu, to chyba się nie śpieszy...,,
I z dzisiaj:
,,Mam podłączoną kroplówkę z oxy i dostałam zastrzyk na powiększenie rozwarcia. Pewnie dzisiaj mała będzie po tej stronie brzucha ,,
reklama
mama2006
Wiadomość od Kitek:
,,Milena urodzona dziś o 15:10, SN, 2970g i 54cm - nasze kochane maleństwo ,,
,,Milena urodzona dziś o 15:10, SN, 2970g i 54cm - nasze kochane maleństwo ,,