reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wiadomości ze szpitala (WĄTEK BEZ KOMENTARZA)

Czesc dziewczyny :)
teraz ja w duzym skrocie :)
w srode 11.01 (jak wiecie mialam jechac na 15 umowic sie kiedy cc. bedziemy robic) o godzinie 12 odeszly mi wody. Bylo ich strasznie duzo. O 14 bylismy w szpitalu przyjechal moj lekarz. zbadali mnie. zapytal co wole i o 16.34 przez cc urodzila sie Anielka.
waga 4580 i 55cm :)
Usg nie klamalo:)

reklama
Czesc dziewczyny. O 11:15 odeszly mi wody, teraz jestem na porodowce, ale idzie to strasznie powoli, na razie tylko 3 cm rozwarcia :-( skurcze za to masakra. Trzymajcie kciuki bo juz mi pomału sił brakuje, ale jestem pełna nadziei ;-)

Dziewczyny, jestem juz w szpitalu. Na ktg wyszly skurcze, mam też rozwarcie. Ale najlepsze jest to ze nieczuje bólu przy tych skurczach.
Czekam na rozwój sytuacji...

Info od M85:

Cześć od piątku leże na patologii, bo dzień wcześniej słabo ruchy czułam. Teraz jest ok, mam ktg 3 razy dziennie. Skurczy prawie wcale nie mam Zobaczymy czy mnie jutro wypiszą Prawdopodobnie bede miała CC. Pozdrawiam

wiadomość od Flower -"... byłam u gin stwierdziła mało wód i dała skierowanie do szpitala na obserwacje wiec ide właśnie na ip. Odezwe sie jak cos sie dowiem wiecej"

Kochane pisałam właśnie z naszą Flower i narazie u niej CISZA.Miała KTG i wszystko dobrze.Była u niej jej ginka i mówi " ooo to może dziś urodzimy??" także bidulka czeka na rozwój sytuacji.
ps ale za to ma nieciekawe towarzyszki na sali...

Kolejne info od M85:
Hej nie wypisali mnie, na 1.02 mam zaplanowane CC U małej na KTG raz wyszła tachykardia. Reszta badań na razie ok, odstawili mi teofiline. Boje sie jak cholera, normalnie załamana jestem i mam już dość tego wszystkiego:-(. Pozdrawiam.

Napisałam do M85, że trzymamy kciuki i na pewno będzie wszystko dobrze!

Kochane u naszej Flower narazie nic się nie dzieje...Potem będzie miała badania to napisze co i jak tam i ja oczywiście od razu Wam tutaj dam info.A przy wczorajszym badaniu szyjka przepuszczała na jeden palec.

reklama
Do góry