reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wiadomości ze szpitala (WĄTEK BEZ KOMENTARZA)

Kochane macie pozdrowienia od Flower - coś się u nie na poród nie zapowiada,ale na szczęście badania ma w normie:-) ale ma raczej "wszystko pozamykane" jak mi napisała także nadal czaka...i ona i my:-D

reklama
wiadomość od dagrab z 7.05 ;)

"Martyna urodzona 1 lutego o 6:10 waga 3720 wzrost 55 cm sn kocham znieczulenie"

wiadomość od Natalii26 z 7.44:

"Leżę już podłączona pod sprzęcik i czekam na anestezjologa za godzinę będzie po wszystkim trzymajcie się kobitki"

info od Flower: ​"Witam:) u mnie dalej nic się nie dzieje niestety! Gabryś w rodziców poszedł (dwa barany) i też uparty:) ordynator stwierdził że wyniki dobre i czekamy na poród"

A ja tylko na chwilkę... w niedzielę 29.01.2012 o godz. 12:45, przyszedł na świat Tomaszek, 53cm, 3650g... jest cudowny... niestety przez żółtaczkę nadal jesteśmy w szpitalu... może nawet do niedzieli... ehh... poród poszedł ekspresem 1godz 45min :)

Wiadomość od Natalii :)

"Moja córeczka nadia waga 3800 g dł 53 10 pkt skala apgar :) pozdrawiamy w sobotę będziemy już w domku"

Pozdrowiłam od nas wszystkich :tak:

Wiadomość od Kitek:

,,Jestem w szpitalu, zostawili mnie na obserwacji. Mam nadzieję, że nie będą mnie długo trzymać! Jutro będę gadać z ordynatorem, żeby mnie puścili. Na razie miałam zrobione KTG i badanie, do tego sprawdzanie tętna dziecka i miałam liczyć ruchy. Ja to chcę stąd wyjść jeszcze z brzuchem ;) dzięki za kciuki ! pozdrowienia dla cioć z BB:*,,

Wiadomości od Kitek:

,,Dziś będę miała wywoływany poród, bo łożysko jest stare, brzydkie i zużyte :( jakoś do mnie to nie dociera ;) trzymajcie kciuki :*,,

Napisałam, że trzymamy - to odpisała:

,,Dzięki, kochane jesteście. Na razie latam do kibla po lewatywie ;) co do imienia do pewnie będzie Milena, bo chłopaki tak chcą ;),,

reklama
Info od Flower:

Hej:) a u nas dalej nic się nie dzieje niestety! Więc zaraz ruszam dalej na schody:) pozdrów dziewczyny i niech się dalej ładnie rozpakowują:) buziaki

Do góry