reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wiadomości ze szpitala oraz info z sms'ów - BEZ KOMENTARZY !!!

reklama
Pisałam do Januarki - jak jej samopoczucie i czy jest szansa że na sylwestra ją wypiszą do domku..

Wiadomość zwrotna: "Pewnie do porodu już zostanę z tego co mi dziewczyny mówią ordynator jest taki że nie puści więc mam nadzieję że jutro się wyśpię to na wieczór się zacznie i urodzę po północy a żeby się nie męczyć z nudów :-( trzymajcie kciuki pozdrawiam stycznióweczki "

Plan jest dobry więc trzymamy kochana kciuki za realizację!

Napisałam do Patinka czy wszystko w porządku u nich i oto sms zwrotny :)

Hej kochana :) Nie zapisałam numeru do żadnej z was bo twierdziłam że mam jeszcze czas
Wczoraj o 21 30 urodził się Olek :) 3350, 54 cm 9 pkt. Urodziłam normalnie ale mnie nacinali a dodatkowo pękłam więc szwów mam od groma ale nie było tak źle :)

i pytała czy któraś z nas sie rozpakowała

i oczywiście w drugim sms-ie pozdrawia was serdecznie ;)

Ostatnia edycja:
Hej Dziewczyny :-D
Melduję, że nasza Gwiazdeczka nie chciała czekać do Nowego Roku i jest już po drugiej stronie brzuszka :tak:
Urodziła się 29.12.12 o godz. 23:30, 3910g i 55cm. Ma czarne długie włoski i jest głodomorkiem :-) Poród sn trwał krótko, skurcze przyszły same wieczorem w sobotę. Urodziłam bez znieczulenia, ale nie było źle :tak: Wody były zielone, a malutka poowijana pępowiną (mimo zapewnień ginki tydzień wcześniej). Na szczęście wszystko ok. Szczegóły opiszę w wolnej chwili. Dziś wyszłyśmy z Oleńką do domu. Ma żółtaczkę, więc dostaje glukozę.
Pozdrawiam i gratuluję rozpakowanym Mamusiom a za pozostałe trzymam kciuki ;-)

reklama
Wiadomośc od Magdy z UK:-):
"Hej! Po 6 godzinnym czekaniu z powodu nagłych wypadkó wreszcie sie doczekaliśmy:) O 16.09z wagą 3820g i 10 punktami przywitał nas nasz kochany synuś Marcelek. Czujemy się dobrze, tylko strasznie jestem zmęczona. Daj mi Ada prosze znać jeśli są już jakieś nowe mamusie:) Pozdrawiam serdecznie! Magda"
:-)

Do góry