reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wiadomości ze szpitala (WĄTEK BEZ KOMENTARZA)

reklama
Paluszek witam mamusię z tą samą datę, wczoraj czyli 18.02 o 9.50 urodziłam moją córkę Lenę, 3190g i 53 cm, mniejsza i drobniejsza niż starsza córa ale kochaniutka niesamowicie. Poród był gorszy niż pierwszy, pomału zapominam bo bez znieczulenia rodziłam ale najważniejsze, że za nami to już!. Jestem szczęśliwą mamusią i mam nadzieję, ze jutro wyjdziemy:).:-)

Hejka. Nadaje że szpitala. Mloda wstrzelila się w termin i od wczoraj jest na swiecie.Lila ma 53 cm i wazy 3760g wiec lekarz dobrze na ostatnim usg wyliczyl. Porod ekspres. Po 12 zaczely się pierwsze skurcze. O 15.20 bylismy w szpitalu z 8cm rozwarciem. A o 16.30 Lila przyszla na swiat. Wiecej jak wrocimy do domku w srode.

Kurcze wyleciało mi z głowy i zapomniałam Wam napisać - ale dzisiaj rano naszej Flower podpięli balon żeby coś się wreszcie rozkręciło, chociaż i z baonem pewności nie ma czy urodzi.Na obchodzie ordynator dał jej wybór czy chce cc czy balon i zdecydowała się na balon.Ale może już cosik się u niej ruszyło bo narazie sie nie odzywa.Napiszę wieczorkiem do niej i jak coś to dam Wam znać oczywiście:-)

mama Niki dziś pisała że Wiktorek ładnie pije z piersi, opieka nad nim idzie dobrze. Generalnie u nich ok :)

No i leżę na patologii ciąży. Oct w porządku, mała miewa się dobrze, teraz mam jakieś lekkie skurcze, ale rozwarcie zero i szyjka długa. Pobrali mi badania do ewentualnego znieczulenia, jutro może coś się wyjaśni:-)

reklama
Do góry