reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wiadomości o Filipku

Mamaflavii podziwiam twoją siłę i odwagę. Pomimo tak ciężkiej sytuacji potrafisz jeszcze innych wspierać w ich własnych starciach. Cieszę się że najtrudniejsze jest za wami jejku 36 bloków to musiałbyć koszmar, dla ciebie Julianka i całej waszej rodziny. Życzę wam aby teraz wasze życie wróciło do normalności, teraz Julianek na pewno nadrobi zaległości i szybciutko zacznie mówić, jeszcze tak się rozgada że niekiedy będziesz go prosić aby był cicho przez minutkę:tak:

Bubbles ostatni blok dobiega końca:tak: Dacie radę:tak: Jupiiiiiiii

reklama
Mamaflavii, Bubbles, dziękuję Wam dziewczyny za te słowa. Często zbyt dużą wagę przykładamy do głupot, zapominamy się w codzienności i gubimy to co w życiu najistotniejsze...

Nigdy nie pogodzę się z chorobami dzieci, być może mało we mnie pokory ale uważam, że zasłużyliście i dzieci i Wy na wielki szacunek i podziw, mam ogromną nadzieję, że są to wojny wygrane!

Zdrowia kochane, zdrowia a reszta zawsze się jakoś ułoży :-*

Mamaflavii masz rację, zawsze czekamy na nie wiadomo co, zamiast cieszyć się z tego co mamy.Wy przez chorobę szybko to pojęliście, natomiast w rodzinach gdzie nie ma takich dramatów ciężko dojść do takich wniosków.Więc jesteście krok przed nami i najważniejsze,że już na mecie.
Bubbles buziaki dla Filcia, przegonił niektórych, łącznie z nami:-) z chodzeniem, tak więc wielka w nim drzemie siła!

Witam,co jakis czas zagladam do wiadomosci o dzielnym Filipku i jakze sie ciesze gdy czytam takie dobre wiadomosci,jestescie niesamowicie dzielni,podziwiam Was ,mam nadzieje,wierze ze wszystko idzie ku dobremu i wasze problemy sie zakoncza.Pozdrawiam i trzymam kciuki:)

Mamaflavi Bubbles popłakałam się czytając Wasze wpisy. Kochane dziewczyny wierzę,że już to co najgorsze za Wami, teraz dla Was i Waszych dzieci zawsze będzie świecić słoneczko i wszystko będzie dobrze. Ściskam bardzo mocno kochane.

Bubbles
oj oj coś ta ostatnia chemia z przebojami..Buziaki dla Hipcia:*:*

Mamaflavi, Bubbles dzielne kobiety, podziwiam Waszą siłę, dzięki temu co piszecie uczę się doceniać każdą małą chwilę i cieszyć drobnostkami. Razem z moimi chłopakami chwytamy każdą chwilę i każdy dzień. Wierzę i modlę się o to,żeby już nic złego Was nie spotkało.
Ściskam Was i Wasze rodziny z całych sił. Jesteście Wielkie!:*

bubbles, mamaflavii jesteście wspaniałymi, dzielnymi i bardzo silnymi kobietami. Wierzę, że to co złe juz za Wami, że teraz będzie już tylko dobrze :***

Mamaflavii, Bubbles, dziękuję Wam kochane za to co napisałyście. Jesteście wielkie. Aż nie wiem co napisać. Zasłużyłyście na to co najlepsze. Wy i Wasze dzieci. Dużo szczęścia z każdego codziennego dnia Wam życzę. Jesteście bardzo, bardzo dzielne :-*

Mamaflavii i Bubbles, dla mnie kobiety jestescie wielkie. Podziwiam wasza sile... i ze pomimo tylu wlasnych problemow potraficie wspierac sie nawzajem i inne babki rowniez... i ze potraficie w miare normalnie funkcjonowac, prowadzic dom, pracowac... i dostarczac swoim pociechom radosci... nalezy wam olbrzymie brawo - na stojaco.:yes:

reklama
Bubbles i MamaFlavii popieram wszystko co napisały dziewczyny. Jesteście wielkie. Bez dwóch zdań. Pomimo całej niesprawiedliwości, która spotkała Was i Wasze cudne dzieciątka umiecie cieszyć się życiem i wiecie co najważniejsze.
Super się Was czytało. Wielkie dzięki za Wasze posty.

Do góry