reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wiadomości o Filipku

Bubbles, super wieści. I ta ostatnia chemia minie niepostrzeżenie i Hipciowi niedługo zdejma centralny.... Zazdroszczę pogody, ząbków i chodzenia.... Zuchwałych malynnie poddaje sie. Super. Całusy :rofl:

reklama
Zapomniałam dopisać że cieszę się, że u Mamaflavi też takie dobre wiadomości. Kochana jak masz ochotę to skrobnij też od czasu do czasu co tam u Was. Ja wiem,że to wątek Filipka ale myślę że Bubbles się nie pogniewa, a z Wami też się troszku zżyłyśmy i miło nam będzie:)
Lubiłam czytać Twoje posty bo zawsze po nich trochę się uspokajałam i wiedziałam że będzie dobrze:):) Pozdrawiam cieplutko :)

Bubbles, Styna, tak Wam zazdroszczę tych Waszych spotkań!:) Pięknie się prezentujecie z dzieciaczkową gromadką:)
Bubbles, trzymamy kciuki za OSTATNIĄ chemię! Koniec zbliża się wielkimi krokami. Już za moment będziecie na mecie:) Moc uścisków dla Was! I gratuluję Filipkowego chodzenia!!!

Bubbles Ty wyciskaczu łez :-D Patrzę na fotki i niemal czuję ciepło słońca i krople wody, zazdraszczam okrutnie tych spotkań!

Czekamy razem z Wami na ostatnią chemię, na zakończenie tego jakże trudnego etapu, mam nadzieję, że ostatnia chemia minie jak przedostatnia, bez infekcji :-)

Witam w gronie chodzących!! :-):rofl2:

Ale super wieści Ostatnia chemia, koniec leczenia, jak to super brzmi. Filipek to mały wielki wojownik nasz kochany.
Zdjęcia superowe. Aha i gratulujemy mocno chodzenia.

bubbles - cudownie się ogląda te zdjęcia!!! własnie o to nam chodziło, zeby sprawic Wam jak najwięcej radości!!!
Ogromniaste gratki dla naszego dzielnego spacerowicza Filipka!!!! i razem z Wami czekamy na zakończenie leczenia

Bubbles po prostu wspaniale czytac tak dobre, pelne pozytywow wiesci ! Serducho sie raduje :)))) Sciskam ogromnie Fifcia - niesamowity gosc:-D wedrownis - wojownik :-D Buziaki dla Was! :***
I oby do 20lipca &&&&&&&& ! Bedzie dobrze!

reklama
Do góry