reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wiadomości o Filipku

bubbles bardzo wspolczuje i nawet nie wiem co napisac ..
duzo mam strasznie sie martwi z byle katarku czy kaszelku
a wy musicie pokonac tak ciezka chorobe :-(
mam nadzieje ze starczy wam sily na to wszystko , ze wszystko zakonczy sie pozytywnie i bedziecuie szczesliwi a Filipek bedzie zdrowym i kochanym dzieckiem..
mam nadzieje ze z kazdym razem beda pozytywniejsze wyniki i bedzie coraz lepiej
teraz Filipkowi potrzebne jest duzo usmiechu i duzo pozytywnej energii
bede sie za niego mdlic z moja rodzinka..
mam nadzieje ze to pomoze ..

buziaczki dla was .... :*:*:*:*

wierze ze sie uda pokonac ta wstretna chorobe

reklama
Bubbles, kochana, tyle już zostało napisane...podpisuję się pod słowami dziewczyn. Śmiało proś o pomoc, gdyby takowa była potrzebna. Bądź mężna i dzielna dla Filipka i reszty Twoich chłopaków! Ściskam Cię serdecznie!

Bubbles tak strasznie serce pęka,że takie okrucieńswto Was spotkało!
Wiem, że Filipek wyzdrowieje! Jestem z Wami całym sercem, modle się za Was:*
gdybyś tylko czegoś potrzebowała, to pamiętaj!

bubbles biedna. czytajac Twojego posta poplakalam sie.... ten swiat jest niesprawiedliwy!
jestem z Toba i modle sie za Was!!!
Filipek musi wyzdrowiec! MUSI!

Bubbles kochana nie moge w to uwierzyć, dlaczego!!! Boże płakać mi sie chce, ten świat jest tak strasznie okrutny i nigdy nie zrozumie dlaczego akurat takie rzeczy dotykają dzieci. Kochana trzymaj sie, jestem z Wami i modle sie o zdrówko dla Filipka.

wiem, ze można nie pora na takie informacje ale napiszę tylko, ze z bioderkami u nas juz jest ok. wczoraj bylismy tez na szczepieniu i synek wcale nie zapłakał i ładnie zniósł tą szczepionkę tym razem.

Bubbles ucałauj swojego synka
Boże rycze starsznie miałam nadziję że to nie będzie nic złego.
Będę sie za was modlić codziennie, dużo ZDROWIA i sił dla was
Nie wiem co napisać, pomożemy zawsze pisz tylko kochan co wam potzreba, ściaskam was mocno

Bubbles, nie wiem co powiedzieć:( Podpisuję się pod tym co napisały dziewczyny, gdybyś czegoś potrzebowała, albo chciała po prostu pogadać to pisz śmiało. Ściskam Cię mocno w tych trudnych chwilach.

Bubbles wczoraj dopiero sie dowiedzialam,straszna tragedia,swiat to jest jednak niesprawiedliwy.Myslami jestesmy z Wami i bedziemy sie modlic za Filipka zeby jak najszybciej wyzdrowial.Trzymaj sie kochana bo napewno bedzie wszystko dobrze...nie moze byc inaczej.

reklama
Do góry