reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wiadomości o Filipku

bubbles bardzo wspolczuje i nawet nie wiem co napisac ..
duzo mam strasznie sie martwi z byle katarku czy kaszelku
a wy musicie pokonac tak ciezka chorobe :-(
mam nadzieje ze starczy wam sily na to wszystko , ze wszystko zakonczy sie pozytywnie i bedziecuie szczesliwi a Filipek bedzie zdrowym i kochanym dzieckiem..
mam nadzieje ze z kazdym razem beda pozytywniejsze wyniki i bedzie coraz lepiej
teraz Filipkowi potrzebne jest duzo usmiechu i duzo pozytywnej energii
bede sie za niego mdlic z moja rodzinka..
mam nadzieje ze to pomoze ..

buziaczki dla was .... :*:*:*:*

wierze ze sie uda pokonac ta wstretna chorobe

reklama
Bubbles, kochana, tyle już zostało napisane...podpisuję się pod słowami dziewczyn. Śmiało proś o pomoc, gdyby takowa była potrzebna. Bądź mężna i dzielna dla Filipka i reszty Twoich chłopaków! Ściskam Cię serdecznie!

Bubbles tak strasznie serce pęka,że takie okrucieńswto Was spotkało!
Wiem, że Filipek wyzdrowieje! Jestem z Wami całym sercem, modle się za Was:*
gdybyś tylko czegoś potrzebowała, to pamiętaj!

bubbles biedna. czytajac Twojego posta poplakalam sie.... ten swiat jest niesprawiedliwy!
jestem z Toba i modle sie za Was!!!
Filipek musi wyzdrowiec! MUSI!

Bubbles kochana nie moge w to uwierzyć, dlaczego!!! Boże płakać mi sie chce, ten świat jest tak strasznie okrutny i nigdy nie zrozumie dlaczego akurat takie rzeczy dotykają dzieci. Kochana trzymaj sie, jestem z Wami i modle sie o zdrówko dla Filipka.

wiem, ze można nie pora na takie informacje ale napiszę tylko, ze z bioderkami u nas juz jest ok. wczoraj bylismy tez na szczepieniu i synek wcale nie zapłakał i ładnie zniósł tą szczepionkę tym razem.

Bubbles ucałauj swojego synka
Boże rycze starsznie miałam nadziję że to nie będzie nic złego.
Będę sie za was modlić codziennie, dużo ZDROWIA i sił dla was
Nie wiem co napisać, pomożemy zawsze pisz tylko kochan co wam potzreba, ściaskam was mocno

Bubbles, nie wiem co powiedzieć:( Podpisuję się pod tym co napisały dziewczyny, gdybyś czegoś potrzebowała, albo chciała po prostu pogadać to pisz śmiało. Ściskam Cię mocno w tych trudnych chwilach.

Bubbles wczoraj dopiero sie dowiedzialam,straszna tragedia,swiat to jest jednak niesprawiedliwy.Myslami jestesmy z Wami i bedziemy sie modlic za Filipka zeby jak najszybciej wyzdrowial.Trzymaj sie kochana bo napewno bedzie wszystko dobrze...nie moze byc inaczej.

reklama
Do góry