reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wiadomości o Filipku

reklama
Swiat jest okrutny, dlaczego takie bezbronne malnestwo, ktore dopiero co otwiera oczy na ten swiat musi tak cierpiec? Nigdy tego nie zrozumiem...przykro mi, ze tak jest i lacze sie z Wami bubbles w bolu, zyje nadzieja ze ten koszmar minie i zakonczy sie powodzeniem...

Bubbles, Filipku, gdyby można było zdjąć z was ten ciężar, bez wahania każda wzięłaby część i dźwigała z wami... Myślę nieustannie i wierzę...

Bubbles, żadne słowa nie są w stanie Cię pocieszyć, więc nawet nie będę próbować.
Jeżeli będziesz czegoś potrzebować, to pisz...

Buziaki dla Was

Życie jest cholernie niesprawiedliwe, takie okrutne rzeczy spotykają takie maleństwo!
Modle się za Was i wiem,że będzie dobrze! Całuje z całych sił:*

reklama
bubbles kochana mam ogromny żal w sercu, że takie maleństwo cierpi, że nie mozna w szybki sposób mu ulżyć i pomóc. jakie to okrutne, nie potrafie ująć w słowa jak bardzo mi przykro i jak bardzo modlę się by ten koszmar sie dla was skończył. kochanie trzymajcie sie wszyscy. nie traćcie sił i wiary.

Do góry