reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wiadomości o Filipku

Bubbles jesteśmy z Tobą myślami,płaczemy nad okrutnym losem jaki spotkał malutkiego Filipka :(((( zobaczysz oboje pokonacie to paskudztwo.
Pamiętaj,że możesz na nas liczyć.Daj tylko znać..

reklama
Bubbles- tak strasznie mi przykro czuje żal i rozgoryczenie :-:)-:)-( podpisuję się pod słowami dziewczyn jak potrzebujecie pomocy to pisz śmiało .
bądźcie teraz dzielni silni i najważniejsze bądźcie razem wspierajcie się ile możecie i okazujcie same pozytywne emocje Filipkowi on teraz tego bardzo potrzebuje ! jestem z Wami ciągle myślami :*:*

Bubbles pewnie żadne słowa nie ukoją Twojego bólu i żalu. Do końca miałam nadzieję, że to jednak nie ten paskudny rak:-(. Ale musicie przetrwać to, przejść przez to razem. Jesteśmy z Wami myślami i modlimy się przede wszystkim o zdrówko dla Filipka i o mnóstwo siły dla Was. Jeżeli tylko czegoś potrzebujecie pisz śmiało. Ściskam Was mocno.

Nie wiem co napisac, bo nie bylam w takiej sytuacji i mam nadzieje, ze nie bede nie potrafie sobie wyobrazic twojego bolu, bo jestem pewan ze to co mi sie wydaje ze czuje jest tysiac razy okropniejsze...powiem tylko tyle, ze mam nadzieje, ze jednak to jest tylko zly sen, ze te cholerne wyniki sa na wyrost i Filipek wyzdrowieje...
Boze lzy same cisna sie do oczu...

Bubbles i prośba, ogromna, jeśli możesz, wrzucaj nam fotki Filipka... Chciałabym widzieć jego buziolka, w końcu jak piszesz, jest na niej uśmiech i BB ciotki chcą go oglądać jak zawsze :tak:

Do tej pory wierzyłam że wyniki będą pomyślne..nie spodziewałam się takich wiadomości. Bubbles trzymajcie się ... Ściskam Was mocno :*

reklama
Do góry