reklama
Futrzaczek
Mamusia dwóch synusiów!
Bubbles- tak strasznie mi przykro czuje żal i rozgoryczenie :---( podpisuję się pod słowami dziewczyn jak potrzebujecie pomocy to pisz śmiało .
bądźcie teraz dzielni silni i najważniejsze bądźcie razem wspierajcie się ile możecie i okazujcie same pozytywne emocje Filipkowi on teraz tego bardzo potrzebuje ! jestem z Wami ciągle myślami :*:*
bądźcie teraz dzielni silni i najważniejsze bądźcie razem wspierajcie się ile możecie i okazujcie same pozytywne emocje Filipkowi on teraz tego bardzo potrzebuje ! jestem z Wami ciągle myślami :*:*
basiekkk
Fanka BB :)
Bubbles pewnie żadne słowa nie ukoją Twojego bólu i żalu. Do końca miałam nadzieję, że to jednak nie ten paskudny rak:-(. Ale musicie przetrwać to, przejść przez to razem. Jesteśmy z Wami myślami i modlimy się przede wszystkim o zdrówko dla Filipka i o mnóstwo siły dla Was. Jeżeli tylko czegoś potrzebujecie pisz śmiało. Ściskam Was mocno.
mandrzejczuk
Nie wiem co napisac, bo nie bylam w takiej sytuacji i mam nadzieje, ze nie bede nie potrafie sobie wyobrazic twojego bolu, bo jestem pewan ze to co mi sie wydaje ze czuje jest tysiac razy okropniejsze...powiem tylko tyle, ze mam nadzieje, ze jednak to jest tylko zly sen, ze te cholerne wyniki sa na wyrost i Filipek wyzdrowieje...
Boze lzy same cisna sie do oczu...
Boze lzy same cisna sie do oczu...
Futrzaczek
Mamusia dwóch synusiów!
Hope- ukradłaś mi myśli bo dokładnie po to weszłam tu aby poprosić Bubbles o zdjęcia Filipcia , więc kochana jak możesz to prosimy
persefona
Bubbles ryczę jak bóbr..:-(Też miałam nadzieję na lepsze wyniki...Teraz pozostaje się tylko modlić,żebyście pokonali to paskudztwo i żyli dalej cali i zdrowi.
sylwia_
:-(
reklama
Podziel się: