reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wiadomości o Filipku

reklama
Bubbles masz bardzo dzielnego synka i możesz być z niego dumna. A Ty kochana jesteś naprawdę dzielną kobietą. Myślę o was i z całego serca życzę wam oby wyniki były pomyślne.

Dziękuję Wam znów za wszystkie dobre słowa, dobrze jest wiedzieć, że tyle dobrych serc jest teraz z nami.
Stres mnie zżera, niby daję radę ze wszystkim, ale nie mam cierpliwości np. do Aleksa, czuję się z tym okropnie.Do uczucia strachu i żalu dołączyło uczucie złości, że nas to spotkało, że musimy przez to wszystko przechodzić, że Fifi nie może normalnie zrobić kupki, że co 2 dni sie odparza, ech... walczę z tymi negatywnymi uczuciami...chciałabym żeby wtorku i środy nie było, a jednocześnie czekam na nie z biciem serca...
Filipek dostaje od 2 tyg. antybiotyk żeby przez cewnik nie wdala sie infekcja, do tego dostaje okropne w smaku slonawe saszetki na rozluźnienie kupki, bo coprawda robi prawie samą wodą, ale i to trudno mu wydusic, prze bardzo i płacze, a w pieluszce ledwie kleksik. Nie lubi juz tych leków, wypluwa sobie po brodce, szyjce. Nie mogę go kąpać, myjemy go codziennie przy umywalce, tak aby nie zamoczyc ranek.

Jedziemy jutro i zostajemy na środę, a chyba i dłużej. Kiepsko tam z netem i zasięgiem O2, ale będę z Wami w kontakcie Kochane Ciociunie!

Ach! Filipciu ma już drugą dolną jedynkę :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
bubbles- kochana, jestes cudowna mama! duzo, duzo sily dla calej Twojej rodziny. Ucaluj Filipka, niech bedzie dzielny, tyle ludzi mysli o nim, my wszystkie tutaj wysylamy do was dobra energie i swoja sile!

Do góry