reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wiadomości o Filipku

kochana Bubbles mocno wierzę że wszystko będzie dobrze , bądźcie nadal tak dzielni i silni a Aleksiu nie wie nie zdaje sobie sprawy co się dzieje i pewnie jest troszkę wystraszony , kochana mocne gorące uściski dla Filipka :*:*:*

reklama
bubbles jestes niesamowita, że mimo swoich problemów potrafisz jeszcze doradzic innym majówkom.

kochana w tak ekstremalnej sytuacji w jakiej sie znaleźliście odczucia o jakich piszesz są normalnością. bo jak inaczej reagować na taką niesprawiedliwośc od losu.
Filipek jest dzielnym chłopcem, Wy jesteście dzielnymi rodzicami i napewno przebrniecie przez to wszystko obronną ręką. już się nie mogę doczekac momentu, gdy Filipek nie będzie miał tych wszystkich dolegliwości, a Wy będziecie mogli odetchnąć z ulgą. wierzę , że to juz niedługo!!!!!
myślę o Was cały czas, modlę sie kilka razy dziennie, powiedziałam rodzinie, aby się modliła, także wsparcie macie zmasowane!!!

Bubbles jesteś mega dzielną mamusią, a Filipek dzielnym synkiem. Trzymam za Was mocno kciuki i cały czas o Was myślę. Ściskam mocno.

Bubbles uściskaj i wycałuj od nas Filipka no i Alexa bo on bidulek też pewnie to przeżywa..Jesteśmy tu wszystkie z Wami i z niecierpliwością czekamy na każdą wiadomość od Ciebie. Trzymaj się kochana.

Ostatnia edycja:
Bubbles, trzymam kciuki za dzisiejszą tomografię i jutrzejszy wynik, wierzę mocno, że wszystko będzie dobrze i za chwilę zapomnicie o tym co Was teraz spotyka. Jesteś cudowną mamą dla Fifi i Aleksa, razem na pewno dacie radę ze wszystkim. My tu jesteśmy sercami razem z Tobą.

Bubbles nie wiń się za wszystkie emocje, to normalne. I tak radzisz sobie rewelacyjnie, jesteś bardzo silną kobietą, mamą, podziwiam :tak: Filipek dzielny po tobie :tak:

Dzisiaj wtorek, kciuki cały czas zaciśnięte, cały czas o was myślę. Będzie dobrze, wierzę w to.

Gratuluję drugiego ząbka :-)

Ostatnia edycja:
kurcze głupio mi trochę smęcić o moim problemie z młodym w obliczu choroby Filipka Bubbles :-( kochani cały czas jestem z Wami myślami!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Bubbles zaglądam tu z drżeniem serca i czekam na wieści. Oby tylko dobre. &&&

reklama
Bubbles czekam na wieści-mam nadzieję,że dobre &&&&

A my wróciliśmy właśnie ze szczepienia-3. dawka Pentaximu. Mały znowu nie płakał-tylko pokazał grymas i na tym koniec. Dzielnego mam chłopa,nie ma co ;-)A i jak go zaczęłam rozbierać,to kupę mi zrobił i się szczerze uśmiechał. Musiałam go szybko przewinąć,bo musiał być zważony i zmierzony ;-)

Do góry