reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wiadomości o Filipku

kochana Bubbles mocno wierzę że wszystko będzie dobrze , bądźcie nadal tak dzielni i silni a Aleksiu nie wie nie zdaje sobie sprawy co się dzieje i pewnie jest troszkę wystraszony , kochana mocne gorące uściski dla Filipka :*:*:*

reklama
bubbles jestes niesamowita, że mimo swoich problemów potrafisz jeszcze doradzic innym majówkom.

kochana w tak ekstremalnej sytuacji w jakiej sie znaleźliście odczucia o jakich piszesz są normalnością. bo jak inaczej reagować na taką niesprawiedliwośc od losu.
Filipek jest dzielnym chłopcem, Wy jesteście dzielnymi rodzicami i napewno przebrniecie przez to wszystko obronną ręką. już się nie mogę doczekac momentu, gdy Filipek nie będzie miał tych wszystkich dolegliwości, a Wy będziecie mogli odetchnąć z ulgą. wierzę , że to juz niedługo!!!!!
myślę o Was cały czas, modlę sie kilka razy dziennie, powiedziałam rodzinie, aby się modliła, także wsparcie macie zmasowane!!!

Bubbles jesteś mega dzielną mamusią, a Filipek dzielnym synkiem. Trzymam za Was mocno kciuki i cały czas o Was myślę. Ściskam mocno.

Bubbles uściskaj i wycałuj od nas Filipka no i Alexa bo on bidulek też pewnie to przeżywa..Jesteśmy tu wszystkie z Wami i z niecierpliwością czekamy na każdą wiadomość od Ciebie. Trzymaj się kochana.

Ostatnia edycja:
Bubbles, trzymam kciuki za dzisiejszą tomografię i jutrzejszy wynik, wierzę mocno, że wszystko będzie dobrze i za chwilę zapomnicie o tym co Was teraz spotyka. Jesteś cudowną mamą dla Fifi i Aleksa, razem na pewno dacie radę ze wszystkim. My tu jesteśmy sercami razem z Tobą.

Bubbles nie wiń się za wszystkie emocje, to normalne. I tak radzisz sobie rewelacyjnie, jesteś bardzo silną kobietą, mamą, podziwiam :tak: Filipek dzielny po tobie :tak:

Dzisiaj wtorek, kciuki cały czas zaciśnięte, cały czas o was myślę. Będzie dobrze, wierzę w to.

Gratuluję drugiego ząbka :-)

Ostatnia edycja:
kurcze głupio mi trochę smęcić o moim problemie z młodym w obliczu choroby Filipka Bubbles :-( kochani cały czas jestem z Wami myślami!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Bubbles zaglądam tu z drżeniem serca i czekam na wieści. Oby tylko dobre. &&&

reklama
Bubbles czekam na wieści-mam nadzieję,że dobre &&&&

A my wróciliśmy właśnie ze szczepienia-3. dawka Pentaximu. Mały znowu nie płakał-tylko pokazał grymas i na tym koniec. Dzielnego mam chłopa,nie ma co ;-)A i jak go zaczęłam rozbierać,to kupę mi zrobił i się szczerze uśmiechał. Musiałam go szybko przewinąć,bo musiał być zważony i zmierzony ;-)

Do góry