reklama
Majowa Mamusia
Fanka BB :)
Bubbles cały czas o Was myślę, zaraz po przebudzeniu tu weszłam, żeby zobaczyć czy nie ma nowych wiadomości. Wczoraj rozmawiałam ze swoją znajomą, która w lipcu urodziła synusia z zapaleniem płuc i porobili mu badania i wykryli jakiegoś guzka na płucku. Byli w Zabrzu na specjalistycznych badaniach i okazało się, że ta zmiana jest wywołana zapaleniem płuc i rozgonili to antybiotykami. Boże, mam nadzieję, że z Filipkiem będzie podobnie i ten koszmar będzie już niedługo tylko złym wspomnieniem, a Fifi będzie zdrowiutkim, radosnym dzieciaczkiem...Cały czas się modlę, myślę o Was i trzymam kciuki.
Kamia_22
mamuśka Tymuśka 02.05.11
Bubbles nawet trudno sie myśli o takim nieszczesciu wiec nawet nie chce myśleć jaki to ból dla was.... życze wam duzo siły, wytrwałości i cierpliwosci w całym procesie leczenia a dla Filipka oby ten koszmar minał i juz nigdy do waszego zycia nie wrocił i obyście cieszyli sie znów swoim szczesciem....
Ostatnio edytowane przez moderatora:
bra00721
bubbles cały czas o Was myślę, modlę się i proszę Boga, aby Filipek szybko wydobrzał. zycze Wam tego z całego serca, niech ten koszmar sie już skończy. miejcie kochani dużo siły, jest Wam teraz bardzo potrzebna. Gdybyście czegos potrzebowali, dajcie znać! Sciskam mocno
Bubbles
Filip mial wczoraj operacje w znieczuleniu ogolnym (bylo mi bardzo ciezko zostawic go po tym jak odplynal i zasnął, a zwłaszcza ze jak sie tam znalazłam na operacyjnym to mi wróciły wspomnienia z cesarki i ze też płakałam, utyle ze ze szczescia), ale Filip jest bardzo dzielny i silny, zrobili biopsje, założyli w cialku te koszmarne rurki co sla chemię do serca i sonda obejrzeli pęcherz czy jest ok. Lekarz mowil, ze biopsja nie byla latwa (dziadostwo siedzi tuz za pecherzem i jest dobrze unaczynione), ale ze wszystko poszlo dobrze. Teraz we wtorek mamy tomografie calego cialka, a w srode wynik biopsji.
Filipciu kochany jest niesamowity i silny, zaraz po wybudzeniu im krzyczał i zaczal krwawic (jak podsluchalam pielęgniarki), ale był wygłodniały, podali mu paracetamol i jak po niego przyszłam to sie uśmiechał dookoła, a na sali dopadł do cyca. Oczarowal wszystkie siostry na oddziale, swoim uśmiechem i wielkimi oczkami, do tego jest najmłodszym pacjentem.
Teraz czekamy nerwowo i na ten tomograf i na wynik biopsji...
Futrzaczku pytałam lekarz onkolog jak to mozliwe, ze takie malenstwo i guz, odpowiedziała, ze czysty przypadek, trafilo na nas. Nie palilam, nie pilam, dbalam o siebie w ciazy i przed nią, ale to chyba nie ma związku, babki palą w ciazy, a nie rodzą dzieci z guzami.
Hope w wypisie podali, ze to miesak, uczepia sie miękkich tkanek. Nie chce teraz nic czytać o tym, chyba ze na fachowych medycznych portalach, ale nie ciągnie mnie
Filipciu kochany jest niesamowity i silny, zaraz po wybudzeniu im krzyczał i zaczal krwawic (jak podsluchalam pielęgniarki), ale był wygłodniały, podali mu paracetamol i jak po niego przyszłam to sie uśmiechał dookoła, a na sali dopadł do cyca. Oczarowal wszystkie siostry na oddziale, swoim uśmiechem i wielkimi oczkami, do tego jest najmłodszym pacjentem.
Teraz czekamy nerwowo i na ten tomograf i na wynik biopsji...
Futrzaczku pytałam lekarz onkolog jak to mozliwe, ze takie malenstwo i guz, odpowiedziała, ze czysty przypadek, trafilo na nas. Nie palilam, nie pilam, dbalam o siebie w ciazy i przed nią, ale to chyba nie ma związku, babki palą w ciazy, a nie rodzą dzieci z guzami.
Hope w wypisie podali, ze to miesak, uczepia sie miękkich tkanek. Nie chce teraz nic czytać o tym, chyba ze na fachowych medycznych portalach, ale nie ciągnie mnie
Ostatnia edycja:
karolq8
bubbles super ze Filipek taki dzielny trzymamy kciuki za wyniki musi byc dobrze przeciez to takie malenstwo az sie poplakalam
bra00721
bubbles jesteśmy wszytskie z wami cały czas.
nie ma dnia abym o Was nie myslała, budzę sie w nocy i prosze Boga, aby było dobrze i będzie! Filipek jest taki dzielny! Wspaniały, silny chłopczyk, a wy jesteście cudownymi, dzielnymi rodzicami!
nie ma dnia abym o Was nie myslała, budzę sie w nocy i prosze Boga, aby było dobrze i będzie! Filipek jest taki dzielny! Wspaniały, silny chłopczyk, a wy jesteście cudownymi, dzielnymi rodzicami!
Majowa Mamusia
Bubbles będzie dobrze! Filipek jest bardzo dzielny i silny. Dziękujemy, że dałaś znać co i jak, bo wszystkie tu drżymy ze strachu o Was...Na początku tygodnia postaram się być na Jasnej Górze więc pomodlę się za Was przed Cudownym Obrazem. Musi być dobrze, nie ma innej możliwości. Ucałuj od nas Filipka. Buziaczki dla niego i dla Was. Jak tylko będzie coś wiadomo to napisz koniecznie. A my cały czas się modlimy i trzymamy kciuki za małego wojownika.
reklama
Podziel się: