reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wiadomości o Filipku

Bubbles przykro mi bardzo az sie poplakalam jak to wszyskto czytalam...trzymajcie sie dobrze, ze Filipek jest twardy chlopisko da rade. Mnie tez to wkurza ze kobieta dba o siebie, nie plai, nie pije, nie cpa a spotyka ja takie nieszczescie...ile jest takich panienek lekkich obyczajow co nawet nie wiedza z kim maja dziecko, wogole nie dbaja o siebie ani o malenstwo, a rodza zdrowe dzieci...
ja jestem z Wami calym sercem, mam nadzieje, ze bedzie dobrze musi byc dobrze...
i masz racje nic w necie nie czytaj...

reklama
Bubbles dziękuję,że się odezwałaś. Dzielnego masz synka. Wierzę,że niedługo ten koszmar się skończy i Filipek zdrowy będzie. Trzymam za Was kciuki..Buziaki

Ostatnia edycja:
Strasznie mi ciężko teraz wchodzić na forum, dziękuję Bubbles, że mimo wszystko masz siłę tu wejść i podzielić się z nami tym co się dzieje. Mandrzejczuk dobrze radzi, nie czytaj w internecie, niech ci to do głowy nie przyjdzi bo tylko zamętu dostaniesz, po co ci to. Słuchaj lekarzy. Z resztą, widzisz jak wszystko błyskawicznie przebiega, w PL dopiero szukaliby miejsca gdzie dziecko umieścić a u ciebie rach ciach, zaraz wyniki, leki, operacja, szybciej się nie da.

Z całych sił trzymam kciuki, żeby wyniki biopsji i tomografia były pomyślne. Cieszę się, że Filipek to taki dzielny, mały mężczyzna, że karmisz go piersią, że tak dobrze znosi pobyt w szpitalu.

Bubbles, znów nie znam słów, by Cię pocieszyć. Wierzę jedynie, że Filipek już więcej bólu nie będzie musiał znosić i szybko wróci do zdrowia, a biopsja przyniesie pomyślne wiadomości. Zgadzam się z Hope, jesteście pod dobrą opieką.

Kochana Bubbles trzymam kciuki aby Filipuś był dalej tak dzielny i aby wszystko się dobrze skończyło! wierze w to mocno i wciąż jestem z Wami :*

Bubbles mam nadzieję,że wszystko potoczy się tym właściwym torem i niedługo będziecie już w domku. Z tego co piszesz,to Filipek jest bardzo pogodny,więc da sobie radę z tym czymś (cokolwiek to jest). Modlę się za was i trzymajcie się i wspierajcie.

Bubbles dziękuję, że w tym wszystkim znajdujesz czas i chęci, żeby nam tu czasem coś napisać. Zawsze jak tu zaglądam to najpierw na wieści od Was. Dobrze, że biopsja już za Wami. Wierzę, że wyniki tylko rozwieją podejrzenia choroby. I wszystko będzie już dobrze. Musi być dobrze! Bądź dzielna. Niestety to trudny czas kiedy Ty musisz zachować spokój dla swojego dziecka a życie rozdziera Twoje uczucia na kawałki... Trzymam kciuki żeby wszystko się ułożyło dobrze. Buziaki

Bubbles - same łzy się cisną do oczu jak czytam o naszym kochanym Filipku. Dzielny chłopczyk. Dziękujemy, że znajdujesz dla nas chwilkę, bo codziennie o Was myślimy. Trzymam mocno kciuki, żeby ten koszmar był jak najszybciej za Wami.

reklama
Bubbles kochana caly czas o was tez mysle, ciesze się , że Filipek taki radosny i dzielny. trzymam za was mocno kciuki. Na pewno wszystko będzie dobrze i ten koszmar zniknie raz na zawsze.

Do góry