Bubbles pamiętam jak martwiliśmy się naczyniakiem Krzysia na brzuszku jak wysłano nas do onkologa, jest wielki i wypukły, trzeba go co jakiś czas sprawdzać czy nie ma zmian. Okropne przeżycia... Pamiętamy o Was w modlitwie.
reklama
Hope
podwójna mama :-)
Bubbles co mam powiedzieć... łzy lecą same, to jest okropnie niesprawiedliwe, jakiś koszmar... Mogę tylko wirtualnie przytulić i wiedz, że cały czas o was myślę. Gdybyście potrzebowali jakiejkolwiek pomocy, nie wstydźcie się poprosić.
Czy ta okropna choroba... czy to jest nerwiak płodowy? Neuroblastoma? Czy dopiero po biopsji będzie wiadomo?
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Matusia
Fanka BB :)
Bubbles, nie chce się wierzyć, że coś takiego może się przydarzyć i to takiemu maleństwu. Płacze chyba każda z nas czytając o Filipku, każda patrzy na swoje dziecko i nie może wyobrazić sobie tego bólu. Wiem, że jesteś załamana, ale jesteście pod dobrą opieką i wierzę, ze Oni Wam pomogą. Musicie być silni dla tego Maleństwa, mimo że serce się rozdziera.
Bubbles myślę zawsze o Was jak wchodzę na bb, trzymamy kciukasy z juniorem oby wynik biopsji wykluczył złośliwy, a guzka szybko pokonacie i Filipek szybko wróci do domku zdrowy! Wysyłamy Wam dużo siły i energii
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
bubbles weszłam tylko zeby zobaczyc co u was...
strasznie mi przykro i mam nadzieje ze wszystko będzie dobrze...
bede sie modlic za Filipka :*:*:*
strasznie mi przykro i mam nadzieje ze wszystko będzie dobrze...
bede sie modlic za Filipka :*:*:*
Kilka lat temu w laska z centrum w którym pracowałam urodziła synka.Jak miał dwa miesiące okazało się,że ma w brzuszku guza który rósł..Przeszedł szereg badań, leczenie, które sprawiło,że przestał się powiększać,potem operacja...Operacja się powiodła i teraz maluszek jest wesołym czterolatkiem. Bubbles wierzę,że i Wam się uda!
reklama
persefona
Fanka BB :)
Bubbles całusy dla Filipka! Bądźcie dobrej myśli. Modlę się za was.
Podziel się: