reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wiadomości o Filipku

reklama
Bubbles sliczne zdjęcia i wspaniała z was rodzinka
Fiffciu jak zwykle do wycałowania i Aleksiu jaki przystojaniak
Jolusia przekazywała mi wszystkie informacje o was, cieszyłam się z wieści zeszpik czysty i zejest termin operacji, cały czas o was myslałam.
Musicie byc dobrej myśli,najważniejsze żeby pozbyć się w końcu tego wstretnego guziola,lekarze z pewnością zrobią wszystko aby Fifci jak najmniej na tym ucierpiała.
Jestem z wami i modlę się o zdrówko dla twojego synusia codziennie.

Bubbles, a skad wy wzieliscie u was w snieg..... o ile dobrze pamietam te rejony Angli bardzo zadko nawiedza snieg i "pare platkwo" sniegu zwykle paralizuje ruch.... ale to faktastycznie ze mogliscie skorzystac z tego dobrodziejstwa i maly Fifii mogl pojezdzic na sankach.... u nas w krainie deszcowcow, bylo tylko troche i nawet nie dalo rady mlodego na sankach przewiesc.... za to Polska podobno cala biala.... uwielbiam, kiedy jest wszedzie bialo - nawet mi wtedy nie przeszkadza ze jest zimno.... i kto to takiego duzego balwana ulepil..... wspaniala rodzinka i fantastyczne foty.... zeby usmiech nigdy nie znikal z waszych radosnych buziek.... usciski dla malego Fifulcia i high five dla Aleksia

Bubbles wspaniale!! Serce mi rosnie jak patrze na Was!!! :)))
Nawet troche zazdroszcze Wam tych usmiechow i ...balwana hahah! choc wiem nieladnie... tfu tfu... Jestescie tacy fajni wszyscy razem ahhh... Fifciu wyglada swietnie! Naprawde! CUdooooooo :***
Widac, ze dobrze sie czuje.
Uwazaj na siebie kochana - Agacio dobrze radzi Tobie - mozesz w aptece zapytac, u nas to nieraz wieksza pomoc tam uzyskam niz u dr....
Pozdrawiam Wasza cudna 4reczke! :**** Trzymjacie sie z zdrowiu bo juz juz tuz tuz... :)))

Bubbles pozdrów i uściskaj całą rodzinkę, aż się wzruszyłam oglądając Wasze fotki. Po nich można by powiedzieć, że rodzina jak z okładki.A my wiemy ,że to nieprawda - bo oprócz zewnętrznego opakowania kryje się w Was naprawdę wielka siła i ogromna miłość.
Współczuje tego złamania, może jakiś "domowy" sposób na to jest?
Dla chłopaków grabki od juniorka, no i nieustająco zdrówka dla pociągającego Fifcia:-)

Bubbles ​brak mi słów, powiem poprostu że modlę się za was codziennie. No a co do spotkania to ja mam wielką nadzieję że jeszcze przed 8 uda nam sie spotkać, tylko niech Fifi się trochę pozbiera. No i muszę powiedzieć że poprawił się na buzi :) Śliczne zdjęcia.

Ostatnia edycja:
Na lody bardzo chętnie! O ile macie tam lepsze niż u nas ;-):-p

Bo śniegu widzę wcale nie mniej :szok: Super sesja, cudowna, zazdroszczę, u nas strach tak wyjść, żeby w bałwana psiego kupska nie wwinąć:dry:

A ten ból, może to jednak nie żebro a nadwyrężenie?

No tak, zamiast dbać o siebie, tłuką się na dworze :-D Aż miło popatrzeć:-)

Bubbles Jesteście piękni, roześmiani, szczęśliwi na tych zdjęciach:-) Cudownie na Was patrzeć, serce się cieszy:)
Hipcio z Aleksiem zadowoleni:) Całuje Was wszystkich:tak::*

reklama
Do góry