reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wiadomości o Filipku

reklama
kochana bubbles mam nadzieje, że ten węzeł to tylko od infekcji, bardzo mocno trzymam za to kciuki, bardzo!!!! tak jak napisała matusia pytaj lekarza o wszystko co masz w głowie, może notuj pytania bo w stresie wiele może umknąć. mam nadzieję, że jednak cewke uda sie uratować,kochanie tak wiele dźwigacie na swoich barkach. tak bardzo każda z nas chciałaby wam pomóc... ściskamy i trzymamy kciuki ;****

Kochanie, tak jak Ci juz mowilam, nie interpretuj za bardzo, bo to tylko pogarsza Twoj stan ducha! A musisz pozostac silna!
Poczekaj do rozmowy, przygotuj pytania. To juz duzo, ze chce zachowac potencje i jest pewny, ze uda mu sie odseparowac nerwy pod mikroskopem i uratowac je wycinajac tylko gruczol krokowy! Przeciez nie wiadomo jeszcze ile trzeba bedzie wyciac tej cewki i czy w ogole. Wiec tym pozniejszym siusianiem nie martw sie juz teraz! Poza tym, cewke w pewnych przypadkach daje sie z czasem zrekonstruowac! Sa rozne mozliwosci w zaleznosci od sytuacji pooperacyjnej! Dzieki nim jakosc dalszego zycia moze byc calkiem dobra. Poza tym takie male dzieci sa naprawde tak silne, ze az nieprawdopodobne. A ich mlode organizmy maja ogromny potencjal regeneracyjny! Badz dobrej mysli! xxxooo

Bubbles mam wielka nadzieje, ze to tylko infekcja 'zakloca' wyniki badan... Bardzo mi przykro, jesli chodzi o informacje od lekarza operujacego.. Boze Boze niech juz sie to skonczy - tak bardzo Wam potrzeba odpoczynku i spokoju juz.. Tule mocno i trzymam za Was &&&&& z calych sil! :*** Ucaluj Fifcia :* ... i staraj sie odpoczac czasami! ..od tych wszystkich negatywnych mysli..

bubbles - mam nadzieję, że węzeł powiększony od infekcji.
posłuchaj mamaflavii i proszę odpocznij troszkę, na chwilę odsuń swoje myśli od tego horroru i nabierz sił żeby wygrać tę wojnę. Trzymaj się kochana!!!!!

Bubbles kochana wierzę,że niedługo czeka Cię chwila wytchnienia,po operacji jak Filciu będzie wracał do zdrówka..Trzymaj się ciepło, a my trzymamy kciukasy za węzeł(niech to będzie tylko infekcja) i za dalsze rokowania

Bubbles sa wzloty i upadki;/ ja jestem dobrej mysli tak jak dziewczyny:) Fifciu nas zaskoczy na co go stac:) jego organizm sie mlody i potrafiz zdzialac cuda!!!:) sama sie przekonasz:)

A tak wiec TRZYMAM &&&&&&&&&& kciuki za operacje. Buziaki dla WAS!
Trzymajcie sie cieplutko:)

Bubbles, pytaj lekarzy o wszystko co Ci przychodzi do głowy, nawet o to co mogłoby się wydawać zupełną pierdołą, na pewno będziesz spokojniejsza, kiedy rozwieją się Twoje wątpliwości, kiedy nie będziesz musiała się domyślać, bo wtedy można zwariować. Dbaj mocno o siebie kochana!!! I trzymam kciuki za wszystkie wiadomości, oby były jak najlepsze&&&&&&&&&&&

reklama
Bubbles kochana, mam nadzieje,że węzeł to tylko infekcja. Trzymam za Was kciuki, codziennie!
Ucałuj mocno Hipcia:*

Do góry