reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wiadomości o Filipku

Bubbles jaka cudna sesja! Jak świetnie razem wyglądacie. I te rozkoszne zębulki Hipcia. Słodko wygląda! Buziaki dla Was.

reklama
Normalnie papa sie smieje jak widze wasze foteczki:) tyle radosci, milosci z nich plynie ze nawet sobie sprawy nie zdajesz:);p
Fifciu cudowny,ktos juz pisal ze nie wyglada jakby chorowal,napewno wszystko idzie ku wyzdrowieniu!:)
Aleks tez przystojniak:)

Rewelacyjne zrobione te zdjecia,macie jakies zdolnosci z mezem?:) tez chcialabym robic takie zdjecia:)

Ten czas ale leci juz jest prawie 20, do 8.03 tuz tuz

Buziaki dla waszej rodzinki:*:*:*:* zdrowka dla Fifcia, i oczywscie dla Was,mam nadzieje ze bol szybko minie tobie:*

Świetna sesja, super bałwan, a najładniejsze Wasze uśmiechy i radość. Taka cudowna rodzinka , aż miło popatrzeć.
Bubbles, nieźle musiałaś szaleć jak złamanym żebrem się skończyło :-). Zdrówka życzę Wam wszystkim.

bubbles... dzięki za foty!!! tworzycie piękną cudowną rodzinę!!!!!! dlatego życze Wam mnóstwo szczęścia!!!! Fifciu pięknie się uśmiecha, ale musiał miec frajde z tej zabawy. Ucałuj chłopaków :**** aaaa....i mam nadziję, ze z tym żebrem to szybciutko minie...

Cześć Dziewczynki!
Filciu koło 1 w nocy miał bardzo wysoką temp.(w uszku 39,2 a pod paszka 38,6) i trafiliśmy do szpitala, odrazu dostał antybiotyk dozylnie, teraz niedawno płytki krwi bo poleciały w dol, Hb trzyma się powyżej 8.
Bidulek osłabiony i trzyma go gorączka, śpi co trochę, nie je, pije cycy na szczęście.
Mam nadzieję, że mu szybko pomoże ten antybiotyk i będzie się ładnie odbudowywal.
Śpi mi właśnie na rękach Klusia moja, przekroczył w końcu 8kg, dokładnie 8120 i faktycznie widać to na buzce, reszta ciałka szczuplutka, ale zrobił się długi :)
Z nowych osiągnięć to robimy kosi łapci :)
Paula dzięki Kochana! Wyjezdzalas gdzieś, że Cie nie bylo?
Hope lody to najlepsze galkowane na placu Solnym we Wrocku :) truskawka, truskawka i jeszcze raz truskawka! Przyjedź i przywieź ;)
Fotki fajne :) dziękujemy za miłe słowa :* Lustrzanka Canon, kupować i pstrykac ;)
Co tu jeszcze? Wszystkie jesteście mi bliskie i miłe, chciałabym wymienić Każdą z osobna, dlatego staram się dziękować Wam za posty, żeby choć tyle być z Wami face to face.
Acha! Mijusia i Kamcia, no zima zaskoczyła nas już dwukrotnie :) każdym razem śnieg utrzymał się 1 dzień :) w sam raz by zdążyć powozic Filcia w sankach, ulepic balwana, porzucac śnieżkami w tatę i potluc żebra :p
Agacio dziękuję za radę! To chyba faktycznie mięśnie między zebrami, dr na pogotowiu też tak mówił, troszkę mniej boli na szczęście, ale wciąż trzyma lekka opuchlizna.
Mitchell podzielił zdanie Mushtaqa w sprawie węzła chłonnego, pozostaje czekać na wynik po operacji. To już coraz bliżej!!!

reklama
Do góry