reklama
Bubbles
Fanka BB :)
Kochane moje, Wasze słowa znaczą dla mnie wiele, dziekuje!
Niestety rzeczywistość jest okrutna, jutro biopsja i odrazu w jednym znieczuleniu założą Filipkowi rurki w cialku, które dostarczają chemię do serduszka. Widziałam jak to wygląda i chce mi sie wrzeszczec z żalu, DLACZEGO???
Nasze życie nigdy już nie bedzie takie jak dawniej.
Teraz błagam Boga, aby nowotwór nie okazał sie złośliwy...
Pocieszają, ze takie malenstwa bardzo dobrze sie leczą i regeneruja, nie pamiętają bolu, moje serca pęknie za to na kawałki... to wszystko jest jak koszmar, chce sie obudzić ((
Niestety rzeczywistość jest okrutna, jutro biopsja i odrazu w jednym znieczuleniu założą Filipkowi rurki w cialku, które dostarczają chemię do serduszka. Widziałam jak to wygląda i chce mi sie wrzeszczec z żalu, DLACZEGO???
Nasze życie nigdy już nie bedzie takie jak dawniej.
Teraz błagam Boga, aby nowotwór nie okazał sie złośliwy...
Pocieszają, ze takie malenstwa bardzo dobrze sie leczą i regeneruja, nie pamiętają bolu, moje serca pęknie za to na kawałki... to wszystko jest jak koszmar, chce sie obudzić ((
karolq8
bubbles kochana moge tylko wyobrazic sobie co czujesz jest mi tak przykro ze takie male istotki musza tak cierpiec
Bubbles - maleństwa może i nie pamiętają, ale matce serce pęka na samą myśl. Mogę tylko pomodlić się za Filipka i trzymać kciuki żeby ta chemia nie była potrzebna. Nawet sobie nie wyobrażam przez co przechodzisz, przy tym wszystkie nasze problemy to pryszcz, choć człowiek jest tylko człowiekiem i irytuje się na pierdoły. Każdego dnia doceniam jakie to szczęście mieć zdrowego synka. Całą ciążę drżymy o nasze kruszynki, a jak już się pojawią po tej stronie - dalej drżymy żeby nic złego ich nie spotkało. Trzymaj się, musisz mieć teraz dużo siły dla swojego synka, na pewno będzie potrzebował dużo miłości i bliskości.
Majowa Mamusia
My też modlimy się za Filipka i trzymamy kciuki. Żadne maleństwo nie zasłużyło na coś tak strasznego, a mimo wszystko tak często się zdarzają takie paskudne choróbska :-(Bubbles musisz być silna, choć mogę sobie tylko wyobrazić jakie to trudne, jednak Twój Skarbek najukochańszy bardzo Was potrzebuje. Modlę się za Was i trzymam kciuki za pomyślny wynik biopsji.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
8
86ania86
Gość
Bubbles za kazdym razem jak czytam wiadomosci od Ciebie modle sie za Was i placze z zalem:-( wiem,ze jest Wam ciezko, nie umie Wam pomoc ale trzymam kciuki zeby szlo ku lepszemu i modle sie!!!!:* :*
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Futrzaczek
Mamusia dwóch synusiów!
Bubbles- to takie przykre i niesprawiedliwe ... :---( jestem z Wami - bądźcie dzielni dla Filipka on tego potrzebuje.
kochana wiem że może to nieodpowiednie teraz pytanie ale nurtuje mnie co się tak właściwie stało? skąd coś takiego w tak małym ciałku ?
kochana wiem że może to nieodpowiednie teraz pytanie ale nurtuje mnie co się tak właściwie stało? skąd coś takiego w tak małym ciałku ?
Podziel się: