reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wesoło nam

Do seksuologa przychodzi para w podeszłym wieku.- Czym mogę państwu służyć? - pyta doktor.Starszy pan mówi:- Czy pan doktor nie zechciałby popatrzeć jak odbędziemy stosunek? Doktor spogląda na nich zaskoczony, ale wyraża zgodę. Kiedy para skończyła doktor mówi:- Nie widzę żadnej nieprawidłowości w państwa stosunku.Para zapłaciła za wizytę 50 zł i wyszła. Identyczna sytuacja powtarzała się przez kolejne parę tygodni. Wreszcie doktor nie wytrzymał i pyta:- O co dokładnie państwu chodzi?- Niczego nie chcemy znaleźć, panie doktorze - odpowiada starszy pan. Ona jest mężatką, a więc nie możemy pójść do niej. Ja jestem żonaty, a więc nie możemy pójść do mnie. W Holiday In każą zapłacić 190 zł, w Hiltonie 250. U pana robimy to za 50, z czego kasa chorych zwraca mi 43...

reklama
Grunt to dobra edukacja !
Zaczęła się elementarna nauka Jasia.
Ojciec posłał go do szkoły publicznej. Po miesiącu nauczycielka wzywa ojca Jasia i mówi mu, że Jasiu jest diabłem wcielonym, wszyscy się go boją, dziewczynki nie mogą spać po nocach po jego wybrykach i w związku z tym usuwa Jasia ze szkoły.

Ojciec, więc zapisał Jasia do szkoły prywatnej. Po miesiącu nauczycielka wzywa ojca i opowiada podobną historię jak poprzednia nauczycielka Jasia:
o znerwicowanych kolegach i koleżankach, o połamanych meblach w szkole itp. Nauczycielka zasugerowała przeniesienie Jasia do innej szkoły

Ojciec podumał, podumał i wymyślił żeby Jasia zapisać do szkoły Jezuitów (Bóg to ostatnia deska ratunku dla Jasia). Jak wymyślił tak i zrobił.
Po miesiącu wzywają Jezuici ojca Jasia na wywiadówkę. Ojciec przygotowany najgorsze przychodzi i słyszy, że dawno takiego porządnego ucznia jak Jasiu nie mieli. Pomaga kolegom, zawsze jest przygotowany, uczy się pilnie itp. Ojciec w szoku, że syn takiej przemiany doznał, więc postanowił Jasia zapytać,
co spowodowało, że nagle stał się zupełnie innym dzieckiem.
Jaś mu mówi:
"Ojciec, bo tam jest tak: wchodzisz do szkoły a tam na korytarzu człowiek na krzyżu, idziesz na stołówkę - wisi człowiek na krzyżu, u dyrektora człowiek na krzyżu. Ojciec, tam się z ludźmi nie pierdolą..."""";-)))
.....i właśnie do takich szkół należy posyłać małolatów!

Ostatnia edycja:
SPRZEDAM KOBIETE:
Data pierwszej rejestracji: luty 1970r.
Kolor bialy, pochodzenie krajowe
uzywana, brak hamulców, lekko sie prowadzi, podgrzewane siedzenie, obnizone sportowe zawieszenie, automatyczne ssanie, dwie poduszki powietrzne, pelen, lifting.
NIE BITA, chuc czasem klepana!
Cena do Uzgodnienia
UWAGA: DARMOWA JAZDA PRÓBNA

SPRZEDAM FACETA:
Data pierwszej rejestracji: luty 1970r.
Egzemplarz okazowy, duze gabaryty, Tyl lekko zgarbiony, poduszka powietrzna z przodu
ropniak, mozliwosc jazdy na gazie (zalecane),wrazliwy na pedaly
drazek ergonomiczny, polozony centralnie, prawie niewidoczny, najlepiej posuwa na obwodnicach, na trasie bierze wszystko jak leci.
UWAGA: porzadnie stukniety, duzo pali, problemy z wtryskiem, niemilosiernie smrodzi z tylnej rury (zepsuty katalizator?)
ZAPAS GUM GRATIS

dobrze ze znalazłam ten wątek,ale si usmiałam:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

to i ja cos dorzuce

<Melex> Jakbyś miał wybór jaką płcią zostać to kim chciałbyś być?
<BCM> Urodziłam się chłopakiem i cieszę się , że nim jestem

<Rahid> Ja rozumiem, że moja rodzina jest dziwna...
<Rahid> Ale żeby dziury w wydmuszce robić WIERTARKĄ?

<Mex> Idziesz na gorzale?
<Mex> Gorzkie zale*

To i ja wtrącę :Teściowa miała 3 zięciów...chciała się przekonac czy oni rzeczywiscie ją lubią i szanują ,zaprosiła pierwszą córkę z mężem na obiad w niedzielę a kiedy przyuważyła jak zięć leci do wygódki szybko wskoczyła do studni i woła RATUNKU!!!! zięć niewiele myśląc pach linkę rzucił teściową wyciągnął.Teściowa w nagrode kupiła mu malucha tak się cieszyła .Za tydzień sytuacja się powtórzyła z zięciem od drugiej córki-też maluch.Trzecia niedziela kolejny zięć sytuacja się powtarza teściowa w studni woła o ratunek podbiega zięć i myśli :w sumie malucha to już mam.........Na drugi dzień pod drzwiami stoi nowiutki mercedes klasy s przewiązany kokardką z liścikiem KOCHANEMU ZIĘCIOWI -TEŚĆ

<Caramba> ... moja matka przecież w rzeźni robi
<Ruby> że co *****?
<Caramba> w szpitalu w czeladzi
<Caramba> pamiętam jak kiedyś mi opowiadała, jak przychodzi facet i mówi, że ma jakąś narośl między pośladkami, czy coś w tym stylu
<Caramba> no to jakaś tam lekarka wyszła z tego pokoju co to jest na każdym oddziale i w nim zawsze wszyscy siedzą, palą i się opierdalają
<Caramba> polazła z facetem do zabiegowego...
<Caramba> Wraca za minute, cała popłakana, rozmazana itd
<Caramba> wszyscy się pytają "Co się stało, co się stało? "
<Caramba> a ona mówi, że wlazła z tym gościem do pokoju, ten zdjął portki, rozchylił pośladki, wymacał coś tam i wskazując palcem powiedział "Ooo, tutaj"
<Caramba> diagnoza była prosta i brzmiała miej więcej tak: "panie, pan se dupę umyję, bo to żadna narośl tylko ***** panu przyschło"

reklama
Trwa ładowanie obrazków...

Smiechuwarte2.jpg Zapisz

Smiechuwarte2.jpg

image003.gif Zapisz

image003.gif

Africanb.jpg Zapisz

Africanb.jpg

Afrika1.jpg Zapisz

Afrika1.jpg

Afrika2.jpg Zapisz

Afrika2.jpg