reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Welcome to Rybnik :)

Dziewczynki! Melduję się z drugim synkiem :-) Sorry że dopiero teraz ale jakoś nie wiedzieć czemu brakuje mi ostatnio czasu :-D:-D:-D;-)
10 września urodziłam Olka (Aleksandra) ważył 4190g i mierzył 58cm. Jest słodziutki. Ja jestem trochę wykończona bo ciągle skupiam sie na tym żeby Adaś nie poczuł się odrzucony. Uffff.... nie zawsze jest łatwo ale jakoś idzie. Póki co to Adaś Kocha Olunia (sam wymyślił takie zdrobnienie), więc mam nadzieję że będzie coraz lepiej. Piszcie co u was???

reklama
Cześc dziewczyny :sorry: Moge dołączyc do waszego grona? Co prawda nie jestem z Rybnika, tylko z Żor ale mysle że nie bedzie to problemem :rofl2: Z Rybnikiem jestem jednak zwiazana bo tam pracuję(aktualnie przebywam na macierzynskim).
Parę słów o mnie. Jestem mamą prawie 3- miesięcznego Kacperka. Urodził się 16 lipca, wazył 3500 i miał 56 cm. Teraz wazy 6700 i ubranka 68 leżą na nim na styk. Tak więc rosnie mi wielkolud, pewnie po tatusiu bo ja raczej do drobnych naleze ;-)

Hej dziewczyny moge dołączyc do waszego grona?
Parę słów o mnie. Jestem mamą 3,5 miesięcznego Adrianka. Urodził się 11 lipca, wazył 3440 i miał 56 cm. Teraz wazy 6900, wogole straszny z niego głodomorek, moglby jesc i jesc.Czekam już momentu ze bedzie mogl dostac cos konkretniejszego.

Witam wszystkich!ja też jestem z Rybnika,mogę do Was dołączyć?
Mam na imię Monika ,mam 2 szkrabów w domu w wieku: Klaudia-3,5 i Maks-1,5 roku.Mieszkam w rybniku od urodzenia:) pracuję,a w wolnych chwilach siedzę na necie.
Na lipiec przszłego roku planuję otwarcie w Rybniku Klubu Maluszka"Kajtuś"
będzie to klub dla dzieci w wieku od 1 -4 lat,prowadzony przez wykwalifikowaną kadrę nauczycieli,zatrudniona będzie także pielęgniarka.Planujemy szeroką gamę zajęć(joga,nauka języka,teatrzyk,rytmika,zajęcia z logopedą)Koszt uzależniony od czasu w jakim ma dziecko przebywać w klubie,np. 10 godz z pełnym wyżywieniem koszt:około 1000 zł(za cały mc),8 godz.-800zł .Klub będzie czynny w godz.6-18 oraz sobotę 7-14.Dodatkowo będzie mozna przyprowadzić dziecko na pojedyńcze godziny oraz brać udział na wybranych zajęciach.Cena za pojedyńczą godzinę 8 zł.Czesne płatne jednorazowo na cały rok: 400zł,cena zawiera także ubezpieczenie NNW . Dla zdecydowanych rodziców będzie dodatkowa oferta ,otóż na czas ew.choroby dziecka zagwarantujemy opiekę w domu bez dodatkowej opłaty.Dodam jeszcze ,że na 4 dzieci w wieku 2-4 lat przypadać będzie 1 wychowawca ,w grupie 1-2 latka będzie 1 wychowawca na 3 dzieci.Grupy maksymalnie 16 osobowe (starszaki) i 12 osobowe(maluszki).W cenie oczywiście pieluchu,chusteczki.Dodatkowo także pełen monitoring.Ceny są jeszcze do ustalenia,podałam tylko przybliżoną ofertę,cennik będzie dostępny na stronce internetowej.
Co myślicie o moim pomyśle? macie jakieś uwagi?Pozdrawiam serdecznie.Monika

Witam!
Ja też z Rybnika. Mieszkam tu od urodzenia a nawet z dziada-pradziada :p
Mam synka Jana (2 latka i 6 m-cy) a teraz czekamy na druga dzidzię - niespodziankę.

Monikapomysł ciekawy...

reklama
Witam wszystkie dziewczyny! Dawno mnie nie było ale moje dzieciaczki całkowicie pochłaniają mój czas. A z resztą chcę sie nimi jeszcze nacieszyć zanim przyjdzie mi wrócić do pracy:-)
Mam nadzieję, że uda mi sie tu częściej zaglądać i że wy też będziecie się odzywać. POzdrawiam.

Do góry