reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Welcome to Rybnik :)

maxwell Ano miałam :tak: Ale dopiero na 14.30 mam randkę z ginem :happy2: A potem się zobaczy. Albo zostanę w szpitalu, albo nie... Narazie jeszcze sie słodko obijam :-D

reklama
tak piszecie tu o ginach Rybnickich z Więźniów... jak się nazywa ten to przyjmuje na Więźniów? Tam jest Szmidt, kobitka i jeszcze jeden ale już nie pamiętam jak on się nazywał...

Badylinka Na Byłych Więźniów to jeszcze przyjmuje Łyko i Skrobarczyk. Jeden gorszy od drugiego ;-)

A Aluś jednak nie chciał się dziś na świecie pojawić, więc mam wyrok odroczony wstępnie do niedzieli :-D

Badylinka Na Byłych Więźniów to jeszcze przyjmuje Łyko i Skrobarczyk. Jeden gorszy od drugiego ;-)

A Aluś jednak nie chciał się dziś na świecie pojawić, więc mam wyrok odroczony wstępnie do niedzieli :-D
eee to sie objadaj jeszcze póki mozesz :p

a co powiecie zeby poznac sie na n-k? ;)

A jestem bardzo za ;-) Jakby ktoś mnie szukał, to podaję namiary na moje konto na NK: Natalia Wieczorek, Rybnik. Powinno się znaleźć :-D

o kurcze to znaczy że mój "cudowny" pan gin już nie pracuje hahahaha.....
"za moich czasów" przyjmował Szmidt, kobitka... bodajże Bednarczyk? i jeszcze jeden do którego chodziłam ale nie potrafię sobie przypomnieć jak on się nazywał :( Moja podświadomość skutecznie sobie to wymazała z pamięci :p Bo chciałam Was ostrzec żebyście do niego nie chodziły bo to najgorszy lekarz jaki może być!!! :/ Długo się zastanawiałam nad zmianą lekarza aż w końcu przegiął pałe kiedy podczas wizyty (!!!!!!! w sensie ja siedziałam w gabinecie w tym czasie) wyszedł sobie zapalić.....
jak tylko sobie przypomne nazwisko to Wam podam, może kojarzycie.

MAM!!!!!!! Tzn mama mi przypomniała :p Gogol się nazywał... kojarzycie?

Ostatnia edycja:
Badylinka Ja, na szczęście nie kojarzę. Ale to trzeba mieć tupet swoją drogą :no: To tak głupie, że aż śmieszne! "Przepraszam, ja sobie tylko fajeczkę zajaram"... Nie no, dobry kolo :-D I choćby dlatego lekarze nie powinni miec nałogów.

AnOoLa Wreszcie mogłam pooglądać sobie te Twoje Małe Szczęście na pełnowymiarowych fotkach :-) Majeczka słodka jest jak do schrupania:tak: Uśmiech powalający :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry